raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.369
- Πόντοι
- 5.006
δεν γαμας ουτε με αιτησηΗ αλήθεια είναι πως ναι ...
Ειδικά όταν προέρχονται από μία τόσο όμορφη Γυναίκα και Άνθρωπο!!!
δεν γαμας ουτε με αιτησηΗ αλήθεια είναι πως ναι ...
Αληθές, κύριε!δεν γαμας ουτε με αιτηση
...παρ όλο που είμαι σκληρή & πειθαρχημενη γυναίκα ,με τουμπαρεις βρεΗ αλήθεια είναι πως ναι ...
Κορίτσια @Katerina @DiorPoison εδώ έχει γερόντια, με μασέλες, corregES, μπαστουνάκια, ΠΣΑΡΙΑ, γυαλιά πρεσβυωπίας και άφθονα viagroειδή...
Τι θέλετε εδώ πέρα, θα μαραζώσετε?
It 's the English way, Lady dearest of mine!...παρ όλο που είμαι σκληρή & πειθαρχημενη γυναίκα ,με τουμπαρεις βρε
...παρ όλο που είμαι σκληρή & πειθαρχημενη γυναίκα ,με τουμπαρεις βρε
...παρ όλο που είμαι σκληρή & πειθαρχημενη γυναίκα ,με τουμπαρεις βρε
Ξύνεις πληγές τώρα..Please, listen to this following Welcome [in crystal clear London accent]!
...μεγάλο κοπέλα είμαι κι εγώ, άρα ποιος θα φαει ποιανού τη σύνταξη
το ηλιοβασιλεμα σε μαρανε υπεραιωνοβιε πλάτανε
Δεν περίμενα ότι ξέρατε αυτά τα τραγούδια, κυρία!!! Ειλικρινά!Ξύνεις πληγές τώρα..
Είμαι συνταξιούχος του ΟΓΑ, κύριε!
Έβαλες τον ήχο κλήσης μου πριν κάποια χρόνια..Δεν περίμενα ότι ξέρατε αυτά τα τραγούδια, κυρία!!! Ειλικρινά!
Ξύνω πληγές;;; Και όχι μόνο δικές σας ...
Για εσάς το παρακάτω!
Δεν ενοχλείτε!Έβαλες τον ήχο κλήσης μου πριν κάποια χρόνια..
Αφήνω αυτό και αποχωρώ να μην ενοχλώ..
θα ξεράσω με το καμάκι του ετοιμοθάνατου πουστόγερου.....
Και μάλιστα με πλήρως αιτιολογημένη πρόταση.Ελπίζω να έχετε υπόψη σας ότι σας πρότεινε για τον φετινό τίτλο Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com,
Το Νήμα των παππούληδων, το Νήμα των 24.000 σελίδων, παρακαλεί την Ελλανόδικον Επιτροπήν να αποδεχθεί την υποψηφιότητα του κ. @raopau !!!
Ο κ. raopau υπήρξε μέλος του Νήματός μας, ηρασθείς μετά της κας. Έριναλ. Η κα. Έριναλ ασχολήθηκε μαζί του, πεισθείσα εκ των διηγήσεων του κ. raopau περί του ότι ο κ. raopau είχε αποκτήσει τεραστίαν ερωτικήν, σεξουαλικήν και συναισθηματικήν εμπειρίαν σ΄ αυτά τα 68 περίπου έτη, που ο κ. raopau περπατά στον πλανήτη τούτο.
Πλην όμως όταν ο κ. raopau, εις μίαν στιγμήν υπερτάτου αυτογνωσίας, κατέφυγε -που αλλού;- εις το καταφύγιόν του, το Νήμα των παππούληδων και εις την εικονικήν αγκάλην της κας. Έριναλ, ομολόγησε τα ψεύδη του και όλο το Νήμα τότε έμαθε περί του αειπαρθένου του και περί του μικρού πλην όμως ταλανίζοντας αυτόν προβλήματός του [πλαστελίνη κλπ], η κα. Έριναλ τον εγκατέλειψε πτύοντας εις τα μούτρα του εξαιτίας των ψευδών του.
Κατόπιν τούτου ευελπιστούμε, εμείς οι παππούληδες, ότι η Ελλανόδικος Επιτροπή θα αποδεχθεί την υποψηφιότητα τούτη.
Υποψηφιότητα, υποσκελίζουσα έως τώρα όλες τις προηγούμενες!
Ελπιζω να εχετε υποψη σας οτι πασχει απο ανοιαΕλπίζω να έχετε υπόψη σας ότι σας πρότεινε για τον φετινό τίτλο Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com,
Και από κύφωση, κώφωση, ακράτεια, σάκχαρο και κάποια άλλα μικρονοσήματα πλην όμως όλα τελούν υπό έλεγχο.Ελπιζω να εχετε υποψη σας οτι πασχει απο ανοια