heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Taurus cornis, lupus dentis. Την αγάπη μου
Οποία χαρά και τιμή, κύριε!!!!Taurus cornis, lupus dentis. Την αγάπη μου
Μήπως, εκτός των άλλων , ο κ. Μπλιζαρντ είναι ο Ναπολέων?Ο κ. Μπλιζαρντ δεν κλαίγεται.
Ο κ. Μπλιζαρντ είναι ένας εξερευνητής της ζωής.
Ο κ. Μπλιζαρντ παλεύει ενάντια στις αντιξοότητες.
Ο κ. Μπλιζαρντ διά των βασανιστηρίων που υφίσταται, οδεύει εις την Αγιοποίησιν και τότε οι αδυναμίες της σαρκός θα είναι παντελώς αδιάφορες για τον κ. Μπλιζαρντ.
Δεν πειράζει, φίλε μου.@Ωρίων λυπάμαι αλλά ο λαός δε σε πιστεύει πλέον...
Δεν πειράζει..ούτε τον εαυτό μου πιστεύω ( με ψήφισα)Δεν πειράζει, φίλε μου.
Μου φτάνει που με πιστεύεις εσύ.
Ωχ, τι λέω; Και εσύ με ψήφισες.
Κατάλαβα. Είσαι ένας από τους 7.Ωρίωνα μπορείς και ασυρματιστής
ΩΡΙΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ
και μετά χέρια, καπνογόνα, κτλ
Μάλιστα, να μας πείτε μόνο πότε θα εορτάζεται η χάρη σαςΟ κ. Μπλιζαρντ διά των βασανιστηρίων που υφίσταται, οδεύει εις την Αγιοποίησιν και τότε οι αδυναμίες της σαρκός θα είναι παντελώς αδιάφορες για τον κ. Μπλιζαρντ.
Χαχανίζαμε πριν 3 χρόνια (28/5/2021) όταν τα έλεγε ο Νικοτρίβης,Οι 3 πάντως, που την έχουν δει σε δημόσιες αναρτήσεις της, δεν ομιλούν ούτε χαχανίζουν ...
Αυτοί τουλάχιστον έχουν κατανοήσει την δυσκολία της στιγμής ....
Ο λαγος Σαββατοκυριακα ειναι υπο την επιτηρηση της Στρατονομιας.Έχω κι άλλο για τον λαγό, τον είδε κανείς?
Φευ για άλλη μια φοράΟ λαγος Σαββατοκυριακα ειναι υπο την επιτηρηση της Στρατονομιας.
Φευ εις τους εισαγγελεις και τις ΣτρατονομιεςΦευ για άλλη μια φορά
Παντρεμένος είν' ο Τζίμης?Ο λαγος Σαββατοκυριακα ειναι υπο την επιτηρηση της Στρατονομιας.
Ο λαγος ειναι ο "δεν ειναι καλος". Πρωην λαγος. Υποθετω οτι γι αυτον μιλαγαμε.Παντρεμένος είν' ο Τζίμης?