Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096
Η τροφός μου ήταν Γερμανοελληνίδα, από ενός έτους έως έξι ετών μελαχρινή με πράσινα μάτια
H Αγγλίς τροφός μου με ανέλαβε όταν ήμουν εις ηλικίαν 18 ετών και 8 περίπου μηνών!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

H Αγγλίς τροφός μου με ανέλαβε όταν ήμουν εις ηλικίαν 18 ετών και 8 περίπου μηνών!
Η ίδια, την εποχή εκείνη ήτο 18 ετών και 11 περίπου μηνών.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.231
@blizardeye Σ ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου εχθες για ταχεία ανάρρωση..ξέρω ότι ήταν μέσα από την καρδιά σου..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.274
Πόντοι
22.785
κ. @amjik ,
αυτό το νήμα που έχετε ανοίξει (Διάφορα by amjik & xal34..), τι θέμα ακριβώς έχει;;;;
Να αναρτούν αποσπάσματα από τσόντες τα εκεί μέλη;;;;
Τριλεπτα αποσπάσματα από τσόντες...
Φεύ είς την μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα.... Κ. @blizardeye .

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.462
Πόντοι
3.506
Μήπως έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
Πρίν λίγες μέρες είχα μια συζήτηση κ.μπλιζ για γκόμενες με έναν φίλο που τον σουταρε η γυναίκα του αφού τον έπιασε με γκόμενα - τι τίς θέλεις βρε άνθρωπε μου του λέω τις γκόμενες και τους έρωτες - αυτά κοστίζουν σε όλα τα επίπεδα -πήγανε σε ένα στούντιο η πάρε ένα call girl να έχεις το κεφάλι σού ήσυχο - στη ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.462
Πόντοι
3.506
Ιδού λοιπόν το 2ο θέμα, που θέσατε κατά την χθεσινήν συνεδρίαν!

Επιχειρείτε λογικό άλμα, κύριε!
Το δίλημμα αυτό μπορεί να απασχολεί τον κ. @κωλο-γερος [αν και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει επιλέξει τον κώλον] ή τον κ. @Ιζνογκουντ [αν και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει επιλέξει τα βυζιά].

Άρα ποίον απασχολεί το δίλημμα αυτό;;;
Το δίλημμα αυτό απασχολεί αυτούς που πρώτα πρέπει να βρουν γκόμενα ...

Ιδού το πραγματικό δίλημμα, κύριε.
Έχετε εύρει γκόμενα;;;;
οχι κ.μπλιζ ακομα :undecided-old:αλλα ελπιζω:happy:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.939
Πόντοι
2.586
Ιδού λοιπόν το 2ο θέμα, που θέσατε κατά την χθεσινήν συνεδρίαν!

Επιχειρείτε λογικό άλμα, κύριε!
Το δίλημμα αυτό μπορεί να απασχολεί τον κ. @κωλο-γερος [αν και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει επιλέξει τον κώλον] ή τον κ. @Ιζνογκουντ [αν και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει επιλέξει τα βυζιά].

Άρα ποίον απασχολεί το δίλημμα αυτό;;;
Το δίλημμα αυτό απασχολεί αυτούς που πρώτα πρέπει να βρουν γκόμενα ...

Ιδού το πραγματικό δίλημμα, κύριε.
Έχετε εύρει γκόμενα;;;;
αγαπητε και πολυχρονεμένε μας νηματοθέτη
Επειδη θεσατε υπαρξιακα ερωτηματα ,
Ο υποφαινόμενος ελκεται απο το γυναικείο στήθος ...αλλα προτιστως απο το ολο "στησιμο "
Οι γνωστες μπορουν να καταλαβουν την καυλα μιας κυρίας ακομα και αν φοράει μπουργκα

το στηθος , βεβαιως βεβαιως , προτιμώ μεγάλο , στητο , και δεν κανω διακρισεις αν εχει υποστει αρχιτεκτονική παρεμβαση και με ρογα να βγαζει ματι
Προτιμω τα αιδοια κλειστου τύπου , καθως ειναι μια οπτασια να το βλεπεις να ροδίζει και να ανοιγει σαν τριανταφυλο , με την απαραιτητη φροντίδα φυσικά
σε περιπτωση που ο κώλος , τηρει καποιες προδιαγραφες , και δεν ειναι προς κατεδαφιση , και ειναι και διαθεσιμος δεν θα πουμε οχι ..
Ας πουμε κατι σαν το γλυκακι μετα απο ενα λουκουλιο γευμα ...
Τελος , στα πλαισια της υπαρξιακής αναζητησης , δηλωνω οτι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο μια "ισπανική" που θα οδηγησει στην κορυφωση φυσικα στο στομα ...και η εν αναγκη να τα απλωσεις στα βυζια που ανέφερα προηγουμένως

Οποτε , αν εχετε καμια φιλη εστω και συνοδό , δεν μας ενδειαφερει ιδιαιτερα το υψος , ΜΙΛΦΑΡΑ , μελαχρινη , με μεγαλα βυζια , απο C και πάνω , αιδοιο κλειστου τυπου , παρακαλώ να μου τη γνωρισετε / συστησετε ( ετσι και αλλοιως δεν ειναι του τυπου σας )

( ομοιοτητες με προσωπα ειναι εντελως συμπτωματικες )

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.209
Πόντοι
201
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ίδια, την εποχή εκείνη ήτο 18 ετών και 11 περίπου μηνών.
Υπέροχα είσθε τυχερός , εγώ 18 ετών και 8 περίπου είχα επανέλθει στην γενέτειρα γη της Γερμανίας και με είχε αναλάβει άρια Γερμανίς 20 ετών περίπου ξανθιά και γαλανομάτα την οποία την έβλεπα από χαμηλού...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096
αγαπητε και πολυχρονεμένε μας νηματοθέτη
Επειδη θεσατε υπαρξιακα ερωτηματα ,
Ο υποφαινόμενος ελκεται απο το γυναικείο στήθος ...αλλα προτιστως απο το ολο "στησιμο "
Οι γνωστες μπορουν να καταλαβουν την καυλα μιας κυρίας ακομα και αν φοράει μπουργκα

το στηθος , βεβαιως βεβαιως , προτιμώ μεγάλο , στητο , και δεν κανω διακρισεις αν εχει υποστει αρχιτεκτονική παρεμβαση και με ρογα να βγαζει ματι
Προτιμω τα αιδοια κλειστου τύπου , καθως ειναι μια οπτασια να το βλεπεις να ροδίζει και να ανοιγει σαν τριανταφυλο , με την απαραιτητη φροντίδα φυσικά
σε περιπτωση που ο κώλος , τηρει καποιες προδιαγραφες , και δεν ειναι προς κατεδαφιση , και ειναι και διαθεσιμος δεν θα πουμε οχι ..
Ας πουμε κατι σαν το γλυκακι μετα απο ενα λουκουλιο γευμα ...
Τελος , στα πλαισια της υπαρξιακής αναζητησης , δηλωνω οτι δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο μια "ισπανική" που θα οδηγησει στην κορυφωση φυσικα στο στομα ...και η εν αναγκη να τα απλωσεις στα βυζια που ανέφερα προηγουμένως

Οποτε , αν εχετε καμια φιλη εστω και συνοδό , δεν μας ενδειαφερει ιδιαιτερα το υψος , ΜΙΛΦΑΡΑ , μελαχρινη , με μεγαλα βυζια , απο C και πάνω , αιδοιο κλειστου τυπου , παρακαλώ να μου τη γνωρισετε / συστησετε ( ετσι και αλλοιως δεν ειναι του τυπου σας )

( ομοιοτητες με προσωπα ειναι εντελως συμπτωματικες )
Οι παλαιότεροι κατάλαβαν εις ποίαν αναφέρεστε ...
Δεν γνωρίζω κάποια των προδιαγραφών που θέτετε ...

Βασικά δεν γνωρίζω γυναίκες ...
Ζω σε χώρα του Νότου και δεν έχω γνωρίσει ποτέ μία μελαχρινή ... :headbang::headbang::headbang::headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096
Υπέροχα είσθε τυχερός , εγώ 18 ετών και 8 περίπου είχα επανέλθει στην γενέτειρα γη της Γερμανίας και με είχε αναλάβει άρια Γερμανίς 20 ετών περίπου ξανθιά και γαλανομάτα την οποία την έβλεπα από χαμηλού...
No more, please!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.939
Πόντοι
2.586
Οι παλαιότεροι κατάλαβαν εις ποίαν αναφέρεστε ...
Δεν γνωρίζω κάποια των προδιαγραφών που θέτετε ...

Βασικά δεν γνωρίζω γυναίκες ...
Ζω σε χώρα του Νότου και δεν έχω γνωρίσει ποτέ μία μελαχρινή ... :headbang::headbang::headbang::headbang:
ευκολακι
σας εχω τη λυση
1732191660135.png

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096
ευκολακι
σας εχω τη λυση
1732191660135.png
................................................................

Δεν είναι λύση να βάψει τα μαλλιά της μαύρα... Τα μάτια της θα παραμείνουν γαλανά, η επιδερμίδα της ξανθειά κλπ κλπ

Μετά από την ειλικρινή τούτη εξομολόγηση, θα μου γνωρίσετε μία μελαχρινή για να την βγάλω γκόμενα;;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.396
Πόντοι
26.096
  • Like
Αντιδράσεις: amjik

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.939
Πόντοι
2.586
αγαπητε , μετα τον εξοβελισμο μου ( προ ετους )
αναζητω απελπισμένα μια υπαρξη ( ΟΧΙ πια γκόμενες ...μονο εργαζόμενες ) να καλυψει επαξια τις οποιες βιολογικες αναγκες ενος γεροντος
Φευ που λεει και ενας γνωστος μου
τιποτα της προκοπης δεν υπαρχει στον οριζοντα ( να μπορω να το επισκευθω χωρις να μας μυριστει η στρατονομία ..βεβαιως βεβαιως )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom