lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Θες και βυζιά και λεφτα? Σε βλέπω γιαλεφτα εχει?
Θες και βυζιά και λεφτα? Σε βλέπω γιαλεφτα εχει?
ναι. εγω δεν εχω λεφτα. και ειμαι κακομαθημενος οποτε αν δεν εχει αυτη θα παιζει θεμα.Θες και βυζιά και λεφτα? Σε βλέπω για
ΕντελώςΤοσωσα καπωs
Αμα είσαι κακομαθημένος, δε θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω. :Sναι. εγω δεν εχω λεφτα. και ειμαι κακομαθημενος οποτε αν δεν εχει αυτη θα παιζει θεμα.
ναι συνηθως οι γκομενες μου πληρωνουν τα παντα. μου κανουν ακριβα δωρα και με πανε ταξιδιαΑμα είσαι κακομαθημένος, δε θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω. :S
ναι. εγωδενεχωλεφτααισθηματα . και ειμαικακομαθημενοςευαισθητοs οποτεαν δεν εχειπρεπει ναναι κι αυτηθα παιζει θεμα.
Μήπως να γίνω λεσβία?ναι συνηθως οι γκομενες μου πληρωνουν τα παντα. μου κανουν ακριβα δωρα και με πανε ταξιδια
γινε αν θες αλλα μακρια απτη δασκαλα και την εισαγγελεαΜήπως να γίνω λεσβία?
Το τερμάτισες.
Κανα καλο μουνακι που θα βρουμε?
Κοίτα άμα είναι να γίνω λεσβία, θα πάρω τον αφρό. . Οπότε...γινε αν θες αλλα μακρια απτη δασκαλα και την εισαγγελεα
Εγώ, η Έρη και η Κάσι σε ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια.Αν θεs καλο........εδω μεσα δεν παιζει
Απο τα ....."κακα' αριστερα και δεξια τα μπανερs ειναι γεματα
δεν ειναι αφρος αυτες που πας να μου πλασαρεις? για τη πλεμπα με εχεις?Κοίτα άμα είναι να γίνω λεσβία, θα πάρω τον αφρό. . Οπότε...
Εγώ, η Έρη και η Κάσι σε ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια.
Είναι στρέιτ με βυζάρες. Δε με παρακολουθείς :Sδεν ειναι αφρος αυτες που πας να μου πλασαρεις? για τη πλεμπα με εχεις?
Αυτό δεν το σώνεις.Το εκανα για να σαs προφυλαξω...........Μπορω ομωs να διορθωσω δινονταs του τα τηλεφωνα σαs
Θελετε???
Αυτό δεν το σώνεις.
δε ξερω τι εννοεις στρειτ λεσβιες αν εχουν βυζια ειναι στο ταργκετ γκρουπΕίναι στρέιτ με βυζάρες. Δε με παρακολουθείς :S
Εμείς είμαστε κυρίες. ;) ;)Ο ανθρωποs ζητησε μουνακια......με οτι αυτο συνεπαγεται ....δεν ζητησε γνωριμια
Εκτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοs κι αν ειστε τοσο προχωρ που εγω θα αποχωρ και θα μεινω απορ