NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δεν το βρήκεςΠου δεν ακουει τον excalibur...
να το πω?
δεν το βρήκεςΠου δεν ακουει τον excalibur...
Σαν ρομπότ δηλαδή... έχει στάνταρ όρεξη stand by?Κάθε Τρίτη είναι το επίσημο, για το οποίο είτε γράφει κριτική είτε γράφει σχόλιο. Και ναι, κάθε Τρίτη την ίδια ώρα.
Και σχεδόν κάθε μέρα την ίδια ώρα. Αλλά αυτά είναι επαναληπτικά ή αματούρια και γι΄ αυτό δεν γράφει κάτι σχετικό.
σχόλιο στην κριτική
ποίο είναι αυτό το ένα που μετανιώσατε ???????????
να λάμψει η αλήθεια!δεν το βρήκες
να το πω?
δεν το βρήκες
να το πω?
κοίτα από κάτω σου.........βαράει
δεν το βρήκες
να το πω?
Μήπως έχει προγραμματισμένο το πουλί του με χρονοδιακόπτη..?Σαν ρομπότ δηλαδή... έχει στάνταρ όρεξη stand by?
Ρωτήστε τον κ. NICK TRIVE τι συνέβη πριν από λίγες μέρες που συναντήθηκε με τον κ. Vlandis4 για καφέ στην Αθήνα ...
Σαν ρομπότ δηλαδή... έχει στάνταρ όρεξη stand by?
κοίτα από πάνω σου..........βαράεινα λάμψει η αλήθεια!
τους έχω όλους στο τσεπάκι μου, δε χαμπαριάζω, απλά είναι φιλαράκια και δεν θα πωαυτά τα δύο ποστ, δεν φέρνουν λίγο σε τραμπουκισμούς και απειλές
Ρωτήστε τον κ. NICK TRIVE τι συνέβη πριν από λίγες μέρες που συναντήθηκε με τον κ. Vlandis4 για καφέ στην Αθήνα ...
προχώρα! είμαστε μαζί σου!Ναι ειμαστε το νημα της αληθειας...κουφαλα νηματοθετη...τη γαμησες...
Γειτονα λεγε ..καντον ρομπα τον λεχριτη
Νικόλα για πε...Ρωτήστε τον κ. NICK TRIVE τι συνέβη πριν από λίγες μέρες που συναντήθηκε με τον κ. Vlandis4 για καφέ στην Αθήνα ...
να λάμψει η αλήθεια!
τι να πω? τα έχω πει.Νικόλα για πε...
Τι στο καλό...Μήπως έχει προγραμματισμένο το πουλί του με χρονοδιακόπτη..?
τους έχω όλους στο τσεπάκι μου, δε χαμπαριάζω, απλά είναι φιλαράκια και δεν θα πω
ο NICK TRIVE κρατάει μυστικά φίλων, όπως εσείς κύριε.Σε ευνουχισε ο αρχι ευνουχος...
Ντροπη σου