Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (9 μέλη και 18 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
τι χορτατος:2funny: χορταίνει ποτε ο ανθρωπος :smiling-face-with-heart-eyes: στις 5:36 τα χαραματα να δεις θα σε ρωτησει και εσενα αν εχεις καμια φιλη μελαχρινη να του γνωρισεις
Μήπως έχετε μία μελαχρινή φίλη να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Σε αποκληρώνω, παιδί μου, έως το 765.903 p.b. [post blizardeye], παρά το γεγονός ότι έχω παρατηρήσει ότι ο κ. @Μπιρλας είναι πλέον πολύ επιεικής απέναντί σου.
Μάλλον έχει συμμαχήσει με τον κ. @Νίπλης ...
Φευ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
κ.μπλιζ καταφυγιο πυρηνικου πολ. θα μας φτιαξετε? λεω αν γινεται να πρωτοτυπησετε και να ειναι και το πρωτο καταφυγιο με οικο ανοχης εντος
Θέσατε πολλά θέματα, κύριε, κατά την χθεσινήν συνεδρίαν.
Βεβαίως θα κατασκευάσω πυρηνικό καταφύγιο άνευ όμως οίκου ανοχής.
Να υπάγετε να εύρετε γκόμενα [ως και όλοι εμείς οφείλομεν να πράξωμεν]. Αρκετά με τους Οίκους Ανοχής κλπ κλπ.
Υπάρχουν ωραιότατα call girls!!!
I am not a bloody PIMP!!!

Έχω παραθέσει το παρακάτω άσμα. Το ξανα-αναρτώ!

Copy paste κάποια από τα λόγια ... μου είναι πολύ δύσκολη η προφορά τους και κυρίως η ghetto american slang τους ...

Them trick niggas in her ear, saying they think about her
I got the bitch by the bar, trying to get a drink up out her
She like my style, she like my smile, she like the way I talk
She from the country, think she like me cause I'm from New York
I ain't that nigga trying to holla 'cause I want some head
I'm that nigga trying to holla 'cause I want some bread
I could care less how she perform when she in the bed
Bitch, hit the track, catch a date, and come pay the kid

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Εγώ προτείνω να κάνουμε το αντίθετο, δηλαδή το πρώτο πυρηνικό καταφύγιο μέσα σε οίκο ανοχής. Συγκεκριμένα στου Ωρίωνα που θα τον ονομάσει Λαβύρινθο και θα είναι στη Μινωταύρου στα σφαγεία Θεσσαλονίκης. Έτσι μαζί με εμάς θα σωθούν και οι πουτάνες για να μπορέσουμε να διασώσουμε το κωλοείδος μας, με πρωκτικό βεβαίως βεβαίως...
1. Ο κ. Ωρίωνας δεν συμμετέχει πλέον εις τας εργασίας του παρόντος Νήματος. Ασχολείται με παντρολογήματα κλπ κλπ
2. Ποίος θα πληρώσει όλα αυτά που προτείνετε, κύριε;;; Ο Νηματοθέτης πένεται!
3. Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι δεν μπορούμε βρούμε γκόμενα. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Ούτε θηλυκό κουνούπι μας πλησιάζει πλέον ...
:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
εμενα με βασανιζει και ενα ακομα υπαρξιακο προβλημα:think:
κωλος η βυζια :tooth:
umano-amleth-o-progonos-tou-amlet-tou-william-shakespeare.jpg
Ιδού λοιπόν το 2ο θέμα, που θέσατε κατά την χθεσινήν συνεδρίαν!

Επιχειρείτε λογικό άλμα, κύριε!
Το δίλημμα αυτό μπορεί να απασχολεί τον κ. @κωλο-γερος [αν και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει επιλέξει τον κώλον] ή τον κ. @Ιζνογκουντ [αν και όλοι γνωρίζουμε ότι έχει επιλέξει τα βυζιά].

Άρα ποίον απασχολεί το δίλημμα αυτό;;;
Το δίλημμα αυτό απασχολεί αυτούς που πρώτα πρέπει να βρουν γκόμενα ...

Ιδού το πραγματικό δίλημμα, κύριε.
Έχετε εύρει γκόμενα;;;;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
Άρα ποίον απασχολεί το δίλημμα αυτό;;;
Το δίλημμα αυτό απασχολεί αυτούς που πρώτα πρέπει να βρουν γκόμενα ...

Ιδού το πραγματικό δίλημμα, κύριε.
Έχετε εύρει γκόμενα;;;;
Μαλάκας είναι να σας πει ότι έχει βρει; Για να τον ρωτήσετε εσείς μετά, εάν έχει καμία φίλη μελαχρινή να σας γνωρίσει;
Αμ δε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Αν και απεχθάνομαι κάθε είδους καταδότες και καταδόσεις, ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΟΣ ΜΑΣ.

Που να βρεθεί και μελαχροινή εκπαγλου καλλονης τι έχουν να δουν οι οφθαλμοί μας από το γερομπισμπικη.
Δεν χρειάζεται να σεμνύνεστε, κύριε.
Το παρόν Νήμα αποτελεί το Νήμα των καταδόσεων και των προδοσιών.

Κατ΄ επανάληψη έχουμε τονίσει ότι καλύτερα να μην κάνει γάλα η κατσίκα του γείτονα παρά να κάνει γάλα η δική μας κατσίκα!

Το παρόν Νήμα ευνοεί τις καταδόσεις και τις καταγγελίες [ακόμη και τις ψευδείς]!

Εις το ερώτημά σας έχω ήδη απαντήσει εις το παρόν Νήμα και ηναγκάσθην να παραθέσω την απάντησή μου αυτή και εις το νήμα της κας. @κατερίνα / maleficent [whatever this maleficent is supposed to mean].
Παρόλα αυτά την παραθέτω για μία ακόμη φορά!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Μαλάκας είναι να σας πει ότι έχει βρει; Για να τον ρωτήσετε εσείς μετά, εάν έχει καμία φίλη μελαχρινή να σας γνωρίσει;
Αμ δε!
Ο κ. @jim2323 έχει μήπως μία φίλη μελαχρινή να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Ο κ. @jim2323 έχει μήπως μία φίλη μελαχρινή να μου γνωρίσει για να την βγάλω γκόμενα;;;;
Έχει αλλά είναι κοντή και χοντρή. Εάν θέλετε να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει κάθε φορά να γράφετε πως ακριβώς την θέλετε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Έχει αλλά είναι κοντή και χοντρή. Εάν θέλετε να γίνει σωστά η δουλειά πρέπει κάθε φορά να γράφετε πως ακριβώς την θέλετε.
Μαύρα μαλλιά. Μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά]. Λεπτή. 1,70cm. Μεσαίο προς μικρό στήθος.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Μαύρα μαλλιά. Μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά]. Λεπτή. 1,70cm. Μεσαίο προς μικρό στήθος.
Μήπως έχετε καμία γυναίκα με μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά], λεπτή, 1,70cm με μεσαίο προς μικρό στήθος, να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Μήπως έχετε καμία γυναίκα με μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια [έστω σκούρα καστανά], λεπτή, 1,70cm με μεσαίο προς μικρό στήθος, να μου γνωρίσετε για να την βγάλω γκόμενα;
ΟΧΙ!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Δεν καταλάβατε. Φτιάχνω το ερώτημα όπως πρέπει να το κάνετε κάθε φορά για να μην μπερδευόμαστε.

Αλλά δεν μας είπατε : μαλλιά ίσια, κατσαρά ή σπαστά; Μακριά ; Κοντά; Ηλικία ; Πρέπει να τα βάλετε όλα όσα θέλετε και εμείς θα σας την γνωρίσουμε για να την βγάλετε γκόμενα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Δεν καταλάβατε. Φτιάχνω το ερώτημα όπως πρέπει να το κάνετε κάθε φορά για να μην μπερδευόμαστε.

Αλλά δεν μας είπατε : μαλλιά ίσια, κατσαρά ή σπαστά; Μακριά ; Κοντά; Ηλικία ; Πρέπει να τα βάλετε όλα όσα θέλετε και εμείς θα σας την γνωρίσουμε για να την βγάλετε γκόμενα.
Γιατί έχω την αίσθηση ότι παίζετε με τον πόνο μου;;;
Αλλά μάλλον λάθος κάνω και γνωρίζω ότι σεις ενδιαφέρεστε για τα καλά στερνά του υπέργηρου τούτου Νηματοθέτου, hey? (Oi .. in East London slang).

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Γιατί έχω την αίσθηση ότι παίζετε με τον πόνο μου;;;
Αλλά μάλλον λάθος κάνω και γνωρίζω ότι σεις ενδιαφέρεστε για τα καλά στερνά του υπέργηρου τούτου Νηματοθέτου, hey? (Oi .. in East London slang).
Καλά. Θα δουλέψω με ό,τι έχω αλλά μετά μην μου πείτε ότι έχει μουνάκι ανοιχτού τύπου ενώ εσείς θέλετε με κλειστού και διάφορα άλλα. Μετά θα την βγάλετε γκόμενα θέλετε δεν θέλετε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.390
Πόντοι
26.096
Καλά. Θα δουλέψω με ό,τι έχω αλλά μετά μην μου πείτε ότι έχει μουνάκι ανοιχτού τύπου ενώ εσείς θέλετε με κλειστού και διάφορα άλλα. Μετά θα την βγάλετε γκόμενα θέλετε δεν θέλετε.
Παλαιότερα είχα εμπλακεί και στο δίλημμα αυτό και αναζητούσα (απεγνωσμένα] αιδοίο με χειλάκια και όχι κλειστού τύπου.
Απορώ από που το γνωρίζετε και το επαναφέρατε.. Δεν γράφατε στο παρόν Νήμα τότε όταν με είχε απασχολήσει το δίλημμα αυτό ...

Τέλος πάντων ... πραγματική μελαχρινή να είναι και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!

Σας ευχαριστώ, κύριε!

Υ.Γ. Σε περίπτωση επιλογής, θα προτιμούσα με χειλάκια ... Όλο με κλειστού τύπου ασχολούμαι... Φευ εις την ανατομίαν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom