zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχεις αρκετη δουλιτσα...Τηγανιά, κοτόπουλο με ξηροκάρπια, σπετσοφάι κλπ
Προκομενα παιδια ειμαστε ολοι στο νημα βλεπω
εχεις αρκετη δουλιτσα...Τηγανιά, κοτόπουλο με ξηροκάρπια, σπετσοφάι κλπ
Έχω ξεκινήσει από νωρίς. Αύριο έχω ν' ανάψω τη φωτιά.εχεις αρκετη δουλιτσα...
Προκομενα παιδια ειμαστε ολοι στο νημα βλεπω
Εσυ αναβις φωτια; Εγω εχω κανα δυωρο στο νερο μονος γυρισμα το πρωιΈχω ξεκινήσει από νωρίς. Αύριο έχω ν' ανάψω την φωτιά.
Είμαι πρωινός και μου αρέσει. Δεν αντέχω στον ήλιο μετά. Προτιμώ την έκλυτη παρέα του οίνου.Εσυ αναβις φωτια; Εγω εχω κανα δυωρο στο νερο μονος γυρισμα το πρωι
εκτος αν ερθει ο πατερας μου νωρις να επιβλεπει
και μενα μου αρεσει, δεν το λεω από γκρινια. Ετσι κ αλλιως και κοσμο να ειχα το πρωτο διωρο δεν θα τους αφηνα να το πιασουνΕίμαι πρωινός και μου αρέσει. Δεν αντέχω στον ήλιο μετά. Προτιμώ την έκλυτη παρέα του οίνου.
Είναι το κρίσιμο, μην αρπάξει ...και μενα μου αρεσει, δεν το λεω από γκρινια. Ετσι κ αλλιως και κοσμο να ειχα το πρωτο διωρο δεν θα τους αφηνα να το πιασουν
Είναι το κρίσιμο, μην αρπάξει ...
καλημέρα νηματοθετηΑγαπη! Μονο αγαπη, παιδια!
Καλημερα!!!
καλημέρα νηματοθετη
Ελεγα λείπεις να σου μακελεψω το νημα
Εσας δεν σας φοβουμαι.
Εισθε πιστος συνοριοφυλαξ!
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Αργήσατε αγαπητέ ημέρα γενεθλίων του δημιουργήματος σας. Προτιμήσατε μάλλον τον γλυκό πρωινό ύπνο.Χρονια Πολλα στο νημα μας!
Παμε για πολλες χιλιαδες σελιδες ακομη. Με υγεια, χαρα και σνομπισμο!
Late night alcohol abuse...Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Αργήσατε αγαπητέ ημέρα γενεθλίων του δημιουργήματος σας. Προτιμήσατε μάλλον τον γλυκό πρωινό ύπνο.
Καλημέρα και από μένα, χρόνια πολλά στο νήμα!
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/cake660.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλημέρα :hi:
Καλημέρα και από μένα, χρόνια πολλά στο νήμα!
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/cake660.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλημερα! :hi:
Ωραίο ακούγεται ...Late night alcohol abuse...
Τα υπολοιπα ειναι ιστορια!