borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.078
- Πόντοι
- 5.696
Kαλημέρα super Pipi..!!

Kαλημέρα super Pipi..!!
τι να φτιάξεις από αυτά τα πράματα![]()
Για ότι δεν φτιάχνεται θα κάνουμε επιθετικές κινήσεις όπως αυτή...
Για ότι δεν φτιάχνεται θα κάνουμε επιθετικές κινήσεις όπως αυτή...
Φαντάζομαι οι ρυθμοι της καρδιάς έχουν έρθει στο φυσιολογικό τάκα τούκα..καλημέρα σας κύριε μπορμπι![]()
Καλησπέρα στα φιλαράκια. Είναι λίγο άσχετο το σχόλιό μου αλλά πιστέψτε με αξίζει τον κόπο. Μπορούμε να μάθουμε ποιός ήταν προχθές, για την ακρίβεια, με ποιά ήταν προχθές στο Μπιλ από τις 19.00 μέχρι τουλάχιστον τις 20.30; Μιλάμε για Τ Α Λ Ε Ν Τ Α Ρ Α!!! η κυρία. Την άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Την βρήκα πιο πολύ που άκουγα αυτήν, παρά μ' αυτήν που ήμουν εγώ. Καλά εγώ έφαγα φασολάδα μ' αυτήν που ήμουν αλλά τουλάχιστον να μάθουμε ποιά ήταν αυτή η μερακλού, μπας και κάνω απόσβεση. Βοηθάτε χριστιανοί, βάλτε λητούς και δεμένους και δεν θα χάσει κανείς μας. Μπιλ, 4ος όροφος, δωμάτιο 42.
Σημ: Αν είναι unfair το post μου, ειδοποιήστε να το σβήσω
Φταίνε οι φασιανοί που έφαγα μικρός...μπορμπι
Κάτι ταρακουνήθηκε στο βρακάκι σου βλέπω
Όχι χθές, προχθές είπαμε. Πραγματικός παππουλης αποκλείεται να ήταν. Ο τύπος ήταν της "ποσότητος", όχι της "ποιότητος"!!!!!!!!!!!ΠΡΩΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
Ποιος πήδαγε χθες στο bill από τις 19:00 μέχρι τις 20:30![]()
Θα γίνει ΕΔΕ φίλε και εάν είναι παππούλης θα βρεθεί σίγουρα!!
Το μονομελές τμήμα του ΣΕΚΣ θα ενεργοποιηθεί άμεσα![]()
![]()
Φαντάζομαι οι ρυθμοι της καρδιάς έχουν έρθει στο φυσιολογικό τάκα τούκα..
![]()
![]()
Φταίνε οι φασιανοί που έφαγα μικρός...
![]()
![]()
![]()
Βλέπετε η Δανίς τροφος μου είτο από μεγάλο τζάκι..Είσαι καλοαναθρεμενος βέβαια![]()
![]()
![]()
Όχι χθές, προχθές είπαμε. Πραγματικός παππουλης αποκλείεται να ήταν. Ο τύπος ήταν της "ποσότητος", όχι της "ποιότητος"!!!!!!!!!!!
Μπαρδον παιδί μου μπερδεύτηκα...
Εάν είναι «δικός μας» θα βρεθεί σίγουρα και θα τιμωρηθεί που δεν έγραψε κριτική για τα κατορθώματα του![]()
![]()
![]()
Ε τότε κύριε δε μπορούμε να βοηθήσουμε, εμείς είμεθα πραγματικοί παππούληδεςΌχι χθές, προχθές είπαμε. Πραγματικός παππουλης αποκλείεται να ήταν. Ο τύπος ήταν της "ποσότητος", όχι της "ποιότητος"!!!!!!!!!!!
Ειλικρινά πιστέψτε με, αξίζει να μάθουμε ποιά ήταν για να πάρουμε σειρά κι εμείς!!!!!!!!Ε τότε κύριε δε μπορούμε να βοηθήσουμε, εμείς είμεθα πραγματικοί παππούληδες
και ουχί γιαλαντζί
Καλό είναι να μάθουμε το όνομα της κορασίδας να την τιμήσουμε δεόντως![]()