lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έχω πολλές κατα νου να ξερςδε ξερω τι εννοεις στρειτ λεσβιες αν εχουν βυζια ειναι στο ταργκετ γκρουπ
Έχω πολλές κατα νου να ξερςδε ξερω τι εννοεις στρειτ λεσβιες αν εχουν βυζια ειναι στο ταργκετ γκρουπ
Τουτου δοθεντοs φρονω οτι απηντησα καταλληλωs και ευδοκιμωsΕμείς είμαστε κυρίες. ;) ;)
Και θες να σου γνωρίσω και φίλη μου. Δε βοηθάς πολυ.Τουτου δοθεντοs φρονω οτι απηντησα καταλληλωs και ευδοκιμωs
Τι ακριβώς ψάχνεις? Το προφανές το ξέρω , κάτι πιο συγκεκριμένο θέλω
Και θες να σου γνωρίσω και φίλη μου. Δε βοηθάς πολυ.
Εννοει αιωνια πιστη, αφοσιωση , δεσμευση και αναγνωριση τριετιωνΠιο συγκεκριμένο από το προφανές εννοείς την φορολογική του δήλωση;
Η ερώτηση ήταν τι ψάχνει αυτός, όχι τι έχει αυτός.Πιο συγκεκριμένο από το προφανές εννοείς την φορολογική του δήλωση;
οχι αυτα ειναι συνιφασμενα....αν αυτος εχει 8 ποντους και 8 ευρω περιουσια δε ψαχνει και για πολλα πολλαΗ ερώτηση ήταν τι ψάχνει αυτός, όχι τι έχει αυτός.
Καλά άμα ψάχνεις κάτι τέτοιο, ας μιλήσουμε για μανικιούρ καλύτερα. Πιο σοβαρή συζήτηση είναι το χρώμα των νυχιών του Πάσχα παρά οι σχέσεις, οι δεσμεύσεις και τα συναφή.Εννοει αιωνια πιστη, αφοσιωση , δεσμευση και αναγνωριση τριετιων
Κοίτα, τα 8 Ευρώ παλεύονται. Οι 8 πόντοι, ούτε ναυαγός στο νησί του Πάσχα, μέρες που είναιοχι αυτα ειναι συνιφασμενα....αν αυτος εχει 8 ποντους και 8 ευρω περιουσια δε ψαχνει και για πολλα πολλα
Καλά άμα ψάχνεις κάτι τέτοιο, ας μιλήσουμε για μανικιούρ καλύτερα. Πιο σοβαρή συζήτηση είναι το χρώμα των νυχιών του Πάσχα παρά οι σχέσεις, οι δεσμεύσεις και τα συναφή.
Η ερώτηση ήταν τι ψάχνει αυτός, όχι τι έχει αυτός.
Τώρα κάτι γίνεταιΟλα κι ολα.........Μπορει να κανω σκοντο στην δεσμευση, πιστη και αφοσιωση αλλα στιs τριετιεs θα με βρειs δυναμικο μαχητη
life poso xronon eisai
Σε σένα ηΜη μου συγχίζεσαιΈρηΡετσίνα μου, θα ξυνίσεις, σε διάβασα διαγώνια, δύο ωρίτσες που έλειψα γράφτηκαν καμιά 20αριά σελίδες.
Αν ρώταγες εμένα πχ θα σου έλεγα το σημείο g που διάβασα και σε μεμέ πριν. Σ΄όλες τις φίλες όμως για να επιλέξω το καλύτερο.
Εννοειται....Αφου ελαβα μεροs σ ολουs τουs γνωστουs πολεμουs........Και στον "Αγνωστο"
Σε σένα ηΕρηΡετσίνα, δε είπε ποτέ ότι θα σου γνωρίσει καμιά φίλη της.
Εννοειται....Αφου ελαβα μεροs σ ολουs τουs γνωστουs πολεμουs........Και στον "Αγνωστο"