Gojiberry
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2024
- Like
- 2.750
- Πόντοι
- 446
Ωραίες οι μελαχρινές - αλλά προτιμώ τις καστανές.. θα βάλω στο πρόγραμμα να πουλάω και καστανο, τώρα που το σκέφτομαιΒεβαίως!
Και εγώ έχω μελαχρινή γκόμενα!
Ωραίες οι μελαχρινές - αλλά προτιμώ τις καστανές.. θα βάλω στο πρόγραμμα να πουλάω και καστανο, τώρα που το σκέφτομαιΒεβαίως!
Και εγώ έχω μελαχρινή γκόμενα!
Ωραίες οι μελαχρινές - αλλά προτιμώ τις καστανές.. θα βάλω στο πρόγραμμα να πουλάω και καστανο, τώρα που το σκέφτομαι
Δεν τρέχει κάστανο όταν ξηγιεσαι στις γκόμενες αλμυρό φιστίκι. Μπράβο Γκότζι.Ωραίες οι μελαχρινές - αλλά προτιμώ τις καστανές.. θα βάλω στο πρόγραμμα να πουλάω και καστανο, τώρα που το σκέφτομαι
Κύριε γκοτζι σας έβαλαν στο μάτι καπτεν και κ.μπλιζΩραίες οι μελαχρινές - αλλά προτιμώ τις καστανές.. θα βάλω στο πρόγραμμα να πουλάω και καστανο, τώρα που το σκέφτομαι
Εγώ δεν τον έχω βάλει στο μάτι! Απεναντίας τον συμπαθώ πολύ. Αλλά μην λέμε και χαζά ότι είναι ο Αρίστος. Ο Άρχοντας ποτέ δεν θα έλεγε ότι δεν είναι ΑΕΚΑΡΑ. Είναι προφανές. Δεν έχει γεννηθεί ενωσίτης που να την απαρνηθεί. Ποτέ και για κανένα λόγοΚύριε γκοτζι σας έβαλαν στο μάτι καπτεν και κ.μπλιζ
Αν δεν σε σώσουν Ωρίων Ροντ και αγράμματος την έχετε στρουμφοκατσει
Γιατί δεν κάνετε το Νικ σας γκοτζι Αρίσταρχος μπερυ να λυθεί η παρεξηγησις
Θα δείξει σε 6 μήνεςΚύριε γκοτζι σας έβαλαν στο μάτι καπτεν και κ.μπλιζ
Αν δεν σε σώσουν Ωρίων Ροντ και αγράμματος την έχετε στρουμφοκατσει
Γιατί δεν κάνετε το Νικ σας γκοτζι Αρίσταρχος μπερυ να λυθεί η παρεξηγησις
Εδώ, στην αρχή, έγραφες το φιστίκι με "υ". Τι να λέμε τώρα;Τελείωσα έκτη δημοτικού με το ζόρι - τι χριστουγεννιάτικη ιστορία να γράψω? Με διορθοτη γράφο
Μην κάνεις φιγούρα Ωρίων. Εσύ δεν μπόρεσες να πάρεις πτυχίο ασυρματιστή. Παλιά έτσι το έγραφαν, με υ. Σίγουρα έτσι ήταν και στον σουπερ-Γκουφι. Κι εγώ έτσι το έγραφα, μέχρι που είδα ότι πολλοί το έγραφαν με ι και το έψαξα . Επειδή εσύ ανήκεις στην πλουτοκρατία νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από έναν τίμιο καλλιεργητή φυστικιών;Εδώ, στην αρχή, έγραφες το φιστίκι με "υ". Τι να λέμε τώρα;
Δε θέλουμε ολόκληρες ιστορίες από σένα, θα μας βγάλεις τα μάτια.
Εντάξει, με τα μορς δεν τα πήγα καλά. Θα μου το κοπανάτε μια ζωή;Μην κάνεις φιγούρα Ωρίων. Εσύ δεν μπόρεσες να πάρεις πτυχίο ασυρματιστή. Παλιά έτσι το έγραφαν, με υ. Σίγουρα έτσι ήταν και στον σουπερ-Γκουφι. Κι εγώ έτσι το έγραφα, μέχρι που είδα ότι πολλοί το έγραφαν με ι και το έψαξα . Επειδή εσύ ανήκεις στην πλουτοκρατία νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από έναν τίμιο καλλιεργητή φυστικιών;
Δε πρόσεχες στο μάθημα και έστειλες το καράβι στο τρίγωνο των βερμούδων?Εντάξει, με τα μορς δεν τα πήγα καλά. Θα μου το κοπανάτε μια ζωή;
Τίμιος καλλιεργητής φιστικιών ο Γκότζις;; Αυτός έχει δέντρα στη μισή Πελοπόννησο.
Αν δεν κάνω λάθη, πώς θα μάθω;Δε πρόσεχες στο μάθημα και έστειλες το καράβι στο τρίγωνο των βερμούδων?
πόσα καράβια (του μπαμπά) χάθηκαν?Αν δεν κάνω λάθη, πώς θα μάθω;
Δεν πειράζει, έχει κι άλλα ο μπαμπάς.
3 μόνο. Ασφαλισμένα όλα.πόσα καράβια (του μπαμπά) χάθηκαν?
(για να μάθεις)
ναύτες?3 μόνο. Ασφαλισμένα όλα.
Ο μπαμπάς ούτε που με μάλωσε. Έτσι είναι η διαδικασία της εκπαίδευσης.
(25 ζωές, 25 παλικάρια, 25 ηλιοκαμένοι λεβέντες που τ’αργασμένο δέρμα τους το ‘χε ποτίσει η αλμύρα και το ‘χε μαστιγώσει αλύπητα το κύμα. Που το κορμί τους είχε τη δροσερή ευωδιά της θάλασσας. Που τα τραχιά χέρια τους μπορούσαν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα) επί 3ναύτες?
(25 ζωές, 25 παλικάρια, 25 ηλιοκαμένοι λεβέντες που τ’αργασμένο δέρμα τους το ‘χε ποτίσει η αλμύρα και το ‘χε μαστιγώσει αλύπητα το κύμα. Που το κορμί τους είχε τη δροσερή ευωδιά της θάλασσας. Που τα τραχιά χέρια τους μπορούσαν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα) επί 3
3 μόνο. Ασφαλισμένα όλα.
Ο μπαμπάς ούτε που με μάλωσε. Έτσι είναι η διαδικασία της εκπαίδευσης.
Δηλαδή ο Γκότζι, επειδή έχει λίγες φιστικιές παραπάνω από το κανονικό δεν είναι τίμιος , ενώ ο μπαμπάς είναι.... Ε ρε φιστίκωμα που θέλει η πλουτοκρατία!Εντάξει, με τα μορς δεν τα πήγα καλά. Θα μου το κοπανάτε μια ζωή;
Τίμιος καλλιεργητής φιστικιών ο Γκότζις;; Αυτός έχει δέντρα στη μισή Πελοπόννησο.