eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Όπως και να χει πάντως, εγώ σαν ζιγκ που τον πρωτοειδα να γράφει, δεν εντόπισα καποιο προκλητικό τρόπο γραφής που να δικαιολογεί το μπαν.
συμφωνούμε απολύτως.
Όπως και να χει πάντως, εγώ σαν ζιγκ που τον πρωτοειδα να γράφει, δεν εντόπισα καποιο προκλητικό τρόπο γραφής που να δικαιολογεί το μπαν.
Εγώ τον παπαζόλη δεν τον ξέρωπιστευετε περισσοτερα κλωναρια εχει ο τζιελ, ο παπαζολης η ο κθουλου;
Tsobanis one and only.πιστευετε περισσοτερα κλωναρια εχει ο τζιελ, ο παπαζολης η ο κθουλου;
Ειναι σαν να συγκρινειs καθηγητη πανεπιστημιου με δημοδιδασκαλοπιστευετε περισσοτερα κλωναρια εχει ο τζιελ, ο παπαζολης η ο κθουλου;
και αν τον γνωρίσεις από κοντά μάλιστα, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα δημιουργούσε ποτέ πρόβλημα σε κανένανΌπως και να χει πάντως, εγώ σαν ζιγκ που τον πρωτοειδα να γράφει, δεν εντόπισα καποιο προκλητικό τρόπο γραφής που να δικαιολογεί το μπαν.
Από τον τρόπο γραφής και μόνο, καταλαβαίνεις αρκετά πράγματα.και αν τον γνωρίσεις από κοντά μάλιστα, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα δημιουργούσε ποτέ πρόβλημα σε κανέναν
Από τον τρόπο γραφής και μόνο, καταλαβαίνεις αρκετά πράγματα.
ρετσινα τι εχεις καταλαβει για μενα;Από τον τρόπο γραφής και μόνο, καταλαβαίνεις αρκετά πράγματα.
πιασε κοκκινοεμενα πως με κοβεις?
Μα πότε θα μάθετε, επιτέλους, να ξεχωρίζετε την κυριολεξία από το σχήμα λόγου;
Ας είναι, δίνω δύο παραδείγματα μήπως και καταλάβετε:
Δημώδες: "Ο βλάχος κι Άγιος να γινεί, σκατένια δόξα θά 'χει" (σχήμα λόγου και μεταφορά)
Αυτοσχέδιον: "Άγιος δίχως θαύματα, λείψανο για κλάμματα" (κυριολεξία)
Σας καλημερίζω!
ΥΓ. Με την κ. Έρη πίνω μόνο καφέ, με τις άλλες βότκες και... ούζα
Πως το έχετε το θυμιατό;Μάλλον εσείς τα έχετε ανάκατα στο μυαλό σας!
Σχήμα λόγου: Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο, ο τάδε, θα είχε κάνει τρείς προίκες.
Κυριολεξία: Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να είσαι μαλάκας. Κακό είναι να μην το ξέρεις.
Υ.Γ. Στο θυμιατό μου τι πίνετε και με ποιάν το πίνετε.
1ον Θα πρέπει να λέτε ευτυχώς, διότι μόνο όταν λείπει μια γάτα μπορεί να χορεύει ανενόχλητο ένα ποντίκι.
Και επειδή παρατηρώ ότι μερακλώνετε πολύ με αυτό το "Πωπω-πωπωπω-πω-πω-πω-πω-πω-πω-πω-πωωωφ" που σας αρέσει να επαναλαμβάνετε,
προτείνω να του βάλετε και μια ωραία γραμμή drum 'n' bass για να το χορεύεται και να λικνίζεστε με απόλαυση, σε κάθε ευκαιρία.
2ον. ο πληθυντικός "μπορούμε" και "παρέξομεν" ως προς την "υπηρεσία" αποτελεί άραγε παραδοχή ότι μόνος σας δεν μπορείτε
να κάνετε τη δουλειά και χρειάζεστε και βοήθεια;
Πως το έχετε το θυμιατό;
Χρονίσαμε!!! μαλάκα ψεύτη
Μάλλον εσείς τα έχετε ανάκατα στο μυαλό σας!
Σχήμα λόγου: Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο, ο τάδε, θα είχε κάνει τρείς προίκες.
Κυριολεξία: Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να είσαι μαλάκας. Κακό είναι να μην το ξέρεις.
Υ.Γ. Στο θυμιατό μου τι πίνετε και με ποιάν το πίνετε.