blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.530
- Πόντοι
- 26.316
Την C του δεν την συναντησα ακομη
Την J σου μια φορα
Εχω δικια μου J τωρα ...ποιο καλη
Γλύτωσε το κορίτσι ...
Την C του δεν την συναντησα ακομη
Την J σου μια φορα
Εχω δικια μου J τωρα ...ποιο καλη
Καλησπέρα, κύριε.
Πολύ ενεργό το νήμα από όλες τις απόψεις ! Οι φίλτατοι παππουληδες το καλοκαίρι ξεσάλωσαν !
Καθόμαστε και τους απολαμβάνουμε ...
η αλήθεια είναι πως κι εγώ
άρα το μουνί της sexy moon δεν κινδυνεύει από μένα...
τώρα αν πάω και της τάξω τα τριπλά για κώλο δεν ξέρω ακόμη![]()
![]()
![]()
περιλαμβάνεσθε και εσείς στο ξεσάλωμα ...Καθόμαστε και τους απολαμβάνουμε ...
Γλύτωσε το κορίτσι ...
Χωρίς διάθεση τσιγκλισματος και βασισμένος στις κριτικές σας κε νηματοθετη και εσείς τον ¨βουτηξατε¨ φέτος το καλοκαίρι, ουκ ολίγες φορές.
έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >Κατ΄ εξαίρεση ... Συμβαίνουν ακόμη θαύματα..
έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >![]()
έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >![]()
Με το καινούριο τρένο θα ξεμουνιασει σε λίγο και την πρωτεύουσα..έχετε ξεμουνιάσει τη συμπρωτεύουσα και θέλετε να περνιέστε για άκακος παππούλης >![]()
Εργαζομενες + γραμματεα + γυμναστρια και παει λεγοντας
Άρα είτε έτσι είτε αλλιώς ..αναμένεται ξεμουνιασμα της πρωτεύουσας..Προτιμώ τα αεροπλάνα ...![]()
Προτιμώ τα αεροπλάνα ...![]()
Με το καινούριο τρένο θα ξεμουνιασει σε λίγο και την πρωτεύουσα..![]()
![]()
![]()
Γραμματέα δεν έχω!
Για την γυμνάστρια ακόμη και ο αήθης προβοκάτορας και Γκαιμπελίσκος, κ. Vlandis4, λέει ότι δεν τρέχει τίποτε. Τι να μασήσει η συγκεκριμένη από ένα πενόμενο υπερήλικα;;;
Η Μανάρι είναι λιγότερο απαιτητική! Ακόμη ...Η C εχει καιρο να σας επισκευθει...
Ειστε μαλωμενοι ...δεν σας αγαπα πλεον ?
ΕπιχειρηματίαςΓνωριζετε οτι ειμαι διακρτικος και δεν αναφερω την πραγματικη ιδιοτητα της Μ ..οπου Μ Μαναρι..
Αν θελετε μπορω να το πραξω ..αλλα δεν θα ηταν σωστο απο μερους μου...
Μπορει να το κανει ομως ο φιλος μου ο κκ VLANDIS αμα μας τα πρηξεις
Προτιμώ τα αεροπλάνα ...![]()