lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγώ πάντως αύριο θα πάω να πιω όλο το Βόσπορο και θα ξεχάσω και τ΄ όνομα μου, γνώμη σας.
Ε ναι.......αφου ειδα οτι τραβαγε η ομαδα ....Σπασαμε τουs παγουs , μετα σπασαμε και ποτηριαΤα είδες και δευτερη φορά τα κορίτσια μετά από αυτό?
χωρισες γνωμη μαςΕγώ πάντως αύριο θα πάω να πιω όλο το Βόσπορο και θα ξεχάσω και τ΄ όνομα μου, γνώμη σας.
Tις πίπες της αφήνω για εσάς, που ξέρετε και να τις εκτιμάτε.
Πότε χωρίσαμε και δεν το θυμάμαι?χωρισες γνωμη μας
Σιγα την θαλασσα.........Σκετο νερακι ειναιΕγώ πάντως αύριο θα πάω να πιω όλο το Βόσπορο και θα ξεχάσω και τ΄ όνομα μου, γνώμη σας.
2 λέξεις θα σου πω. Γυναικείο μπάτσελορ.Σιγα την θαλασσα.........Σκετο νερακι ειναι
Μονο ο Τυρναβοs βγαζει τρανταχτα προιοντα
φιλε προλαβες και αλλαξες τις λιρες σου σε δολαρια, όπως εκανε ο τραμου λιγο πριν το ρεφερεντουμ ή πιαστηκες και συ κοροιδο σαν το ποπολο?χωρισες γνωμη μας
Αν θα κανετε και ......λοτσακα περιμενουμε κριτικη2 λέξεις θα σου πω. Γυναικείο μπάτσελορ.
τυπε εγω δεν εχω να πληρωσω τον παρκαδορο πλακα με κανειςφιλε προλαβες και αλλαξες τις λιρες σου σε δολαρια, όπως εκανε ο τραμου λιγο πριν το ρεφερεντουμ ή πιαστηκες και συ κοροιδο σαν το ποπολο?
2 λέξεις θα σου πω. Γυναικείο μπάτσελορ.
2 λέξεις θα σου πω. Γυναικείο μπάτσελορ.
οχι αλλα θα πιανουν πολυ χωροθα είσαστε πολλές?
τυπε εγω δεν εχω να πληρωσω τον παρκαδορο πλακα με κανεις
οχι αλλα θα ποιανουν πολυ χωρο
Καμιά δεκαριά. Αλλά είναι ξενέρωτες. Να πάμε για φαγητό και βλέπουμε . Σας τις χήρες στο κρεβάτιθα είσαστε πολλές?
Δεν είναι χωροταξικό το πρόβλημα τους. Εστιάζει κυρίως από το λαιμό και πάνωοχι αλλα θα πιανουν πολυ χωρο
δηλαδή παλι μονο ο σορος και ο τραμου κερδισαν την αγγλια... :-τυπε εγω δεν εχω να πληρωσω τον παρκαδορο πλακα με κανεις
Αυτο δεν ειναι μπατσελορ........Ρεγιουνιον συνταξιουχων ειναιΚαμιά δεκαριά. Αλλά είναι ξενέρωτες. Να πάμε για φαγητό και βλέπουμε . Σας τις χήρες στο κρεβάτι
εμας εστιαζει απ το λαιμο και κατωΔεν είναι χωροταξικό το πρόβλημα τους. Εστιάζει κυρίως από το λαιμό και πάνω