Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κ τους τραγους κ τα κουτάκια κ τα πρέπει κ κάτι που είναι βιωμα ν γίνεται τρόπος ελέγχου ψυχών ψήφων συνειδησεων τρόπος κοινωνικού καθωσπρεπισμου σφραγίδα ηθους.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Κ τους τραγους κ τα κουτάκια κ τα πρέπει κ κάτι που είναι βιωμα ν γίνεται τρόπος ελέγχου ψυχών ψήφων συνειδησεων τρόπος κοινωνικού καθωσπρεπισμου σφραγίδα ηθους.
Τα  λεs  γρηγορα  και δεν σε προλαβαινω....Τα δακτυλογραφω με την μεθοδο  Diri-dacta  αλλα και παλι.......

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εμενα δε μαρεσει το πασχα γιατι παντα ολοι εφευγαν για τα χωρια τους και βρησκαν γκομενα απτο χωριο δεν την ξερεις και εγω ημουν τοσο γκαντεμης που δεν ειχα ουτε χωριο

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
εγώ πάντα έβαφα αυγά. Μου αρέσουν αι παραδόσεις κ τα κοκορετσια. Καταρχάς τι σχέση έχουν αυτά με την θρησκεία ? Είπε ο θεος βαψτε αυγά κ σιυβλιστε αρνια ?αχαχαχαχ αυτά είναι πσπαριτσες για να γίνει το Πάσχα κουλ. Κατά τα λοιπά δεν θυμάμαι τηνσυζητηση αλλά λογικά ήμουν εναντίον της θρησκείας όχι της θρηδκευτικοτητας η του Θεού με οποιαδήποτε μορφή σαν μια αέναη σκέψη κ αίσθηση.
Δεν τα λεγες ετσι τοτε... αλλα άλλες εποχες, άλλες συνθήκες... Λογικο, ηταν άλλο το περιβάλλον κ εγω εξεφραζα αποψεις από αντιδραση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ως γριά έχω Πάρκινσον. Κ τρέχει το τυφλό σύστημα στιβι γουοντερ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν τα λεγες ετσι τοτε... αλλα άλλες εποχες, άλλες συνθήκες... Λογικο, ηταν άλλο το περιβάλλον κ εγω εξεφραζα αποψεις από αντιδραση
έτσι τα έλεγα. Είπα ποτέ ότι δεν έβαφα αυγά?μην με σκας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εμενα δε μαρεσει το πασχα γιατι παντα ολοι εφευγαν για τα χωρια τους και βρησκαν γκομενα απτο χωριο δεν την ξερεις και εγω ημουν τοσο γκαντεμης που δεν ειχα ουτε χωριο
ούτε εμένα μου αρέσει το Πάσχα είναι κάπως μουντο.οι κηδείες δεν μου άρεσαν ποτέ

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός, και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα. Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν, [size=18pt]ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς[/size], ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς. Αλλά ανάνηψον κράζουσα· Άγιος, Άγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών, διά της Θεοτόκου ελέησον ημάς».

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νταξ έχω κ τον βασιλοφρονα σε νηστεια κ κάθε μέρα μου διαβάζει κομμάτια της γραφής κ έχω επηρεαστεί

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε  καλωs τα  παιδια......Σχολασε  η  ενορια  μαλλον

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
«Ιδού, ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός, και μακάριος ο δούλος, ον ευρήσει γρηγορούντα. Ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα. Βλέπε ουν, [size=18pt]ψυχή μου, μη τω ύπνω κατενεχθείς[/size], ίνα μη τω θανάτω παραδοθείς και της βασιλείας έξω κλεισθείς. Αλλά ανάνηψον κράζουσα· Άγιος, Άγιος, Άγιος ει ο Θεός ημών, διά της Θεοτόκου ελέησον ημάς».
Τι σου συνέβη εσένα? Μετά το γάμο, αφήσαμε τους κώλους και πιάσαμε τα εγκώμια??? Ερη? Τι του κανες καλε?  :idiot: :idiot:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βασιλόφρων ν μην κοιμηθώ δηλαδή ?δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.659
Πόντοι
1.406
Τι σου συνέβη εσένα? Μετά το γάμο, αφήσαμε τους κώλους και πιάσαμε τα εγκώμια??? Ερη? Τι του κανες καλε?  :idiot: :idiot:
ask and you shall receive  :rolleyes:

tumblr_o5k4rwNY7T1rexmono1_500.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ρετσινακι δεν ξέρω γυρνάει στα μοναστήρια ίσως επειδή είμαι Αγία ερι προσπαθεί ν πλησιάζει. Βέβαια παίζει ν θέλει κ ν με ξεφορτωθει ακόμα δεν το έχω σίγουρο αχαχαχαχ

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
ρετσινακι δεν ξέρω γυρνάει στα μοναστήρια ίσως επειδή είμαι Αγία ερι προσπαθεί ν πλησιάζει. Βέβαια παίζει ν θέλει κ ν με ξεφορτωθει ακόμα δεν το έχω σίγουρο αχαχαχαχ
Δεν πιάνεσαι εσύ αγάπη μου. Πνεύμα και ηθική!!! χαχαχαχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom