Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.027
- Πόντοι
- 3.656
Θελει χρημα η απελαση...Μην ανοιγεσαι...δεν σου εφερε τα γιουβερλακια η μελαχρινη ρουμανα χτες θειε μου?
θα την απελασω σημερα
Θελει χρημα η απελαση...Μην ανοιγεσαι...δεν σου εφερε τα γιουβερλακια η μελαχρινη ρουμανα χτες θειε μου?
θα την απελασω σημερα
Για να μου φέρει τα γιουβαρλάκια η μελαχρινή Ρουμάνα, θα πρέπει πρώτα να μου την γνωρίσεις.δεν σου εφερε τα γιουβερλακια η μελαχρινη ρουμανα χτες θειε μου?
θα την απελασω σημερα
Να πάρεις τον ξαδερφούλη σου να πάτε για καφέ, να του δείξεις την Ακρόπολη γιατί από Λονδίνο όλο Μύκονο πάει κατευθείαν. Να μάθει για τον πολιτισμό μας πριν αναλάβει την εταιρεία. Μην τον λένε και αγγλάκιδεν σου εφερε τα γιουβερλακια η μελαχρινη ρουμανα χτες θειε μου?
θα την απελασω σημερα
Δεν ξερει που ειναι...Δεν εχει βγει απο Πειραια ακομα..Να πάρεις τον ξαδερφούλη σου να πάτε για καφέ, να του δείξεις την Ακρόπολη γιατί από Λονδίνο όλο Μύκονο πάει κατευθείαν. Να μάθει για τον πολιτισμό μας πριν αναλάβει την εταιρεία. Μην τον λένε και αγγλάκι
δεν ειναι ξαδερφος μουΝα πάρεις τον ξαδερφούλη σου να πάτε για καφέ, να του δείξεις την Ακρόπολη γιατί από Λονδίνο όλο Μύκονο πάει κατευθείαν. Να μάθει για τον πολιτισμό μας πριν αναλάβει την εταιρεία. Μην τον λένε και αγγλάκι
Σ΄ εμένα λέει όμως ότι έχει ταξιδεύσει σε όλο τον κόσμο!Δεν ξερει που ειναι...Δεν εχει βγει απο Πειραια ακομα..
δεν παω αθηνα γιατι ειναι γεματη καραβλαχους....Να πάρεις τον ξαδερφούλη σου να πάτε για καφέ, να του δείξεις την Ακρόπολη γιατί από Λονδίνο όλο Μύκονο πάει κατευθείαν. Να μάθει για τον πολιτισμό μας πριν αναλάβει την εταιρεία. Μην τον λένε και αγγλάκι
Πατήρ μου εσείς; Που δεν έχετε γευτεί ούτε μια φορά φασιανό Σκωτίας και έχει λιγδώσει το εντεράκι σας από τον καθημερινό καγιανά ενώ επιζητείτε δικαώς να φάτε γιουβαρλάκια;I beg to differ, Sir!
Τσάι στις 5;;;
Lovely!
Ας μου εξηγήσει λοιπόν τι σημαίνει αυτό.
Pudding?
Yorkshire pudding or custard? Παρακαλώ, θα ήθελα επίσης ο δυνητικά γιος μου να μου πει τι ακριβώς τρώει...
Ενδύεται σοβαρώς;
Bond Street! Where exactly???
Κρίμα και λένε ότι είναι πολύ ανοιχτοχέρης με τους φίλους του και μοιράζει καθημερινά 500άρικα. Φαντάσου τι θα έδινε στον ξάδελφο του.δεν ειναι ξαδερφος μου
εισαι γυαλουσης....σε αποκληρωνειΠατήρ μου εσείς; Που δεν έχετε γευτεί ούτε μια φορά φασιανό Σκωτίας και έχει λιγδώσει το εντεράκι σας από τον καθημερινό καγιανά ενώ επιζητείτε δικαώς να φάτε γιουβαρλάκια;
Ας καγχάσω...ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, κύριε.
Σ΄ εμένα λέει όμως ότι έχει ταξιδεύσει σε όλο τον κόσμο!
Ακόμη και έως το Σύνταγμα Αθηνών έχει φθάσει ...
Αμα λεω δεν εχει βγει απο Πειραια...δεν παω αθηνα γιατι ειναι γεματη καραβλαχους....
Εγώ τα έλεγαΠατήρ μου εσείς; Που δεν έχετε γευτεί ούτε μια φορά φασιανό Σκωτίας και έχει λιγδώσει το εντεράκι σας από τον καθημερινό καγιανά ενώ επιζητείτε δικαώς να φάτε γιουβαρλάκια;
Ας καγχάσω...ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, κύριε.
πράσινο όπως λέμε του βάτραχου?Εντάξει, λόγω του νεαρού της ηλικίας έχει προσλάβει πιο μοντέρνους μόδιστρους που δουλεύουν πάνω σε γήινα χρώματα, κυρίως στο πράσινο. Αλλά θεωρείται πολύ ιν ντύσιμο
Τον αποκληρώνω, παιδί μου.εισαι γυαλουσης....σε αποκληρωνει
Πιο πολυ ταιριαζει της ακριδας...πράσινο όπως λέμε του βάτραχου?
κατσε ρε θειε με τα μυρμηγκιαΤον αποκληρώνω, παιδί μου.
Αλλάζω την διαθήκη μου.
Αφήνω τα πάντα εις το Ίδρυμα Προστασίας του Accipiter gentilis!
Τωρα θα σε ρωτησει "ποιος ειναι παλι αυτος ο πουστης"Τον αποκληρώνω, παιδί μου.
Αλλάζω την διαθήκη μου.
Αφήνω τα πάντα εις το Ίδρυμα Προστασίας του Accipiter gentilis!
Εγώ τα έλεγα
Πουλιά είναι, παιδί μου!κατσε ρε θειε με τα μυρμηγκια
για γεράκια είναι το ίδρυμα θείοκατσε ρε θειε με τα μυρμηγκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πουλιά είναι, παιδί μου!