blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.333
- Πόντοι
- 26.316
Μπορείς, παιδί μου, να αναρτήσεις στο νήμα της κας @Sexyjoanna , το sister golden hair των America και να της πεις ότι είναι από τον υπερήλικα θείο σου;;;
100 δρχ κανανεΔεν καταλάβατε, 100 δρχ. εννοούσα να πάρει φοφικο
Αν το λες σε εμενα, οχι.Μπορείς, παιδί μου, να αναρτήσεις στο νήμα της κας @Sexyjoanna , το sister golden hair των America και να της πεις ότι είναι από τον υπερήλικα θείο σου;;;
Το εβαλε ο Τρουμπακης. Εγω που ειμαι το κακο παιδι οχι. Αρα το καλο παιδι κερδιζει. Δωσε τωρα του καλου παιδιου χρημα.Θα βάλετε το άσμα στο νήμα της μας. @Sexyjoanna ;;;;
Λάθος άσμα, λάθος νήμα, πάλι σκ@τ@ τα έκανες
Είναι ο ανεψιός μου και τελικά είναι ένα πολύ άπειρο και ευαίσθητο παιδί.Το εβαλε ο Τρουμπακης. Εγω που ειμαι το κακο παιδι οχι. Αρα το καλο παιδι κερδιζει. Δωσε τωρα του καλου παιδιου χρημα.
Γαμημενε @troubakhs για να δεις τι κανω για παρτη σου. Μεχρι και κωλοπαιδο εγινα.
Λάθος άσμα, λάθος νήμα, πάλι σκ@τ@ τα έκανες
A τον μπινε, το άλλαξε το τραγούδιΚαλά το έκανε..
Sister golden hair..
Και διαβάστε να δείτε πόσο πολύ με επαίνεσε στην κα. @Sexyjoanna ..A τον μπινε, το άλλαξε το τραγούδι
Με 100 χιλιάρικα στο λογαριασμό μου θα την έχετε κολώνα του σπιτιού σας. Στέλνω ΙΒΑΝΚαι διαβάστε να δείτε πόσο πολύ με επαίνεσε στην κα. @Sexyjoanna ..
Σίγουρα θα την βγάλω γκόμενα μετά τον έπαινο αυτό!
Η κα. @Sexyjoanna είναι άπιαστο πουλί...Με 100 χιλιάρικα στο λογαριασμό μου θα την έχετε κολώνα του σπιτιού σας. Στέλνω ΙΒΑΝ
Δεν μου ανοίγει, παιδί μου..
βαλε αυτο θειε...
Ο Νηματοθετης, κυρία, δεν σας μπερδεύει με καμία άλλη ξανθιά!Αγόρια μπερδεύομαι με τόσες παραθέσεις, μια εδώ μια στο νήμα μου ..είμαι και ξανθιά λυπηθείτε με..