CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Να τα λέμε αυτά!
Her boyfriend doesn't make her cum. She went to daddy.......
Να τα λέμε αυτά!
Her boyfriend doesn't make her cum. She went to daddy.......
Να τα λέμε αυτά!!Ο Ωρίων που σοβαρεύτηκε κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο από σκύλος να γίνει μούτσος, εφοπλιστής και πάει καρφί για Γλομπεάρχης.
Ωρίων, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας σου να είναι ο Αντισθένης;Να τα λέμε αυτά!!
(Το μαρκόνειν ξεχάσατε)
Ωρίων, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας σου να είναι ο Αντισθένης;
Καπετάνιε, εσείς έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είμαι ο Αντισθένης;Ωρίων, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας σου να είναι ο Αντισθένης;
Όχι γιατί νόμιζα ότι ο Αντισθένης είμαι εγώΚαπετάνιε, εσείς έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είμαι ο Αντισθένης;
Εμείς εδώ, κάτι σουπιές ψάχνουμε ρε φίλε!Ολοι όσοι μπαίνουν εδώ μέσα είναι πουστρακια άρρωστα που ψάχνουν γαμια και κατεστραμμενοι που έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους στο πληρώνω και πηδαω. Και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικοτητα
Τι σουπιές θες εσύ; το κρακεν θες να ηρεμησειςΕμείς εδώ, κάτι σουπιές ψάχνουμε ρε φίλε!
Μήπως έχεις εσύ;
Εσύ τι θες για να ηρεμήσεις;Τι σουπιές θες εσύ; το κρακεν θες να ηρεμησεις
Εσύ τι θες για να ηρεμήσεις;
Όταν λες πολάκα εννοείς το τρικάταρτο ιστιοφόρο;Μία πολακα αματσουρι να τον γουστάρει όλη μέρα μέσα μπας και με ξεκαυλωσει
Αλήθεια θες λεξικό; ψάξε ναυτικέ λίγο πιο κάτω από κει που πάτησες στο Google. Το kraken με άγριο μαύρο ρύζι πρέπει να το γουστάρεις. Θα έχεις γράψει χλμ στο μέγιστο βάθος του υποβρυχίου. Για κοίτα μια το ναυτικό σου φυλλαδιοΌταν λες πολάκα εννοείς το τρικάταρτο ιστιοφόρο;
Γιατί εμείς εδώ είμαστε ναυτικοί και μιλάμε με ναυτικούς όρους.
Αρκεί να μην τον πεις γυαλούση ή πιτσικόμη και όλα θα πάνε καλά.Αλήθεια θες λεξικό; ψάξε ναυτικέ λίγο πιο κάτω από κει που πάτησες στο Google. Το kraken με άγριο μαύρο ρύζι πρέπει να το γουστάρεις. Θα έχεις γράψει χλμ στο μέγιστο βάθος του υποβρυχίου. Για κοίτα μια το ναυτικό σου φυλλαδιο
Ας μας πει τι ξέρει τότε και μν το παίζει ανιστόρητος. Τον γυαλουση δεν το ξέρω. Πρέπει να έχει ιστορία. Διαφώτισε μας καπετάνιε.Αρκεί να μην τον πεις γυαλούση ή πιτσικόμη και όλα θα πάνε καλά.
Μην τον ξεσυνερίζεσαι, είναι ακόμα δόκιμος και καμιά φορά γίνεται ευέξαπτος με τα πειράγματα.Ας μας πει τι ξέρει τότε και μν το παίζει ανιστόρητος. Τον γυαλουση δεν το ξέρω. Πρέπει να έχει ιστορία. Διαφώτισε μας καπετάνιε.
Φίλε μου, μόλις κοίταξα στο ναυτικό μου φυλλάδιο και βρήκα τους στίχους ενός τραγουδιού.Αλήθεια θες λεξικό; ψάξε ναυτικέ λίγο πιο κάτω από κει που πάτησες στο Google. Το kraken με άγριο μαύρο ρύζι πρέπει να το γουστάρεις. Θα έχεις γράψει χλμ στο μέγιστο βάθος του υποβρυχίου. Για κοίτα μια το ναυτικό σου φυλλαδιο