Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Ας βάλω κι ένα μουσικό κομμάτι μιας και ο φίλος μας ο Αρίσταρχος ακόμα είναι απών :undecided:
Τι απών :grin: εγώ πάντως τον έβαλα σε κορνίζα στο τείχο μαζί με τον παππού την γιαγιά και τούς άλλους" μακαρίτες"

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Εντάξει υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας,
αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι δεν γίνεται να μας φέρουν γκόμενα πακέτο στο σπίτι
και δωρεάν :dunno:
Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι γκόμενες μας κυνηγούν και εμείς δεν τους καθόμαστε - αυτές τίς αμαρτίες πληρώνουμε εδώ :upsidedown:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.238
Πόντοι
12.946
Σε ένα παράλληλο σύμπαν οι γκόμενες μας κυνηγούν και εμείς δεν τους καθόμαστε - αυτές τίς αμαρτίες πληρώνουμε εδώ :upsidedown:
Ναι, στο παράλληλο σύμπαν του Κ.Ε. που τον ακολουθούν 1,2 εκατομμύρια γκόμενες
αλλά που θα μου πάει θα ανακαλύψω το μυστικό του.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.238
Πόντοι
12.946
Αν και γνωρίζω τι σημαίνει γιαλουσης εντάξει δεν θα τον πω -κανένας ναυτικός όρος θα είναι μάλλον :think: με τα ναυτικά δεν τα πάω καλά - εδώ κοντεψαμε να μπερδέψουμε τα καλαμάρια με τις σουπιές :cheesy:
Τελικά τι είναι ο γιαλούσης?
τι μια λες γνωρίζεις και την άλλη λες μάλλον, ξέρεις ή μας δουλεύεις? :angry:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.325
Πόντοι
2.536

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Τελικά τι είναι ο γιαλούσης?
τι μια λες γνωρίζεις και την άλλη λες μάλλον, ξέρεις ή μας δουλεύεις? :angry:
Δεν ξέρω από θαλασσινούς όρους :smiling-face-with-heart-eyes: και η μόνη σχέση που έχω με την θάλασσα είναι τα μπάνια που κάνω το καλοκαίρι - και επίσης σιχαίνομαι τα ψάρια νομίζω μια η δύο φορές πρέπει να έχω φάει σε όλη την ζωή μου - βρε Ροντ εγώ είμαι ένα ψυχαγωγικό αξεσουάρ δεν μπορώ να μιλάω σοβαρά

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.238
Πόντοι
12.946
Δεν ξέρω από θαλασσινούς όρους :smiling-face-with-heart-eyes: και η μόνη σχέση που έχω με την θάλασσα είναι τα μπάνια που κάνω το καλοκαίρι - και επίσης σιχαίνομαι τα ψάρια νομίζω μια η δύο φορές πρέπει να έχω φάει σε όλη την ζωή μου - βρε Ροντ εγώ είμαι ένα ψυχαγωγικό αξεσουάρ δεν μπορώ να μιλάω σοβαρά
Άρα δεν ξέρεις,
τέλος πάντων μήπως να σοβαρευόσουν? Να πάρεις παράδειγμα τον @Ωρίων

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Άρα δεν ξέρεις,
τέλος πάντων μήπως να σοβαρευόσουν? Να πάρεις παράδειγμα τον @Ωρίων
Πες μου έναν σοβαρό λόγο να σοβαρευτώ :think: εγώ παίζω σε κωμωδία άντε και καμιά περιπέτεια - τα άλλα είδη δεν με εκφράζουν

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.325
Πόντοι
2.536
Πες μου έναν σοβαρό λόγο να σοβαρευτώ :think: εγώ παίζω σε κωμωδία άντε και καμιά περιπέτεια - τα άλλα είδη δεν με εκφράζουν
Ο Ωρίων που σοβαρεύτηκε κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο από σκύλος να γίνει μούτσος, εφοπλιστής και πάει καρφί για Γλομπεάρχης. Εσύ δεν θέλεις να προοδεύσεις;

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.238
Πόντοι
12.946
Θέλει πολύ ανάλυση η ερώτηση και βαριέμαι να γράφω μεγάλα μηνύματα.
Στο άλλο θέμα δεν πολύ χρησιμοποιώ την λέξη γιαλούσης από το γιαλός (αυτοί που μένουν στο γιαλό),
υπάρχει και το πιτσικόμης από το beach comber.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Ο Ωρίων που σοβαρεύτηκε κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο από σκύλος να γίνει μούτσος, εφοπλιστής και πάει καρφί για Γλομπεάρχης. Εσύ δεν θέλεις να προοδεύσεις;
Μπα όχι μια χαρά είμαι στα χαμηλά καπετάν - η πρόοδος έχει ευθύνες και περιορισμούς - στα χαμηλά έχω την αγαπημένη μου ελευθερία - το μόνο θυληκο που λατρεύω στη ζωή - ελπίζω όταν θα γίνει ο Ωρίων γλομπεαρχης με το καλό να μην τολμήσει να ανεβάσει τιμές στο επερχόμενο οίκο :angry: γιατί θα αρχίσω τα θαλασσινά τις σουπιές και τα καλαμάρια :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.238
Πόντοι
12.946
:new_shocked: άμα αναλάβουν την διοίκηση του νήματος οι Πσαράδες (σε καμιά 100στή χρόνια)
δε σε βλέπω καλά :confused:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Θέλει πολύ ανάλυση η ερώτηση και βαριέμαι να γράφω μεγάλα μηνύματα.
Στο άλλο θέμα δεν πολύ χρησιμοποιώ την λέξη γιαλούσης από το γιαλός (αυτοί που μένουν στο γιαλό),
υπάρχει και το πιτσικόμης από το beach comber.
Ωραία αφού τελειώσαμε με τούς θαλασσινούς ορισμούς κτλ - θα ασχοληθούμε σοβαρά επιτέλους με το πρόβλημα του κ.μπιζ - ο άνθρωπος αναζητά γκόμενα και κανείς δεν φιλοτιμηται -τώρα τι χρώμα θέλει δεν ξέρω :2funny: τώρα τελευταία το έχει ρίξει στα μελαμσα

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.238
Πόντοι
12.946
Ωραία αφού τελειώσαμε με τούς θαλασσινούς ορισμούς κτλ - θα ασχοληθούμε σοβαρά επιτέλους με το πρόβλημα του κ.μπιζ - ο άνθρωπος αναζητά γκόμενα και κανείς δεν φιλοτιμηται -τώρα τι χρώμα θέλει δεν ξέρω :2funny: τώρα τελευταία το έχει ρίξει στα μελαμσα
Δεν έχεις ακούσει που λένε τα 10 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα?
Ε αυτό σε λίγους μήνες που θα κλείσει το νήμα 10 χρόνια
κάτι μπορεί να γίνει :2funny:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.344
Πόντοι
3.506
Δεν έχεις ακούσει τα 10 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα?
Ε αυτό σε λίγους μήνες που θα κλείσει το νήμα 10 χρόνια
κάτι μπορεί να γίνει :2funny:
Ο χρόνος όλα τα αλλάζει ακόμα καί τό κ.μπλιζ - νομίζω έχει αρχίσει και να σκέφτεται σοβαρά να κεράσει όλο το νήμα στην επέτειο των 10 χρόνων :cheesy:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.325
Πόντοι
2.536

Stories

Νέο!