Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 106 άτομα (0 μέλη και 106 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πάντως αύριο θα πάω να πιω όλο το Βόσπορο και θα ξεχάσω και τ΄ όνομα μου, γνώμη σας.  :cool2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Tις πίπες της αφήνω για εσάς, που ξέρετε και να τις εκτιμάτε.  :)

377b4de7bed9ed7ba2286c9d83769862.jpg

Γιατί αγαπητέ φίλε είστε πάντα τόσο εριστικός; Δεν υπονόησα κάτι αρνητικό ή ειρωνικό.
Μίλησα για τις πίπες καπνίσματος και μάλιστα για να μην παρεξηγούμαι, έβαλα και συγκεκριμένη φωτογραφία γέροντος καπνιστού.
Είδατε πουθενά ειρωνεία στο μήνυμά μου; Είδατε να σας βάζω περίεργα εμότικονς του τύπου  :grin: :grin: :grin: :grin: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;;;;
Είδατε να σας βάζω ύποπτες φωτογραφίες, σαν αυτή του κ. Μπραμπούς; Γιατί λοιπόν δεν διακρίνετε μια φορά έστω, το ειλικρινές και ευγενικό
ερώτημα, και αντιμετωπίζετε τα πάντα και τους πάντες με καχυποψία; Δεν είναι άδικο; Και τώρα εσείς, που τόσο έξυπνα και όμορφα κλείσατε
τον προηγούμενο κύκλο των συζητήσεών μας, έρχεστε πάλι με υπονοούμενα ξεκινώντας νέο κύκλο "φιλοφρονήσεων"; Σας είχα για έξυπνο άνθρωπο
και σπόρτσμαν, αλλά με απογοητεύετε. Εκτιμώ τους μερακλήδες και τους μπον βιβέρ, και εκτιμώντας τις γνώσεις σας επάνω στα πούρα (αν και δεν είμαι καπνιστής) έθεσα ένα απλό ερώτημα, όπως θα έθετα σε έναν μερακλή και γνώστη του οίνου, π.χ. σχετικά με το κονιάκ ή την αμπελουργία.
Βρίσκετε κάτι το μεμπτό; Ειλικρινά λυπάμαι, διότι με την απάντησή σας, μου δίνετε δικαίωμα να σηκώσω το γάντι από το πάτωμα (εαν όντως αυτό επιθυμείτε). Αν όχι, μια απλή συγγνώμη, αρκεί.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.857
Πόντοι
2.606
φιλε προλαβες και αλλαξες τις λιρες σου σε δολαρια, όπως εκανε ο τραμου λιγο πριν το ρεφερεντουμ ή πιαστηκες και συ κοροιδο σαν το ποπολο? :think:
τυπε εγω δεν εχω να πληρωσω τον παρκαδορο πλακα με κανεις  :tooth:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Stories