eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Σε κατασταση αναμονης μεχρι τις 17:00 που θα το περασω στη σουβλα μαζι με το κοκορετσι.Καλημέρα κύριοι. Αναπαυόμαστε και παχαίνουμε!
Ζιγκ το κατσίκι σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Εργάζομαι από τώρα για αύριοΣε κατασταση αναμονης μεχρι τις 17:00 που θα το περασω στη σουβλα μαζι με το κοκορετσι.
Εσυ ετοιμαζσαι ψυχολογικα για αυριο;
Εγω δεν προλαβαίνω θα παω στη δουλεια σε καμια ωραΕργάζομαι από τώρα για αύριο
Καλή δουλειά λοιπόν. Και εγώ έχω πολλά που πρέπει να κάνω και ένα δίωρο τουλάχιστον στη δουλειά μου. Η μέρα θα είναι μακριά σήμερα.Εγω δεν προλαβαίνω θα παω στη δουλεια σε καμια ωρα
Πολύ γουστάρω μεγαλο Σαββατο κ ας δουλευω...Καλή δουλειά λοιπόν. Και εγώ έχω πολλά που πρέπει να κάνω και ένα δίωρο τουλάχιστον στη δουλειά μου. Η μέρα θα είναι μακριά σήμερα.
Καλη επιτυχια και το νου σου στο δεσιμο ;)Καλή δουλειά λοιπόν. Και εγώ έχω πολλά που πρέπει να κάνω και ένα δίωρο τουλάχιστον στη δουλειά μου. Η μέρα θα είναι μακριά σήμερα.
Δεν θα το κάνω εγώ, τα μαγειρευτά έχω αναλάβει.Καλη επιτυχια και το νου σου στο δεσιμο ;)
Ένας επιπρόσθετος δίωρος υπνάκος οποιαδήποτε ώρα της ημέρας λύνει το πρόβλημα.Πολύ γουστάρω μεγαλο Σαββατο κ ας δουλευω...
Αυτή η ανασταση όμως στις 24:00 είναι λιγο απαλευτη
Σαν τι λες;Δεν θα το κάνω εγώ, τα μαγειρευτά έχω αναλάβει.
Δεν το χω :-Ένας επιπρόσθετος δίωρος υπνάκος οποιαδήποτε ώρα της ημέρας λύνει το πρόβλημα.
Τηγανιά, κοτόπουλο με ξηροκάρπια, σπετσοφάι κλπΣαν τι λες;
Κανα γαρδουμπακι;
Ο καλύτερος ύπνος για μένα, σημαίνει διακοπές.Δεν το χω :-
Γυριζω σαν τη σβουρα αν δεν είναι βραδυ