Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.428
- Πόντοι
- 3.656
Για μεσα σε βλεπω...450....δεν βγαινω αλλοιως
Για μεσα σε βλεπω...450....δεν βγαινω αλλοιως
Έχεις καμιά φίλη που έχει καμιά φίλη μελαχρινή να μας γνωρίσεις;Κανονίζετε τιμή να με ξεκάνετε;
Βλέπω άλλαξες κουστούμι . Αυτό είναι πιο άνετο από αυτό του ξωτικού των Χριστουγέννων
Μα τι έγινε εδώ
Έλα που δε ξέρεις, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.την ίδια απορία έχω και εγώ...
ο μπαμπάς?Εδώ, παίζουμε!
Τι κάνεις εσύ;
δώσε, από το μαύρο ταμείο...Πολλα.
Έλα που δε ξέρεις, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Κάτι κλώνοι, τώρα του Σόχοβιτς είναι, του γεροκσούρα, του σινσ, του ντόμπα, του βαγόνη???
άντε βρες
Όχι αλλά κάθισα και σκέφτηκα και κατέληξα ότι έτσι κι αλλιώς, εγώ θα κληρονομήσω τον μπαμπά.ο μπαμπάς?
βρέθηκε?
Δημιουργω μαξιλαρι ασφαλειας οπως ο αλεξης.δώσε, από το μαύρο ταμείο...
όχι οι φίλοι σου σε καταλαβαίνουν, ποτέ δεν το πήραμε στα αστείαΌχι αλλά κάθισα και σκέφτηκα και κατέληξα ότι έτσι κι αλλιώς, εγώ θα κληρονομήσω τον μπαμπά.
Γιατί να ψάχνω από εδώ και από εκεί και να ταλαιπωρούμαι;
Αφήστε που έγινα περίγελος.
οχι....θα ερθει ο μητσοτακης και θα πανε ακλαφταΔημιουργω μαξιλαρι ασφαλειας οπως ο αλεξης.
Εγώ ειμ; το κλώνος;Έλα που δε ξέρεις, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Κάτι κλώνοι, τώρα του Σόχοβιτς είναι, του γεροκσούρα, του σινσ, του ντόμπα, του βαγόνη???
άντε βρες
Να σου γνωρίσει ο τραγουδιστής..Έχεις καμιά φίλη που έχει καμιά φίλη μελαχρινή να μας γνωρίσεις;
θα δώσεις το 3ήμερο τουλάχιστον?Δημιουργω μαξιλαρι ασφαλειας οπως ο αλεξης.
περίγελος?Όχι αλλά κάθισα και σκέφτηκα και κατέληξα ότι έτσι κι αλλιώς, εγώ θα κληρονομήσω τον μπαμπά.
Γιατί να ψάχνω από εδώ και από εκεί και να ταλαιπωρούμαι;
Αφήστε που έγινα περίγελος.
Δεν τη θέλω για μένα, για τον φουκαριάρη τον νηματοθέτη.Να σου γνωρίσει ο τραγουδιστής..
ο αραια?Να σου γνωρίσει ο τραγουδιστής..
Θα τα κραταω μεχρι να φυγει η λερα..οχι....θα ερθει ο μητσοτακης και θα πανε ακλαφτα
το 3ημερο εαν θελει μπορει να παρει 75 ευρω.θα δώσεις το 3ήμερο τουλάχιστον?
μια 3000αρού να πάει να ξεσκάσει κάπου...