heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
Taurus cornis, lupus dentis. Την αγάπη μου
Οποία χαρά και τιμή, κύριε!!!!Taurus cornis, lupus dentis. Την αγάπη μου
Μήπως, εκτός των άλλων , ο κ. Μπλιζαρντ είναι ο Ναπολέων?Ο κ. Μπλιζαρντ δεν κλαίγεται.
Ο κ. Μπλιζαρντ είναι ένας εξερευνητής της ζωής.
Ο κ. Μπλιζαρντ παλεύει ενάντια στις αντιξοότητες.
Ο κ. Μπλιζαρντ διά των βασανιστηρίων που υφίσταται, οδεύει εις την Αγιοποίησιν και τότε οι αδυναμίες της σαρκός θα είναι παντελώς αδιάφορες για τον κ. Μπλιζαρντ.
Δεν πειράζει, φίλε μου.@Ωρίων λυπάμαι αλλά ο λαός δε σε πιστεύει πλέον...![]()
Δεν πειράζει..ούτε τον εαυτό μου πιστεύω ( με ψήφισα)Δεν πειράζει, φίλε μου.
Μου φτάνει που με πιστεύεις εσύ.
Ωχ, τι λέω; Και εσύ με ψήφισες.
![]()
Κατάλαβα. Είσαι ένας από τους 7.Ωρίωνα μπορείς και ασυρματιστής
ΩΡΙΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ
και μετά χέρια, καπνογόνα, κτλ
Μάλιστα, να μας πείτε μόνο πότε θα εορτάζεται η χάρη σαςΟ κ. Μπλιζαρντ διά των βασανιστηρίων που υφίσταται, οδεύει εις την Αγιοποίησιν και τότε οι αδυναμίες της σαρκός θα είναι παντελώς αδιάφορες για τον κ. Μπλιζαρντ.
Χαχανίζαμε πριν 3 χρόνια (28/5/2021) όταν τα έλεγε ο Νικοτρίβης,Οι 3 πάντως, που την έχουν δει σε δημόσιες αναρτήσεις της, δεν ομιλούν ούτε χαχανίζουν ...
Αυτοί τουλάχιστον έχουν κατανοήσει την δυσκολία της στιγμής ....
Ο λαγος Σαββατοκυριακα ειναι υπο την επιτηρηση της Στρατονομιας.Έχω κι άλλο για τον λαγό, τον είδε κανείς?
Φευ για άλλη μια φοράΟ λαγος Σαββατοκυριακα ειναι υπο την επιτηρηση της Στρατονομιας.![]()
Φευ εις τους εισαγγελεις και τις ΣτρατονομιεςΦευ για άλλη μια φορά
Παντρεμένος είν' ο Τζίμης?Ο λαγος Σαββατοκυριακα ειναι υπο την επιτηρηση της Στρατονομιας.![]()
Ο λαγος ειναι ο "δεν ειναι καλος". Πρωην λαγος. Υποθετω οτι γι αυτον μιλαγαμε.Παντρεμένος είν' ο Τζίμης?