erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
περκεΚθουλου aka zig αν σε ξαναπετύχω στο μπουρδελα εγω θα σε στείλω για![]()
περκεΚθουλου aka zig αν σε ξαναπετύχω στο μπουρδελα εγω θα σε στείλω για![]()
Παιδιά ο ντοπα είναι αναισθητος κ εγω ποναω με την συμπεριφορά του γνώμη σας
Αξιοπρέπεια, δεν με θέλεις δεν σε θέλω
Το ντεπον συμφωνα με τιs οδηγιεs του θεραποντοs ιατρου μπορει και να σε σωσειΠαιδιά ο ντοπα είναι αναισθητος κ εγω ποναω με την συμπεριφορά του γνώμη σας
Νταξ είναι κ η ζήλια του αντισθενη που βλέπει τον κθλου ν με λέει κουκλακι όσο κ να το πεις είναι χονδρο
Πολυ βενζινη για ενα δαχτυλο........eri ποτε θα παμε σοχο για τεκιλες κ μετα τουαλετα να μου βαλεις δαχτυλο στο μουνι μου ;)
eri ποτε θα παμε σοχο για τεκιλες κ μετα τουαλετα να μου βαλεις δαχτυλο στο μουνι μου ;)
Τώρα που ετοιμάζεται το Brexit, μάλλον θα έχει κρυφτεί στο dungeon για κάθε ενδεχόμενο...
μα σκασιλα του για τον αντι. Εμάς θέλει κ το παρεακι σαν φάση.Αξιοπρέπεια, δεν με θέλεις δεν σε θέλω
τη Παρασκευή να στα ψάλω που με γράφεις.eri ποτε θα παμε σοχο για τεκιλες κ μετα τουαλετα να μου βαλεις δαχτυλο στο μουνι μου ;)
ελα ρε γλυκουλικουκλάρα τι κάνεις?
Αντισθένη πάρτα![]()
αυτά είναι για τον μπρουκλη τον μπλιζ εγώ είμαι παιδί του λαού κ τρωγω εστραγκον κ γουακαμολεχρειάζεσαι ακόμη ένα 3ήμερο σε αυτό που λέγαμε το πρωί-μεσημέρι και θα σου περάσει!
![]()
τη Παρασκευή να στα ψάλω που με γράφεις.
Tα έχουμε ξαναπει ρε Ερι μαγαζί του είναι και δεν τον θέλειμα σκασιλα του για τον αντι. Εμάς θέλει κ το παρεακι σαν φάση.
αυτά είναι για τον μπρουκλη τον μπλιζ εγώ είμαι παιδί του λαού κ τρωγω εστραγκον κ γουακαμολε
ελα ρε γλυκουλι
θα βαλω κ την αερινη ασπρη παντελονα να περνας ευκολα το χερι σου στις τρυπες μου
εγώ τον θέλωTα έχουμε ξαναπει ρε Ερι μαγαζί του είναι και δεν τον θέλει