borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.054
- Πόντοι
- 5.696
Καλημέρα στους πιο "ωραίους" του bou...
Σας ζηλεύω μια οι μουσακάδες της Κας Πίτσας μια τα Fish 'n' Chips όλο gourmet καταστάσεις διαβάζω. Δυστυχώς η δική μου διατροφή είναι αποκλειστικά paleo diet :S
καλημέρα ...
σε μερικούς στη Θεσσαλονίκη, συγνώμη για τη διακοπή ρεύματος...
Τα επεξεργασμένα τρόφιμα είναι ότι χειρότερο γιατί καταστρέφονται τα αμινοξέα,
ο άνθρωπος των σπηλαίων ήταν πολύ πιο υγιής και πιο αποδοτικός
Μία φορά την εβδομάδα επιτρέπω στον εαυτό μου ένα πλουσιότερο γεύμα.
Αλλά αυτή την paleo diet δεν την ήξερα και μόλις την γκούγκλαρα... Δεν έχουν και άδικο.
Έζησα εκείνη την εποχή και όντως τρώγαμε ό,τι μπορούσαμε να βρούμε από την Φύση.
Καθόλου άσχημη σαν ιδέα. Βγαίνουν απέξω εκείνοι οι καταραμένοι υδατάνθρακες, που μας κουβάλησε ο Μάρκο Πόλο όταν ταξιδέψαμε Ανατολικά ...
σε όσους είναι κοντά στην οδό Αισώπου...
σε όσους είναι κοντά στην οδό Αισώπου...
Κάτσε ..δεν έχω πιει καφέ ακόμη..Δεν έπρεπε να το βάλετε σε αυτάκια, μήπως και τσιμπήσει κάποιο θήλυ και μπει στο νήμα μας ...
Καλημέρα!
1. Ω ΝΑΙ.Είστε εδώ;;;
Μένετε σε κάποιο από τα στην Αισώπου παρακείμενα ξενοδοχεία;;;
Εάν είσθε στο ΚΑΨΗΣ και δη στον 2ο όροφο αυτού, την βάψατε ... >
Εμένα η Δανις τροφός μου με τάιζε απαραιτήτως τρεις φορές την εβδομάδα φασιανό και ζαρκάδι εναλλάξ για να μπορώ να αντέχω στις κακουχιες όταν μεγαλώσω.. όπως χαρακτηριστικά έλεγε... Θεοςσχωρεστην...
Εμένα η Δανις τροφός μου με τάιζε απαραιτήτως τρεις φορές την εβδομάδα φασιανό και ζαρκάδι εναλλάξ για να μπορώ να αντέχω στις κακουχιες όταν μεγαλώσω.. όπως χαρακτηριστικά έλεγε... Θεοςσχωρεστην...Μία φορά την εβδομάδα επιτρέπω στον εαυτό μου ένα πλουσιότερο γεύμα.
Αλλά αυτή την paleo diet δεν την ήξερα και μόλις την γκούγκλαρα... Δεν έχουν και άδικο.
Έζησα εκείνη την εποχή και όντως τρώγαμε ό,τι μπορούσαμε να βρούμε από την Φύση.
Καθόλου άσχημη σαν ιδέα. Βγαίνουν απέξω εκείνοι οι καταραμένοι υδατάνθρακες, που μας κουβάλησε ο Μάρκο Πόλο όταν ταξιδέψαμε Ανατολικά ...
Αν πέτυχε...!! Ακόμη και στα βαθιά γεράματα τον αδιαλείπτως καθημερινά... Την άτιμη με έλιωσε...