Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Μπράβο στο Δεσποινάκι και στον μπισμπικι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α, είσαι σκληρός εσύ...Αν είναι σαν αυτή, χαλάλι τα προβλήματα.. ( θα τ αντεξω 10 μέρες)
Που εισαι παιχτη. Εμεις οι δυο θα τσακωθουμε για γυναικα μια μερα, να μου το θυμηθεις.
Αν είναι σαν αυτή, χαλάλι τα προβλήματα.. ( θα τ αντεξω 10 μέρες)
Βανδή η Μπουμπουλίνα του λαϊκού τραγουδιούΜπράβο στο Δεσποινάκι και στον μπισμπικι..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αρίσταρχε αυτό το "γάλα" στοιχίζει ακριβά με μέτρο έχει και ζεστή σήμερα
Καλημέρα
Γεια σου μωρό! Τι κάνεις? Ούτε ένα λαϊκ μου έκανες..να ξέρεις αν συνεχίσεις έτσι, δε θα στείλω π.μ. όταν έρθω βόρεια προάστια..Καλημέρα!!!!!
Καλημέρα και εμείς που είμαστε λάτρεις του κώλου - ψυχούλα έχουμε και εμείςΒυζάκια θέλετε; Ορίστε.
Καλημέρα
Είναι η γαλακτοτροφος θεα που απεικονίζεται στη μινωική Κρήτη σε διάφορα σημείαΑρίσταρχε αυτό το "γάλα" στοιχίζει ακριβά με μέτρο έχει και ζεστή σήμερα
The tables turned..( άλλαξαν οι εποχές - ήρθε ο καιρός των β@ζ@ρ@ν)Καλημέρα και εμείς που είμαστε λάτρεις του κώλου - ψυχούλα έχουμε και εμείς
Από τι βλέπω άρχισες κοινωνικές επαφές τρίτου τύπου με την Λολίτα αν χρειαστείς συμβουλές για γρήγορη και αποτελεσματική χυλοπίτα είμαι έτοιμος να βοηθήσωΕίναι η γαλακτοτροφος θεα που απεικονίζεται στη μινωική Κρήτη σε διάφορα σημεία
Μπορω και μόνος.. εντάξει..Από τι βλέπω άρχισες κοινωνικές επαφές τρίτου τύπου με την Λολίτα αν χρειαστείς συμβουλές για γρήγορη και αποτελεσματική χυλοπίτα είμαι έτοιμος να βοηθήσω