lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θα τις παρατήσω μου φαίνεται μετά το φαγητό και θα πάρω το βατομουράκι μου να με κυκλοφορήσει στα παραλιακα χαμαιτυπεία >
Καμιά δεκαριά. Αλλά είναι ξενέρωτες. Να πάμε για φαγητό και βλέπουμε . Σας τις χήρες στο κρεβάτι
Καμιά δεκαριά. Αλλά είναι ξενέρωτες. Να πάμε για φαγητό και βλέπουμε . Σας τις χήρες στο κρεβάτι
Σε αυτό φυσάνεεμας εστιαζει απ το λαιμο και κατω
παιδια το ειδατε ετσι δεν φταιω εγω θατηνεγαμησωΘα τις παρατήσω μου φαίνεται μετά το φαγητό και θα πάρω το βατομουράκι μου να με κυκλοφορήσει στα παραλιακα χαμαιτυπεία >
Θα τις παρατήσω μου φαίνεται μετά το φαγητό και θα πάρω το βατομουράκι μου να με κυκλοφορήσει στα παραλιακα χαμαιτυπεία >
Όχι κάτι αγάμητες θα χειΤρέλανέ μας μωρή τρελιάρα!!!!!! Θα έχει και χήρες το πάρτυ;;;;
Θα πεσει σαν γινωμενο φρουτο....Οι αλλεs ειναι ξενερωτεs.....Προσοχη θαναι φαγωμενηπαιδια το ειδατε ετσι δεν φταιω εγω θατηνεγαμησω
Όχι κάτι αγάμητες θα χει
Αυτό περίμενες εσύ, να χεις και μάρτυρεςπαιδια το ειδατε ετσι δεν φταιω εγω θατηνεγαμησω
παιδια το ειδατε ετσι δεν φταιω εγω θατηνεγαμησω
Παντρεμένες είναι οι πιο πολλές αλλά για σένα μέχρι αύριο μπορεί να μείνουν και χήρεςΝαι αλλά γιατί έμειναν αγάμητες;;; Μήπως γιατί είναι χήρες;;;!!!
Μη μουχαλάς τη φαντασιώση θα σε σαπίσω!!!!
Ουρές κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να έρθουν Ελλάδα μετά το Brexit!
Παντρεμένες είναι οι πιο πολλές αλλά για σένα μέχρι αύριο μπορεί να μείνουν και χήρες
Παντρεμένες είναι οι πιο πολλές αλλά για σένα μέχρι αύριο μπορεί να μείνουν και χήρες
Ουρές κάνουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να έρθουν Ελλάδα μετά το Brexit!
Το βρακί μου ανάποδα για το γούριτι θα φορεσεις/?