blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μπορείς, παιδί μου, να αναρτήσεις στο νήμα της κας @Sexyjoanna , το sister golden hair των America και να της πεις ότι είναι από τον υπερήλικα θείο σου;;;
100 δρχ κανανεΔεν καταλάβατε, 100 δρχ. εννοούσα να πάρει φοφικο![]()
Αν το λες σε εμενα, οχι.Μπορείς, παιδί μου, να αναρτήσεις στο νήμα της κας @Sexyjoanna , το sister golden hair των America και να της πεις ότι είναι από τον υπερήλικα θείο σου;;;
Το εβαλε ο Τρουμπακης. Εγω που ειμαι το κακο παιδι οχι. Αρα το καλο παιδι κερδιζει. Δωσε τωρα του καλου παιδιου χρημα.Θα βάλετε το άσμα στο νήμα της μας. @Sexyjoanna ;;;;
Λάθος άσμα, λάθος νήμα, πάλι σκ@τ@ τα έκανες
Είναι ο ανεψιός μου και τελικά είναι ένα πολύ άπειρο και ευαίσθητο παιδί.Το εβαλε ο Τρουμπακης. Εγω που ειμαι το κακο παιδι οχι. Αρα το καλο παιδι κερδιζει. Δωσε τωρα του καλου παιδιου χρημα.
Γαμημενε @troubakhs για να δεις τι κανω για παρτη σου. Μεχρι και κωλοπαιδο εγινα.
A τον μπινε, το άλλαξε το τραγούδιΚαλά το έκανε..
Sister golden hair..
Και διαβάστε να δείτε πόσο πολύ με επαίνεσε στην κα. @Sexyjoanna ..A τον μπινε, το άλλαξε το τραγούδι![]()
Με 100 χιλιάρικα στο λογαριασμό μου θα την έχετε κολώνα του σπιτιού σας. Στέλνω ΙΒΑΝΚαι διαβάστε να δείτε πόσο πολύ με επαίνεσε στην κα. @Sexyjoanna ..
Σίγουρα θα την βγάλω γκόμενα μετά τον έπαινο αυτό!
Η κα. @Sexyjoanna είναι άπιαστο πουλί...Με 100 χιλιάρικα στο λογαριασμό μου θα την έχετε κολώνα του σπιτιού σας. Στέλνω ΙΒΑΝ
Δεν μου ανοίγει, παιδί μου..
βαλε αυτο θειε...
Ο Νηματοθετης, κυρία, δεν σας μπερδεύει με καμία άλλη ξανθιά!Αγόρια μπερδεύομαι με τόσες παραθέσεις, μια εδώ μια στο νήμα μου ..είμαι και ξανθιά λυπηθείτε με..![]()