Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.975
- Πόντοι
- 25.036
Πω πω ρε παιδί μου, τι δύσκολη γλώσσα.. δεν την μαθαίνω, να πάν να χαμηθούν...Αν και κανονικά το Κωλο-γερο προφέρεται Κωλο-χερο στην Μαδρίτη.
Πω πω ρε παιδί μου, τι δύσκολη γλώσσα.. δεν την μαθαίνω, να πάν να χαμηθούν...Αν και κανονικά το Κωλο-γερο προφέρεται Κωλο-χερο στην Μαδρίτη.
ναι ..ξερουμε ολα τα αλλα και μας χαλασε η προφοράΑν και κανονικά το Κωλο-γερο προφέρεται Κωλο-χερο στην Μαδρίτη.
Επιτελους ενας ανθρωπος που με τις αναρτησεις του μιλαει στην ψυχή μας ...η πρύτανης των ισπανικών
Ευχαριστώ.. ευχαριστώ.. χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις ιδιες ανησυχίες και τους ίδιους προβληματισμούς, αγαπητέ Ιζνογκούντ!Επιτελους ενας ανθρωπος που με τις αναρτησεις του μιλαει στην ψυχή μας ...
Φιλτατε Αρισταρχε ..εχετε μια θεση συμβουλου , μολις αναλαβω και επισημως τη διοικηση
ΕΥΓΕ νεε μου
Ευχαριστώ.. ευχαριστώ.. χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις ιδιες ανησυχίες και τους ίδιους προβληματισμούς, αγαπητέ Ιζνογκούντ!
Ρε συ Τεντογλου πρέπει να γίνεις για να πας από τον έναν βυζο στον άλλον!!!η πρύτανης των ισπανικών
Hakuna MatataΡε συ Τεντογλου πρέπει να γίνεις για να πας από τον έναν βυζο στον άλλον!!!
Φοβερή γυναίκα! Μια τέτοια χρειάζομαι..Ρε συ Τεντογλου πρέπει να γίνεις για να πας από τον έναν βυζο στον άλλον!!!
So do I,,,,Φοβερή γυναίκα! Μια τέτοια χρειάζομαι..
Και θα του δημιουργηθούν τα διπλάσια.Μόλις βρεις γκόμενα Αρίσταρχε τα μισά προβλήματα σου θα λυθούν
Ρε μλκ δλδ τι περίμενε με 47 χρ διαφορά όταν τον πήρε? Ακου 79 ,ούτε ο Μητσος και ο Τάκης δεν τον σώζουν .Ουδέν σχόλιοΓεωργία 32 ετών: “Παντρεύτηκα έναν άντρα 47 χρόνια μεγαλύτερο. Το μόνο που κάνουμε είναι να...”
Πολλά είναι τα ζευγάρια που μετά από αρκετά χρόνια γάμου υπάρχει ο κορεσμός και οι δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν μαζί σαν ζευγάρι εκτός σπιτιού περιορίζονται, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και μεγάλη ηλικιακή διαφορά, χάσμα γενεών η ακόμα και πρακτικοί λόγοι εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς...trc.taboola.com
Am out again
Θα τό καθαρίσω με SHIELD.γιατι έχει πολλλλά μουνόζουμα ...ε ναι ..να πλυνουμε τα ψαροζουμια ..γιατι θα παμε βαρκαδα το κοριτσι ....
πλυντο καλα..... θα περασει επιθεωρηση
Και θα του δημιουργηθούν τα διπλάσια.