blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.879
- Πόντοι
- 26.096
Την C του δεν την συναντησα ακομη
Την J σου μια φορα
Εχω δικια μου J τωρα ...ποιο καλη
Γλύτωσε το κορίτσι ...
Την C του δεν την συναντησα ακομη
Την J σου μια φορα
Εχω δικια μου J τωρα ...ποιο καλη
Καλησπέρα, κύριε.
Πολύ ενεργό το νήμα από όλες τις απόψεις ! Οι φίλτατοι παππουληδες το καλοκαίρι ξεσάλωσαν !
Καθόμαστε και τους απολαμβάνουμε ...
η αλήθεια είναι πως κι εγώ
άρα το μουνί της sexy moon δεν κινδυνεύει από μένα...
τώρα αν πάω και της τάξω τα τριπλά για κώλο δεν ξέρω ακόμη
περιλαμβάνεσθε και εσείς στο ξεσάλωμα ...Καθόμαστε και τους απολαμβάνουμε ...
Γλύτωσε το κορίτσι ...
Χωρίς διάθεση τσιγκλισματος και βασισμένος στις κριτικές σας κε νηματοθετη και εσείς τον ¨βουτηξατε¨ φέτος το καλοκαίρι, ουκ ολίγες φορές.
έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >Κατ΄ εξαίρεση ... Συμβαίνουν ακόμη θαύματα..
έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >
έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >
Με το καινούριο τρένο θα ξεμουνιασει σε λίγο και την πρωτεύουσα..έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >
Εργαζομενες + γραμματεα + γυμναστρια και παει λεγοντας
Άρα είτε έτσι είτε αλλιώς ..αναμένεται ξεμουνιασμα της πρωτεύουσας..Προτιμώ τα αεροπλάνα ...
Προτιμώ τα αεροπλάνα ...
Με το καινούριο τρένο θα ξεμουνιασει σε λίγο και την πρωτεύουσα..
Γραμματέα δεν έχω!
Για την γυμνάστρια ακόμη και ο αήθης προβοκάτορας και Γκαιμπελίσκος, κ. Vlandis4, λέει ότι δεν τρέχει τίποτε. Τι να μασήσει η συγκεκριμένη από ένα πενόμενο υπερήλικα;;;
Η Μανάρι είναι λιγότερο απαιτητική! Ακόμη ...Η C εχει καιρο να σας επισκευθει...
Ειστε μαλωμενοι ...δεν σας αγαπα πλεον ?
ΕπιχειρηματίαςΓνωριζετε οτι ειμαι διακρτικος και δεν αναφερω την πραγματικη ιδιοτητα της Μ ..οπου Μ Μαναρι..
Αν θελετε μπορω να το πραξω ..αλλα δεν θα ηταν σωστο απο μερους μου...
Μπορει να το κανει ομως ο φιλος μου ο κκ VLANDIS αμα μας τα πρηξεις
Προτιμώ τα αεροπλάνα ...