troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.923
- Πόντοι
- 5.506
Αν γνωρίσει εμένα, μία Άναρχη και Άχρονη Οντότητα, η μελαχρινή Sugar θα ανακαλύψει τους άντρες!
Αν γνωρίσει εμένα, μία Άναρχη και Άχρονη Οντότητα, η μελαχρινή Sugar θα ανακαλύψει τους άντρες!
Γιατί γελάς, παιδί μου;;;
θείο, πήρες τα εσώρουχα με τον άγιο βασίλη?
τιποτα θειε.....Γιατί γελάς, παιδί μου;;;
θειο εξηγησε οτι θα τα εσπαγα με τα συγκεκριμεν;α αλλα κατι οικονομικες δυσχεριες δεν με αφηνουν να τα εχωθείο, πήρες τα εσώρουχα με τον άγιο βασίλη?
Χριστούγεννα έρχονται.,τιποτα θειε.....
θειο εξηγησε οτι θα τα εσπαγα με τα συγκεκριμεν;α αλλα κατι οικονομικες δυσχεριες δεν με αφηνουν να τα εχω
θείο, έχουμε χρησμό...τιποτα θειε.....
θειο εξηγησε οτι θα τα εσπαγα με τα συγκεκριμεν;α αλλα κατι οικονομικες δυσχεριες δεν με αφηνουν να τα εχω
10 χηνες για τα σωβρακα με τον αι-βασιλη???Χριστούγεννα έρχονται.,
Έβαλα, παιδί μου, 10.000€στο ΙΒΑΝ.
Αλλά 1 Ιανουαρίου θα σε αποκληρωσω. Ο.Κ.;;;
ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΕΙΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥΧριστούγεννα έρχονται.,
Έβαλα, παιδί μου, 10.000€στο ΙΒΑΝ.
Αλλά 1 Ιανουαρίου θα σε αποκληρωσω. Ο.Κ.;;;
Για όλες του τις ανάγκες είναι...10 χηνες για τα σωβρακα με τον αι-βασιλη???
Απο πλατινα ειναι?
ουτε απο το chatgpt δε γλυτωνει ο μπαρμπας!!!!θείο, έχουμε χρησμό...
ρε ...ετσι εγινεθείο, έχουμε χρησμό...
τι στο μπουτσο ..... μπηκε ακριβως στο παιχνιδιθείο, έχουμε χρησμό...
ναι ρε θειο.....ψιλογκριτζ
Γελάω με το αρνητικό σενάριο....
Λες και μας διαβάζει είναι!!
Δηλαδή θέλετε να γαμήσετε το μελαχρινό sugar??Αν γνωρίσει εμένα, μία Άναρχη και Άχρονη Οντότητα, η μελαχρινή Sugar θα ανακαλύψει τους άντρες!
Θα σου δανείσω εγώ παιδί μου.τιποτα θειε.....
Bye.Off to supper.
Bye!
Λοιπόν, μου είπε να σας πω ότι προχθές πήγε στο δρομάκι της μαύρης πέτρας. Προχωρούσε μέσα στο πηχτό σκοτάδι ( το έκοβες με μαχαίρι μου είπε) ψάχνοντας παρηγοριά σε κάποια πληρωμένη αγκαλιά. Ήταν απελπισμένος. Η Μερσέντες τον είχε παρατήσει από καιρό, και η μπε-μβέ είχε χαλάσει.έχουμε καμιά πρόσφατη προφητεία του?
Ο παλιός καλός Αρίσταρχος!!!Λοιπόν, μου είπε να σας πω ότι προχθές πήγε στο δρομάκι της μαύρης πέτρας. Προχωρούσε μέσα στο πηχτό σκοτάδι ( το έκοβες με μαχαίρι μου είπε) ψάχνοντας παρηγοριά σε κάποια πληρωμένη αγκαλιά. Ήταν απελπισμένος. Η Μερσέντες τον είχε παρατήσει από καιρό, και η μπε-μβέ είχε χαλάσει.
Εκει που προχωρούσε ακούει μια στριγγλή φωνή: «αρίσταρχε – αρίσταρχε…» γύρισε και τι να δει: η Μερσέντες σε άθλια κατάσταση.. τα φανάρια σπασμένα, τρακαρισμένη… τι να λέμε.. δεν αναγνώρισε εκείνη την όμορφη κοπέλα που είχε ερωτευθεί με τόσο πάθος .. η όμορφη Μερσέντες είχε μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη Μέδουσα.. φίδια γύριζαν μέσα και έξω από το πάλαι ποτέ όμορφο πρόσωπο που κάποτε είχε λατρέψει..
Ο Αρίσταρχος βούρκωσε.. και έφυγε τρέχοντας από το αμαρτωλό στενό..