Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.886
- Πόντοι
- 2.606
ναύτες?3 μόνο. Ασφαλισμένα όλα.
Ο μπαμπάς ούτε που με μάλωσε. Έτσι είναι η διαδικασία της εκπαίδευσης.
ναύτες?3 μόνο. Ασφαλισμένα όλα.
(25 ζωές, 25 παλικάρια, 25 ηλιοκαμένοι λεβέντες που τ’αργασμένο δέρμα τους το ‘χε ποτίσει η αλμύρα και το ‘χε μαστιγώσει αλύπητα το κύμα. Που το κορμί τους είχε τη δροσερή ευωδιά της θάλασσας. Που τα τραχιά χέρια τους μπορούσαν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα) επί 3ναύτες?
(25 ζωές, 25 παλικάρια, 25 ηλιοκαμένοι λεβέντες που τ’αργασμένο δέρμα τους το ‘χε ποτίσει η αλμύρα και το ‘χε μαστιγώσει αλύπητα το κύμα. Που το κορμί τους είχε τη δροσερή ευωδιά της θάλασσας. Που τα τραχιά χέρια τους μπορούσαν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα) επί 3
3 μόνο. Ασφαλισμένα όλα.
Δηλαδή ο Γκότζι, επειδή έχει λίγες φιστικιές παραπάνω από το κανονικό δεν είναι τίμιος , ενώ ο μπαμπάς είναι.... Ε ρε φιστίκωμα που θέλει η πλουτοκρατία!Εντάξει, με τα μορς δεν τα πήγα καλά. Θα μου το κοπανάτε μια ζωή;
Τίμιος καλλιεργητής φιστικιών ο Γκότζις;; Αυτός έχει δέντρα στη μισή Πελοπόννησο.
Εσάς ποιος σας πληρώνει, για θυμίστε μου...Δηλαδή ο Γκότζι, επειδή έχει λίγες φιστικιές παραπάνω από το κανονικό δεν είναι τίμιος , ενώ ο μπαμπάς είναι.... Ε ρε φιστίκωμα που θέλει η πλουτοκρατία!
Μην αλλάζεις συζήτηση όποτε στριμώχνεσαι!Εσάς ποιος σας πληρώνει, για θυμίστε μου...
Ο μπαμπάς?Εσάς ποιος σας πληρώνει, για θυμίστε μου...
Πειράζει που φέρνω τη λύση, με αυτόν τον τρόπο, σε κάθε αψιμαχία;Μην αλλάζεις συζήτηση όποτε στριμώχνεσαι!
Τέλος πάντων. Θα βάλω νερό στο κρασί μου επειδή ξέρεις τα πάντα γύρω από τις οικονομικές επιστήμες.Πειράζει που φέρνω τη λύση, με αυτόν τον τρόπο, σε κάθε αψιμαχία;
αυτό δεν είναι λύσηΠειράζει που φέρνω τη λύση, με αυτόν τον τρόπο, σε κάθε αψιμαχία;
Η "λύση" μπορεί να σημαίνει τον τερματισμό μιας διαδικασίας ή κατάστασης που έχει προκαλέσει εντάσεις.αυτό δεν είναι λύση
Η "λύση" μπορεί να σημαίνει τον τερματισμό μιας διαδικασίας ή κατάστασης που έχει προκαλέσει εντάσεις.
Δεν τερματίστηκε η συζήτηση; Ναι. Άρα λύθηκε το πρόβλημα!
Εσάς ποιος σας πληρώνει, για θυμίστε μου...
Μάλιστα, κύριε Eraser.όχι δεν τερματίστηκε, δεν είδα απάντηση στο παρακάτω:
ποιος?
Δλδ όταν κάνει ανάκριση ο Νίκος Κούρκουλος για τα 3 καράβια, του θυμίζει το συμβόλαιό του ο μπαμπάς?Μάλιστα, κύριε Eraser.
Ο Καπετάνιος έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με την Orion Shipping Co που ανήκει στον μπαμπά.
Άρα πληρώνεται από τον μπαμπά και δεν πληρώνεται από τον Γκότζι.
Άρα ο μπαμπάς είναι ο πιο τίμιος από όλους.
Ωραίο κορίτσι!
τούμπανοΩραίο κορίτσι!
Το dugar είναι μια αναπνοή για το γέρικο (68) κορμί μού δεν θα ήθελα να το αναλώσω πουθενά.Έχει sugar daddy τον οποίο αρμεγει.
Είναι λεσβία και έχει γκόμενα.
Ξέρει την χρήση των sex toys.
Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει για να την αποκαλεσετε ψαγμένη;;;;
Να συνουσιαστει με τον κ. @Gojiberry στην Πλατεία Αριστοτέλους στις 12 το μεσημέρι;;;
Φευ εις τη νιοστή!Το dugar είναι μια αναπνοή για το γέρικο (68) κορμί μού δεν θα ήθελα να το αναλώσω πουθενά.
Ξέρεις τι είναι να το βλέπεις γυμνό καί ανάμεσα στα πόδια να έχει μια γραμμή που πρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά για να δεις με τα γέρικα μάτια ότι πρέπει να είναι το μουνάκι του ...
Το sugar k @blizardeye δεν πάει πουθενά κ καλύτερα που είναι λεσβία...
Τρισσσσσκις +39%=φεύ...