blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.390
- Πόντοι
- 26.096
Μήπως έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;τι χορτατος χορταίνει ποτε ο ανθρωπος στις 5:36 τα χαραματα να δεις θα σε ρωτησει και εσενα αν εχεις καμια φιλη μελαχρινη να του γνωρισεις
Θέσατε πολλά θέματα, κύριε, κατά την χθεσινήν συνεδρίαν.κ.μπλιζ καταφυγιο πυρηνικου πολ. θα μας φτιαξετε? λεω αν γινεται να πρωτοτυπησετε και να ειναι και το πρωτο καταφυγιο με οικο ανοχης εντος
1. Ο κ. Ωρίωνας δεν συμμετέχει πλέον εις τας εργασίας του παρόντος Νήματος. Ασχολείται με παντρολογήματα κλπ κλπΕγώ προτείνω να κάνουμε το αντίθετο, δηλαδή το πρώτο πυρηνικό καταφύγιο μέσα σε οίκο ανοχής. Συγκεκριμένα στου Ωρίωνα που θα τον ονομάσει Λαβύρινθο και θα είναι στη Μινωταύρου στα σφαγεία Θεσσαλονίκης. Έτσι μαζί με εμάς θα σωθούν και οι πουτάνες για να μπορέσουμε να διασώσουμε το κωλοείδος μας, με πρωκτικό βεβαίως βεβαίως...
Εσάς η μελέτη θα σας φάει ...Όταν γυρίσω σπίτι θα πέσει πολύ μελέτη, μιας και το γυρίσατε σε ένα σοβαρό θέμα, εφάμιλλο του να ζει κανείς ή να μη ζει.
Ιδού λοιπόν το 2ο θέμα, που θέσατε κατά την χθεσινήν συνεδρίαν!
Το είδαμε στο βίντεο με την κα. @Sexyjoanna ....Μόνο κωλος, πάντα ΚΩΛΟΣ.
Μαλάκας είναι να σας πει ότι έχει βρει; Για να τον ρωτήσετε εσείς μετά, εάν έχει καμία φίλη μελαχρινή να σας γνωρίσει;Άρα ποίον απασχολεί το δίλημμα αυτό;;;
Το δίλημμα αυτό απασχολεί αυτούς που πρώτα πρέπει να βρουν γκόμενα ...
Ιδού το πραγματικό δίλημμα, κύριε.
Έχετε εύρει γκόμενα;;;;
Δεν χρειάζεται να σεμνύνεστε, κύριε.Αν και απεχθάνομαι κάθε είδους καταδότες και καταδόσεις, ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΑΣ.
Που να βρεθεί και μελαχροινή εκπαγλου καλλονης τι έχουν να δουν οι οφθαλμοί μας από το γερομπισμπικη.
Ο κ. @jim2323 έχει μήπως μία φίλη μελαχρινή να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;;Μαλάκας είναι να σας πει ότι έχει βρει; Για να τον ρωτήσετε εσείς μετά, εάν έχει καμία φίλη μελαχρινή να σας γνωρίσει;
Αμ δε!
ΧΟΡΤΑΤΟΣ είναι ο χοντρός.Το έχει ρίξει εκεί γιατί είναι χορτάτος από ύλη, ΧΟΡΤΑΤΟΣ.
Μαύρα μαλλιά. Μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά]. Λεπτή. 1,70cm. Μεσαίο προς μικρό στήθος.Έχει αλλά είναι κοντή και χοντρή. Εάν θέλετε να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει κάθε φορά να γράφετε πως ακριβώς την θέλετε.
Μήπως έχετε καμία γυναίκα με μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά], λεπτή, 1,70cm με μεσαίο προς μικρό στήθος, να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;Μαύρα μαλλιά. Μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά]. Λεπτή. 1,70cm. Μεσαίο προς μικρό στήθος.
Μήπως έχετε καμία γυναίκα με μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά], λεπτή, 1,70cm με μεσαίο προς μικρό στήθος, να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
Δεν καταλάβατε. Φτιάχνω το ερώτημα όπως πρέπει να το κάνετε κάθε φορά για να μην μπερδευόμαστε.
Γιατί έχω την αίσθηση ότι παίζετε με τον πόνο μου;;;Δεν καταλάβατε. Φτιάχνω το ερώτημα όπως πρέπει να το κάνετε κάθε φορά για να μην μπερδευόμαστε.
Αλλά δεν μας είπατε : μαλλιά ίσια, κατσαρά ή σπαστά; Μακριά ; Κοντά; Ηλικία ; Πρέπει να τα βάλετε όλα όσα θέλετε και εμείς θα σας την γνωρίσουμε για να την βγάλετε γκόμενα.
Καλά. Θα δουλέψω με ό,τι έχω αλλά μετά μην μου πείτε ότι έχει μουνάκι ανοιχτού τύπου ενώ εσείς θέλετε με κλειστού και διάφορα άλλα. Μετά θα την βγάλετε γκόμενα θέλετε δεν θέλετε.Γιατί έχω την αίσθηση ότι παίζετε με τον πόνο μου;;;
Αλλά μάλλον λάθος κάνω και γνωρίζω ότι σεις ενδιαφέρεστε για τα καλά στερνά του υπέργηρου τούτου Νηματοθέτου, hey? (Oi .. in East London slang).
Παλαιότερα είχα εμπλακεί και στο δίλημμα αυτό και αναζητούσα (απεγνωσμένα] αιδοίο με χειλάκια και όχι κλειστού τύπου.Καλά. Θα δουλέψω με ό,τι έχω αλλά μετά μην μου πείτε ότι έχει μουνάκι ανοιχτού τύπου ενώ εσείς θέλετε με κλειστού και διάφορα άλλα. Μετά θα την βγάλετε γκόμενα θέλετε δεν θέλετε.