tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.927
- Πόντοι
- 606
μη του τα θυμιζεις θα θυμιθει κ εκεινες τις σαπιες και τωρα τρωω πρωινο..πες και το αλλο με νερο που μου αρεσει
μη του τα θυμιζεις θα θυμιθει κ εκεινες τις σαπιες και τωρα τρωω πρωινο..πες και το αλλο με νερο που μου αρεσει
πες και το αλλο με νερο που μου αρεσει
εχω χοιρινο στο φουρνο και ξεχαστηκα....Με ερωτούν εάν αναγιγνώσκετε τα π.μ., που σας στέλνουν.
Τι να τους απαντήσω;
οτι να ναι.Με ερωτούν εάν αναγιγνώσκετε τα π.μ., που σας στέλνουν.
Τι να τους απαντήσω;
φαντασου νομιζα οτι με βριζει ρε...πες του οτι εχουμε δημοτικη πολλα χρονια τωραοτι να ναι.
βαλε και κανα αναγιγνωσκατε να μη καταλαβουν μια
εχω χοιρινο στο φουρνο και ξεχαστηκα....
βαλε καμια σαπια να γουσταρουμε ρε
φαντασου νομιζα οτι με βριζει ρε...πες του οτι εχουμε δημοτικη πολλα χρονια τωρα
Χονδρό.Έχω δηλώσει - και το γνωρίζετε - ότι σας θεωρώ όλους κακόγουστους και ως εκ τούτου μη δυνάμενους να αξιολογήσετε και να αναγνωρίσετε την ομορφιά των θηλέων, που αναρτούσα.
Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ξαναποστάρω τέτοιες φωτογραφίες.
Έχω δηλώσει - και το γνωρίζετε - ότι σας θεωρώ όλους κακόγουστους και ως εκ τούτου μη δυνάμενους να αξιολογήσετε και να αναγνωρίσετε την ομορφιά των θηλέων, που αναρτούσα.
οχι εγω...ενισταμαιΈχω δηλώσει - και το γνωρίζετε - ότι σας θεωρώ όλους κακόγουστους και ως εκ τούτου μη δυνάμενους να αξιολογήσετε και να αναγνωρίσετε την ομορφιά των θηλέων, που αναρτούσα.
Έχω δηλώσει - και το γνωρίζετε - ότι σας θεωρώ όλους κακόγουστους και ως εκ τούτου μη δυνάμενους να αξιολογήσετε και να αναγνωρίσετε την ομορφιά των θηλέων, που αναρτούσα.
θες σαπιομουνιαση απ τις 6 το πρωι?οχι εγω...ενισταμαι
ξυπνανω με γκαζια ετσιθες σαπιομουνιαση απ τις 6 το πρωι?
Μην τους ακούτε συνεχίστε να ανεβάζεται αυτές τις θεσπέσιες φωτογραφίες γε:thebigfinger:
Ντροπη και αίσχος ω χοιροί και όνοι κλπ πιθηκάνθρωπά όντα.θες σαπιομουνιαση απ τις 6 το πρωι?
θα σε γαμησει ο θειος ασαλιωτα αν με πειραξειςΓουστάρεις μανούρα τώρα;