Καπετάνιε, εσείς έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είμαι ο Αντισθένης;Ωρίων, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας σου να είναι ο Αντισθένης;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 3.786
Όχι γιατί νόμιζα ότι ο Αντισθένης είμαι εγώΚαπετάνιε, εσείς έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είμαι ο Αντισθένης;
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Ολοι όσοι μπαίνουν εδώ μέσα είναι πουστρακια άρρωστα που ψάχνουν γαμια και κατεστραμμενοι που έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους στο πληρώνω και πηδαω. Και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικοτητα
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Δεν σας θέλει καμμια γιατί δεν έχετε ενδιαφέρον η δεν την παλεύετε με την γυναίκα σας. Καμμιά δύναμη δεν έχετε ούτε στην τσέπη σας ούτε στο σώμα σας ούτε στην πουτσα σας.
Εμείς εδώ, κάτι σουπιές ψάχνουμε ρε φίλε!Ολοι όσοι μπαίνουν εδώ μέσα είναι πουστρακια άρρωστα που ψάχνουν γαμια και κατεστραμμενοι που έχουν εκπαιδεύσει τον εαυτό τους στο πληρώνω και πηδαω. Και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικοτητα
Μήπως έχεις εσύ;
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Καμμιά δεν χυνει μαζί σας γιατί όλη μέρα γαμιεται για τα λεφτά. Δεν είστε επιλογή της άρα σας σιχαίνεται και κάνει υπομονή ένα τρίλεπτο να φύγετε.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Τι σουπιές θες εσύ; το κρακεν θες να ηρεμησειςΕμείς εδώ, κάτι σουπιές ψάχνουμε ρε φίλε!
Μήπως έχεις εσύ;
Εσύ τι θες για να ηρεμήσεις;Τι σουπιές θες εσύ; το κρακεν θες να ηρεμησεις
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Εσύ τι θες για να ηρεμήσεις;
Μία πολακα αματσουρι να τον γουστάρει όλη μέρα μέσα μπας και με ξεκαυλωσει
Όταν λες πολάκα εννοείς το τρικάταρτο ιστιοφόρο;Μία πολακα αματσουρι να τον γουστάρει όλη μέρα μέσα μπας και με ξεκαυλωσει
Γιατί εμείς εδώ είμαστε ναυτικοί και μιλάμε με ναυτικούς όρους.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Αλήθεια θες λεξικό; ψάξε ναυτικέ λίγο πιο κάτω από κει που πάτησες στο Google. Το kraken με άγριο μαύρο ρύζι πρέπει να το γουστάρεις. Θα έχεις γράψει χλμ στο μέγιστο βάθος του υποβρυχίου. Για κοίτα μια το ναυτικό σου φυλλαδιοΌταν λες πολάκα εννοείς το τρικάταρτο ιστιοφόρο;
Γιατί εμείς εδώ είμαστε ναυτικοί και μιλάμε με ναυτικούς όρους.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 3.786
Αρκεί να μην τον πεις γυαλούση ή πιτσικόμη και όλα θα πάνε καλά.Αλήθεια θες λεξικό; ψάξε ναυτικέ λίγο πιο κάτω από κει που πάτησες στο Google. Το kraken με άγριο μαύρο ρύζι πρέπει να το γουστάρεις. Θα έχεις γράψει χλμ στο μέγιστο βάθος του υποβρυχίου. Για κοίτα μια το ναυτικό σου φυλλαδιο
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Ας μας πει τι ξέρει τότε και μν το παίζει ανιστόρητος. Τον γυαλουση δεν το ξέρω. Πρέπει να έχει ιστορία. Διαφώτισε μας καπετάνιε.Αρκεί να μην τον πεις γυαλούση ή πιτσικόμη και όλα θα πάνε καλά.
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 3.786
Μην τον ξεσυνερίζεσαι, είναι ακόμα δόκιμος και καμιά φορά γίνεται ευέξαπτος με τα πειράγματα.Ας μας πει τι ξέρει τότε και μν το παίζει ανιστόρητος. Τον γυαλουση δεν το ξέρω. Πρέπει να έχει ιστορία. Διαφώτισε μας καπετάνιε.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Δε είμαι ναυτικός λογιστής είμαι. Απλά έχω κάνει και σε ναυτιλιακή. Μν σε μπερδέψω ότι είμαι συναδελφος
Φίλε μου, μόλις κοίταξα στο ναυτικό μου φυλλάδιο και βρήκα τους στίχους ενός τραγουδιού.Αλήθεια θες λεξικό; ψάξε ναυτικέ λίγο πιο κάτω από κει που πάτησες στο Google. Το kraken με άγριο μαύρο ρύζι πρέπει να το γουστάρεις. Θα έχεις γράψει χλμ στο μέγιστο βάθος του υποβρυχίου. Για κοίτα μια το ναυτικό σου φυλλαδιο
Σου το αφιερώνω.
Αν σου αρέσει ο ΚΕ, μπορώ να σου τον γνωρίσω.
Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 681
- Πόντοι
- 81
Ακόμα και αυτός περισσοτερες έχει γαμησει από σένα. Και για πουστρακι γιαλαντσι είσαι. Κάτι μου λέει ότι το βίντεο δεν το έψαξες αλλά στο έβγαλε προτεινόμενο το googleΦίλε μου, μόλις κοίταξα στο ναυτικό μου φυλλάδιο και βρήκα τους στίχους ενός τραγουδιού.
Σου το αφιερώνω.
Αν σου αρέσει ο ΚΕ, μπορώ να σου τον γνωρίσω.
Πουστράκι εγώ; Ο άντρας ο σωστός;Ακόμα και αυτός περισσοτερες έχει γαμησει από σένα. Και για πουστρακι γιαλαντσι είσαι. Κάτι μου λέει ότι το βίντεο δεν το έψαξες αλλά στο έβγαλε προτεινόμενο το google
Δε σου ξαναμιλάω να δεις εσύ.
![Kermit The Frog No GIF by Muppet Wiki Kermit The Frog No GIF by Muppet Wiki](https://media4.giphy.com/media/xdLH51eNWZAHrwy5mf/200.gif)
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.915
- Πόντοι
- 3.786
Βλέπω άλλαξες κουστούμι . Αυτό είναι πιο άνετο από αυτό του ξωτικού των ΧριστουγέννωνΠουστράκι εγώ; Ο άντρας ο σωστός;
Δε σου ξαναμιλάω να δεις εσύ.
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις