erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Νοέμβριος θα κατέβω Πειραιά. Ο βασιλοφρων δεν με αφήνει να δω κανέναν. Με απειλεί με χωρισμόη κεντρικη πλατεια του Πειραια λεγετε πλατεια Κοραη
μην γαμησω
Νοέμβριος θα κατέβω Πειραιά. Ο βασιλοφρων δεν με αφήνει να δω κανέναν. Με απειλεί με χωρισμόη κεντρικη πλατεια του Πειραια λεγετε πλατεια Κοραη
μην γαμησω
Είσαι ανώμαλος.ερι να μπαινεις καθε μερα για ενα 5λεπτο να μας ριχνεις μπινελικια...
Είσαι ανώμαλος.
Νοέμβριος θα κατέβω Πειραιά. Ο βασιλοφρων δεν με αφήνει να δω κανέναν. Με απειλεί με χωρισμό
Εδω θελει τον μπλιζ για θειο του, τι να πεις....
ερι με εμενα θα σε αφησει....Νοέμβριος θα κατέβω Πειραιά. Ο βασιλοφρων δεν με αφήνει να δω κανέναν. Με απειλεί με χωρισμό
Στην ζωή, 'παιδί' μου, δεν μπορεί να έχετε ό,τι θέλετε ...
Μπορείτε μόνο να θέλετε ότι έχετε :SΣτην ζωή, 'παιδί' μου, δεν μπορεί να έχετε ό,τι θέλετε ...
ετσι γαμαει ο ΠειραιαςΚαι άλλοι από το νήμα θα βρεθούν Νοέμβριο στον Πειραιά, κυρία ...
Εγώ θα βρεθώ απάνω κάθε μέρα θα σας χέζει το μπος την πλατεία αριστοτέλους και θα σας κατουράει τον γκρίζο πύργο.Και άλλοι από το νήμα θα βρεθούν Νοέμβριο στον Πειραιά, κυρία ...
Μπλιτς ποιος άλλος από νήμα ?
τρουμπα έχω πάει σε κάτι ιν μαγαζαερι με εμενα θα σε αφησει....
οταν ερχονται σαλονικιοι τους παω πασαλιμανι και καστελα και δεν ξαναγυριζουν πισω....
κανονιστε...με εσενα θα παμε και τρουμπα.μην μασας το δυτικο κομματι ειναι μεινστριμ πια....
εγώ εσένα ρώτησα όχι τον νηματοθέτηςΟ νηματοθέτης δεν δημοσιοποιεί προσωπικά δεδομένα των μελών του νήματος.
Και σε βάλανε μέσα?τρουμπα έχω πάει σε κάτι ιν μαγαζα
θα καει το πελεκουδι στο πασαλιμανι κα ερι....Μπλιτς ποιος άλλος από νήμα ?
Εγώ θα βρεθώ απάνω κάθε μέρα θα σας χέζει το μπος την πλατεία αριστοτέλους και θα σας κατουράει τον γκρίζο πύργο.
θα σε παω στα καλυτερα.....τρουμπα έχω πάει σε κάτι ιν μαγαζα
θα καει το πελεκουδι στο πασαλιμανι κα ερι....
οπως οταν παιρνει πρωταθλημα ο θρυλος