Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.991
- Πόντοι
- 5.956
Εσύ με ρώτησες..πρόλαβα το ερώτημα, καθώς έχω προγνωστικό χάρισμαΠοιος σε ρώτησε, βρε;
Εσύ με ρώτησες..πρόλαβα το ερώτημα, καθώς έχω προγνωστικό χάρισμαΠοιος σε ρώτησε, βρε;
πες το μονο σε μενα δεν θα το πω σε κανενανΌχι Τζίμι
Μα εγώ σε ρώτησα γιατί ξέρω ότι θες να πιστεύεις ότι έχεις προγνωστικό χάρισμα και δεν ήθελα να σε διαψεύσω. Σκέψου να στενοχωρηθείς ΚΑΙ εσύ...Εσύ με ρώτησες..πρόλαβα το ερώτημα, καθώς έχω προγνωστικό χάρισμα
Τι ωραία ποπουδαρα έχεις βρε ποπαρα
Καλημέρα , προχθές βγήκα με έναν παππού από εδώ μέσα ! Μου εδώσε τα μισά χρήματα !με απείλησε πως θα καλέσει τσεους δεν πειράζει σηκώθηκα και εφυγα ο παλιό γύφτος μόνο να το παίζει ψώνιο πως ήρθε από Αμερική και μπλα μπλα μπλα λυπάμαι για λογαριασμό του να κοροϊδεύει τα κοριτσάκια να μην τα πληρώνει ντροπή σου Σωτηρη ! Για αυτό παρε τον πάτο μου μόνο σαν φωτό τώρα !
Αλήθεια έχω..Μα εγώ σε ρώτησα γιατί ξέρω ότι θες να πιστεύεις ότι έχεις προγνωστικό χάρισμα και δεν ήθελα να σε διαψεύσω. Σκέψου να στενοχωρηθείς ΚΑΙ εσύ...
Μου αρέσει που την έστειλε για να τιμωρήσει τον Σωτήρη. Δηλαδή αν ήθελε να τον επιβραβεύσει, τι θα του έστελνε;Τι ωραία ποπουδαρα έχεις βρε ποπαρα
Είναι καλό κορίτσι.. φαίνεται.. πολύ γλυκιά κοπέλαΜου αρέσει που την έστειλε για να τιμωρήσει τον Σωτήρη. Δηλαδή αν ήθελε να τον επιβραβεύσει, τι θα του έστελνε;
Σκέψου τι ψυχάρα είναι
Ποιος άλλος στενοχωρήθηκε?Μα εγώ σε ρώτησα γιατί ξέρω ότι θες να πιστεύεις ότι έχεις προγνωστικό χάρισμα και δεν ήθελα να σε διαψεύσω. Σκέψου να στενοχωρηθείς ΚΑΙ εσύ...
Έχει και πολύ χιούμορ η Πόπη! Μάλιστα...Ααα..η Πόπη στενοχωρήθηκε..μου έστειλε όμως π.μ.και μου είπε ότι μόλις είπα ότι θα τη δω, της πέρασε όλη η πίκρα..
Ναι - ναι .. είναι πολύ καλή.. κάποιες κοπέλες ξέρουν κι εκτιμούν..(όχι σαν κάτι άλλες ξινές..)Έχει και πολύ χιούμορ η Πόπη! Μάλιστα...
Εννοείται!Πάντως πέραν της πλάκας, αν όντως έχει γίνει αυτό που περιέγραψε, είναι (τουλάχιστον) αισχρό. Καταδικάζω.
Θα σε ρωτήσω ποιες εννοείς ή δε θα σε ρωτήσω; Τι λέει το προγνωστικό σου χάρισμα;Ναι - ναι .. είναι πολύ καλή.. κάποιες κοπέλες ξέρουν κι εκτιμούν..(όχι σαν κάτι άλλες ξινές..)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται!
Δεν τις ξέρεις ( φυσικά και θα ρωτήσεις)Θα σε ρωτήσω ποιες εννοείς ή δε θα σε ρωτήσω; Τι λέει το προγνωστικό σου χάρισμα;
Παοκτσου? Ωραία! Θα κάνουμε ενδιαφέρουσες " συζητήσεις" μετα τα ντέρμπι των πλέι οφ, φέτος..Την άκουσε ο Αρίστος με την Ποπάρα την παοκτσού.
Αν στην πέσει ο Σωτήρης, Αρίστο, πες μου να τον ταΐσω στα σκυλόψαρα.
Ο κ. Μπλιζαρντ δεν κλαίγεται.Μετά θα την καψουρευτω και θα κλαίγομαι μαζί με τον κ. Μπλιζαρντ..απονη ζωή και τα σχετικά