kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εισαι αγγελος στο μυαλο μου....Το ότι ο νικ με σκεφτηκείναι με φτερά είναι άξιο λόγου
αλλα πας με αλλους > > > >
εισαι αγγελος στο μυαλο μου....Το ότι ο νικ με σκεφτηκείναι με φτερά είναι άξιο λόγου
Το ότι ο νικ με σκεφτηκείναι με φτερά είναι άξιο λόγου
ναι αλλα εγω δεν ημουν τοσα κιλα οσο εσυέλα ρε σειρά, εγώ 16
για δαιμονας καλη ειμαιεισαι αγγελος στο μυαλο μου....
αλλα πας με αλλους > > > >
γουρουνι με φτερα.. τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσαέχω και εγώ φτερά
μουνόπανο με φτερά είμαι
ναι αλλα εγω δεν ημουν τοσα κιλα οσο εσυ
δεν υπαρχει τιποτα που να με εξιταρει σε μια γυναικα πιο πολυγια δαιμονας καλη ειμαι
Ποιός ασχολήθηκε με εσάς στην συγκεκριμένη περίπτωση; Εκτός αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ανάμεσα σε αυτούς που από φόβο της κάνουν αυλή.Εψησα σουτζουκακια κ μαγειρεψα πιλαφι!
Ποτισα τον κηπο κ με εφαγαν τα κουνουπια.
Φοβαμαι ( κατα τον κ. The Saint ) την κα. Εριναλ.
Τι αλλο να κανω;
χοντρος αλλα αερινοςγουρουνι με φτερα.. τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα
καρτακι τετοια ελεγε και ο σισιε και πηρε ποδι κανονισε ο αντισθενης δεν θελει και πολυδεν υπαρχει τιποτα που να με εξιταρει σε μια γυναικα πιο πολυ
ετσι ειναι τα μικρα γλυκουλικα γουρουνακια στην αρχη...φίλε στην κατοχή ήμουν μικρούλι γλυκούλι γουρουνάκι, τώρα ξεχείλωσα
ρεεεεεεκαρτακι τετοια ελεγε και ο σισιε και πηρε ποδι κανονισε ο αντισθενης δεν θελει και πολυ
σε βλεπω σαν μπριζολακι. να ενας κορυφαιος λογος να με φοβασαιφίλε στην κατοχή ήμουν μικρούλι γλυκούλι γουρουνάκι, τώρα ξεχείλωσα
Το ότι ο νικ με σκεφτηκείναι με φτερά είναι άξιο λόγου
χοντρος αλλα αερινος
σε βλεπω σαν μπριζολακι. να ενας κορυφαιος λογος να με φοβασαι
ο σισιε ηταν αυτος του βαζελα???? σουταρε με και εσυ ρε ερι να δω τι να κανω με την ζωη μου...καρτακι τετοια ελεγε και ο σισιε και πηρε ποδι κανονισε ο αντισθενης δεν θελει και πολυ
γιατι να μην χαρω ρε αγιε.. μπορει να με βλεπει σαν νεραιδα που το ξερεις και μου κοβεις την χαρα δηλαδη εσυΚαλά... Μην χαιεστε και τόσο!!! Φτερά έχουν και οι νυχτερίδες.
να τα λέμε αυτά
πάω να πηδήξω 5-6 κότες
ψητές
καλό βράδυ μποιζ εντ γκερλς, άγιοι και βελζεβούληδες, φοβισμένοι και ατρόμητοι κτλ κτλ