Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.127
- Πόντοι
- 2.586
καλοοοοο...
θα με παρεις μαζι σου ?
καλοοοοο...
Well, it's obvious what's on offer but I am not a peeper, sir!Έχω καί ζωντανά δικά μού και της sugar μετην Ινδή & που κάνω sex με την κ. Λουκία .....θέλετε να ποντάρω ??
Το Νήμα αφουγκραζεται τις ανάγκες των μελών του!Κύριοι, τι ψηφοφορία είναι αυτή; Ένεκα της χθεσινής συζήτησης; Πολύ γρήγορα άλλαξε η ψηφοφορία.
Η Στρατονομία είναι το θέμα.αγαπητε , μετα τον εξοβελισμο μου ( προ ετους )
αναζητω απελπισμένα μια υπαρξη ( ΟΧΙ πια γκόμενες ...μονο εργαζόμενες ) να καλυψει επαξια τις οποιες βιολογικες αναγκες ενος γεροντος
Φευ που λεει και ενας γνωστος μου
τιποτα της προκοπης δεν υπαρχει στον οριζοντα ( να μπορω να το επισκευθω χωρις να μας μυριστει η στρατονομία ..βεβαιως βεβαιως )
ΠΑΟΚ, Whiskey και του Καρά οι δίσκοι!
Ότι πρέπει για το νηματοθετη, ειδικά ως προς την ηλικία (εικάζω πως δεν είστε και έφηβος) θα ταιριάξουν γάντι.Η τροφός μου ήταν Γερμανοελληνίδα, από ενός έτους έως έξι ετών μελαχρινή με πράσινα μάτια
μονο καρρα και λοιπα λαικα κ.μπλιζ - ποτα /ομαδες/κομματα/θρησκειες κτλ δεν ασχολουμαι -νομιζω ειμαι μια εξελιγμενη μορφη πλεμπαςΠΑΟΚ, Whiskey και του Καρά οι δίσκοι!
Κάπως έτσι δεν το έλεγαν;;;
βεβαιως βεβαιως η ελπιδα πεθαινει τελευταια - εδω στις 30 νοεμβρίου η θεσσαλονικη θα εχει μετρο μετα απο τοσα χρονια αναμονης με 0,60 εισιτήριο - εμεις δεν θα βρουμε γκομεναΌλοι ελπίζουμε, κύριε!
Φευ!
You push me to my limit dear @blizardeye !!Well, it's obvious what's on offer but I am not a peeper, sir!
Υπάρχει σύλλογος "φίλοι του μουνιού", όπως οι "φίλοι του Μεγάρου Μουσικής", "φίλοι του παιδιού", "φίλοι του Μουσείου Μπενάκη";Εμείς που είμαστε φίλοι του μουνιού αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε την 6η επιλογή.
Φυσικά και υπάρχει. Εγώ είμαι Γενικός Γραμματέας. Στείλε μου μια αίτηση να την προωθήσω στο ΔΣΥπάρχει σύλλογος "φίλοι του μουνιού" όπως οι "φίλοι του Μεγάρου Μουσικής", "φίλοι του παιδιού", "φίλοι του Μουσείου Μπενάκη";
Πού μπορούμε να γραφτούμε μέλη;