jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.381
- Πόντοι
- 3.506
και το μυθιστορημα με τον σαντοου πρωταγωνιστη?Φευ!!!! Η έμπνευσις αποχώρησε οριστικώς και αμετακλητως
Δις ΦΕΥ!!!
τι απεγινε
το ολοκληρωσες η εμεινε στη μεση αρισταρχε
και το μυθιστορημα με τον σαντοου πρωταγωνιστη?Φευ!!!! Η έμπνευσις αποχώρησε οριστικώς και αμετακλητως
Δις ΦΕΥ!!!
Ωραίο ερώτημα, δίνει αφορμή για να ξεκαθαρίσω ότι δε γράφω πλέον ούτε πρόκειται να ξαναγράψω..ούτε το ερωτικό, ούτε με τη μαύρη πέτρα, ούτε οτιδήποτε..( πόσο μάλλον με τον σαντοου που είναι όλο εξυπνάδες, που θέλει να πάω Μύκονο να παίξω για μελομακάρονα μπαγιάτικα - ούτε καν φρέσκα)και το μυθιστορημα με τον σαντοου πρωταγωνιστη?
τι απεγινε
το ολοκληρωσες η εμεινε στη μεση αρισταρχε
θα ερθω και εγωΛοιπόν βγαίνω - πάω στα μπαρ να μελετήσω DJ ικη τέχνη.. adiós
Αν σε κόψουν τίποτα πουλημένοι καθηγητές επειδή έχουν κόμπλεξ, σκέψου να γίνεις μαρκόνης κι εσύ.Λοιπόν βγαίνω - πάω στα μπαρ να μελετήσω DJ ικη τέχνη.. adiós
Ερώτηση Νο1:Δηλαδή αν ήταν φρέσκα θα ερχόσουν; Ερώτηση Νο2 αν χρηματοδότησω το μυθιστόρημα θα το κάνεις; Ερώτηση Νο3 στον δεύτερο γάμο μου θα έρθεις για DJ;Ωραίο ερώτημα, δίνει αφορμή για να ξεκαθαρίσω ότι δε γράφω πλέον ούτε πρόκειται να ξαναγράψω..ούτε το ερωτικό, ούτε με τη μαύρη πέτρα, ούτε οτιδήποτε..( πόσο μάλλον με τον σαντοου που είναι όλο εξυπνάδες, που θέλει να πάω Μύκονο να παίξω για μελομακάρονα μπαγιάτικα - ούτε καν φρέσκα)
Είμαι dj πλέον & μόνο DJ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στις διαλέξεις σας κ. Μπλιζ σεις συνεχώς τρομοκρατείται τα μέλη για να υφαρπάξεται ψήφους διατήρησης στην εξουσία η οποία λογίζεται από σφουγγο-κωλάριους προφανώς βεβαίως εξαρτόμενους από εσάς με τιμαλφή (δωροδοκία) δηλαδή κάτι στο οποίον είσθαι επαϊων..Ουδεμίαν πύλην ανέωξα, κύριε!
Οι καταδόται είναι μέλη του Νήματος, άτινα ενδιαφέρονται διά την μακροημέρευσιν του Νηματοθέτου, όστις εγγυάται την συνέχισιν της λειτουργίας του Νήματος!
Οτιδήποτε άλλο λογίζεται ως εχθρική ενέργεια και θα αντιμετωπισθεί δια λίαν δραστικών μεθόδων αποτροπής, ως ενδεικτικώς αναφέρω τον ανασκολοπισμόν, τον απαγχονισμόν, την εκδοράν και άλλας πεπολιτισμένας μεθόδους αποτροπής!
Εθεάθη το απόγευμα να αδειάζει στο βιολογικό της Μεταμόρφωσης... Και μετά με τον πουρούλι επισκευθηδαν το 12.Καλησπέρα. Μήπως ήρθε ο Κοτομπίφτεκος;
Απαντήσεις: 1) όχι δεν παίζω ούτε για φρέσκα μελομακάρονα - δε μου αρέσουν τα μελομακάροναΕρώτηση Νο1:Δηλαδή αν ήταν φρέσκα θα ερχόσουν; Ερώτηση Νο2 αν χρηματοδότησω το μυθιστόρημα θα το κάνεις; Ερώτηση Νο3 στον δεύτερο γάμο μου θα έρθεις για DJ;
Δε βγήκα τελικά - ήμουν πτώμαΕλπίζω ο Αρίσταρχος να γύρισε από την εργασία του στα μπαρ και να μην τον ξεμυαλισε κάποια