erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
περκεΚθουλου aka zig αν σε ξαναπετύχω στο μπουρδελα εγω θα σε στείλω για
περκεΚθουλου aka zig αν σε ξαναπετύχω στο μπουρδελα εγω θα σε στείλω για
Παιδιά ο ντοπα είναι αναισθητος κ εγω ποναω με την συμπεριφορά του γνώμη σας
Αξιοπρέπεια, δεν με θέλεις δεν σε θέλω
Το ντεπον συμφωνα με τιs οδηγιεs του θεραποντοs ιατρου μπορει και να σε σωσειΠαιδιά ο ντοπα είναι αναισθητος κ εγω ποναω με την συμπεριφορά του γνώμη σας
Νταξ είναι κ η ζήλια του αντισθενη που βλέπει τον κθλου ν με λέει κουκλακι όσο κ να το πεις είναι χονδρο
Πολυ βενζινη για ενα δαχτυλο........eri ποτε θα παμε σοχο για τεκιλες κ μετα τουαλετα να μου βαλεις δαχτυλο στο μουνι μου ;)
eri ποτε θα παμε σοχο για τεκιλες κ μετα τουαλετα να μου βαλεις δαχτυλο στο μουνι μου ;)
Τώρα που ετοιμάζεται το Brexit, μάλλον θα έχει κρυφτεί στο dungeon για κάθε ενδεχόμενο...
μα σκασιλα του για τον αντι. Εμάς θέλει κ το παρεακι σαν φάση.Αξιοπρέπεια, δεν με θέλεις δεν σε θέλω
τη Παρασκευή να στα ψάλω που με γράφεις.eri ποτε θα παμε σοχο για τεκιλες κ μετα τουαλετα να μου βαλεις δαχτυλο στο μουνι μου ;)
ελα ρε γλυκουλικουκλάρα τι κάνεις?
Αντισθένη πάρτα
αυτά είναι για τον μπρουκλη τον μπλιζ εγώ είμαι παιδί του λαού κ τρωγω εστραγκον κ γουακαμολεχρειάζεσαι ακόμη ένα 3ήμερο σε αυτό που λέγαμε το πρωί-μεσημέρι και θα σου περάσει!
τη Παρασκευή να στα ψάλω που με γράφεις.
Tα έχουμε ξαναπει ρε Ερι μαγαζί του είναι και δεν τον θέλειμα σκασιλα του για τον αντι. Εμάς θέλει κ το παρεακι σαν φάση.
αυτά είναι για τον μπρουκλη τον μπλιζ εγώ είμαι παιδί του λαού κ τρωγω εστραγκον κ γουακαμολε
ελα ρε γλυκουλι
θα βαλω κ την αερινη ασπρη παντελονα να περνας ευκολα το χερι σου στις τρυπες μου
εγώ τον θέλωTα έχουμε ξαναπει ρε Ερι μαγαζί του είναι και δεν τον θέλει