You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τα λεs γρηγορα και δεν σε προλαβαινω....Τα δακτυλογραφω με την μεθοδο Diri-dacta αλλα και παλι.......Κ τους τραγους κ τα κουτάκια κ τα πρέπει κ κάτι που είναι βιωμα ν γίνεται τρόπος ελέγχου ψυχών ψήφων συνειδησεων τρόπος κοινωνικού καθωσπρεπισμου σφραγίδα ηθους.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εμενα δε μαρεσει το πασχα γιατι παντα ολοι εφευγαν για τα χωρια τους και βρησκαν γκομενα απτο χωριο δεν την ξερεις και εγω ημουν τοσο γκαντεμης που δεν ειχα ουτε χωριο
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν τα λεγες ετσι τοτε... αλλα άλλες εποχες, άλλες συνθήκες... Λογικο, ηταν άλλο το περιβάλλον κ εγω εξεφραζα αποψεις από αντιδρασηεγώ πάντα έβαφα αυγά. Μου αρέσουν αι παραδόσεις κ τα κοκορετσια. Καταρχάς τι σχέση έχουν αυτά με την θρησκεία ? Είπε ο θεος βαψτε αυγά κ σιυβλιστε αρνια ?αχαχαχαχ αυτά είναι πσπαριτσες για να γίνει το Πάσχα κουλ. Κατά τα λοιπά δεν θυμάμαι τηνσυζητηση αλλά λογικά ήμουν εναντίον της θρησκείας όχι της θρηδκευτικοτητας η του Θεού με οποιαδήποτε μορφή σαν μια αέναη σκέψη κ αίσθηση.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
έτσι τα έλεγα. Είπα ποτέ ότι δεν έβαφα αυγά?μην με σκαςΔεν τα λεγες ετσι τοτε... αλλα άλλες εποχες, άλλες συνθήκες... Λογικο, ηταν άλλο το περιβάλλον κ εγω εξεφραζα αποψεις από αντιδραση
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ούτε εμένα μου αρέσει το Πάσχα είναι κάπως μουντο.οι κηδείες δεν μου άρεσαν ποτέεμενα δε μαρεσει το πασχα γιατι παντα ολοι εφευγαν για τα χωρια τους και βρησκαν γκομενα απτο χωριο δεν την ξερεις και εγω ημουν τοσο γκαντεμης που δεν ειχα ουτε χωριο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι μπραβο......Εισαι πολυ μπροστα απο την εποχη σουΩς γριά έχω Πάρκινσον. Κ τρέχει το τυφλό σύστημα στιβι γουοντερ
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλησπέρα, πέρα για πέρα
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός, και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα. Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν, [size=18pt]ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς[/size], ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς. Αλλά ανάνηψον κράζουσα· Άγιος, Άγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών, διά της Θεοτόκου ελέησον ημάς».
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δεν κουβεντιάζαμε για αυγα μανα μου. που να ξερω :Sέτσι τα έλεγα. Είπα ποτέ ότι δεν έβαφα αυγά?μην με σκας
Δεν τα λεγαμε και χτες
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
για χρυσά αυγά ?αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχδεν κουβεντιάζαμε για αυγα μανα μου. που να ξερω :S
Δεν τα λεγαμε και χτες
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τι σου συνέβη εσένα? Μετά το γάμο, αφήσαμε τους κώλους και πιάσαμε τα εγκώμια??? Ερη? Τι του κανες καλε?«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός, και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα. Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν, [size=18pt]ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς[/size], ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς. Αλλά ανάνηψον κράζουσα· Άγιος, Άγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών, διά της Θεοτόκου ελέησον ημάς».
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.659
- Πόντοι
- 1.406
ask and you shall receiveΤι σου συνέβη εσένα? Μετά το γάμο, αφήσαμε τους κώλους και πιάσαμε τα εγκώμια??? Ερη? Τι του κανες καλε?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ρετσινακι δεν ξέρω γυρνάει στα μοναστήρια ίσως επειδή είμαι Αγία ερι προσπαθεί ν πλησιάζει. Βέβαια παίζει ν θέλει κ ν με ξεφορτωθει ακόμα δεν το έχω σίγουρο αχαχαχαχΤι σου συνέβη εσένα? Μετά το γάμο, αφήσαμε τους κώλους και πιάσαμε τα εγκώμια??? Ερη? Τι του κανες καλε?
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΠρόσχωμενΡε καλωs τα παιδια......Σχολασε η ενορια μαλλον
lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν πιάνεσαι εσύ αγάπη μου. Πνεύμα και ηθική!!! χαχαχαχα.ρετσινακι δεν ξέρω γυρνάει στα μοναστήρια ίσως επειδή είμαι Αγία ερι προσπαθεί ν πλησιάζει. Βέβαια παίζει ν θέλει κ ν με ξεφορτωθει ακόμα δεν το έχω σίγουρο αχαχαχαχ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις