Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 171.314
...εννοείται,οι φυσικές είμαστε ελάχιστες...Ο Νηματοθετης, κυρία, δεν σας μπερδεύει με καμία άλλη ξανθιά!
...εννοείται,οι φυσικές είμαστε ελάχιστες...Ο Νηματοθετης, κυρία, δεν σας μπερδεύει με καμία άλλη ξανθιά!
...εννοείται,οι φυσικές είμαστε ελάχιστες...
Αχ εσύ όλο με τουμπαρεις τσαχπίνη μου..
Του δίνω αλλά και θα του δώσω...Αχ εσύ όλο με τουμπαρεις..
Τα λεφτά στον @troubakhs ,να δώσεις χεχεχε!
Gentlemen Prefer Blondes λεω εγω.Αγόρια μπερδεύομαι με τόσες παραθέσεις, μια εδώ μια στο νήμα μου ..είμαι και ξανθιά λυπηθείτε με..
Με τελειωσες! Απο τις πιο αγαπημένες μου.Αχ πολλά αγόρια μαζεμένα στο νήμα εδώ.. να κάνω μια αφιέρωση κι εγώ
..πλούσια τα ελέη της και φυσικαΜε τελειωσες! Απο τις πιο αγαπημένες μου.
Είναι πολύ γοητευτική Γυναίκα.Gentlemen Prefer Blondes λεω εγω.
Τις φεύγουν εξω και δεν μπορει να τα μαζεψει λεμε...πλούσια τα ελέη της και φυσικα
...αχ το βλέπω να καψουρευομαστε στα γεραματαΕίναι πολύ γοητευτική Γυναίκα.
Γεννημένη όμορφη. Και το πρωί που ξυπνά, είναι ακόμη πιο όμορφης, πριν ακόμη περιποιηθεί τον εαυτό της.
Είναι Δώρο της Φύσης!
Ωραία, κυρία!..πλούσια τα ελέη της και φυσικα
Παρε και την αλλη της εποχης τοτε. Τρεχανε τα κοριτσοπουλα στα κομμωτήρια να κανουν το μαλλι της το συγκεκριμενο...πλούσια τα ελέη της και φυσικα
Εγώ έχω ήδη καψουρευτει, κυρία!...αχ το βλέπω να καψουρευομαστε στα γεραματα
Είσαι εσύ ένας.. είσαι εσύ
To σωστο γυναικειο στηθος πρεπει να χωραει στο ποτηρι της σαμπανιας.Ωραία, κυρία!
Να πιάσουμε την κουβέντα για το γυναικείο στήθος;;;
Εγώ μεγάλωσα χωρίς μητέρα.
Άρα θα έπρεπε να λατρεύω το πλούσιο στήθος;;;
Παρόλα αυτά μου αρέσει το στήθος του δικού σας μεγέθους!
Οκ. κωλο-γερος είχε γράψει κάτι παλιότερα για το μέγεθος και τα ποτήρια του στήθους...
Αγαπημένε μου εγω πλησιάζω τα 48 (γεννημένη το 77')και δεν έχω ούτε ένα απλό μποτοξακι..Ωραία, κυρία!
Να πιάσουμε την κουβέντα για το γυναικείο στήθος;;;
Εγώ μεγάλωσα χωρίς μητέρα.
Άρα θα έπρεπε να λατρεύω το πλούσιο στήθος;;;
Παρόλα αυτά μου αρέσει το στήθος του δικού σας μεγέθους!
Οκ. κωλο-γερος είχε γράψει κάτι παλιότερα για το μέγεθος και τα ποτήρια του στήθους...
...εγώ ήμουν φαν της Μαντόνα (αντέγραφα στυλ της) αλλά Σαμανθα αφησε εποχή κι αυτή!Παρε και την αλλη της εποχης τοτε. Τρεχανε τα κοριτσοπουλα στα κομμωτήρια να κανουν το μαλλι της το συγκεκριμενο.
Καλή χρονιά αγαπημένε μουΣυγγνώμη που διακόπτω τη ροή του προγράμματος σας, αλλά θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στο Mr Μαλάκας άρχισε η εκπομπή με το post game μαδοπούτσι. Ευχαριστώ.
Καλή φωτεινή, δημιουργική και sexy χρονιά, γεμάτη υγεία και χαρά, κυρία μου.Καλή χρονιά αγαπημένε