κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.798
- Πόντοι
- 19.795
Φευ x 23000.
Και κάποιες γυναίκες που μας είχαν καλύτερα να μην μας είχαν γιατί μας έχασαν ενώ μας είχαν και δεν μας ξεπέρασαν ποτέ.Και κάποιες από τις γυναίκες που είχαμε, καλύτερα να μην τις είχαμε
Καπτεν δε γράφω προς το παρόν..αποσύρθηκα από τη συγγραφή..θα δούμε στο μέλλον..Και κάποιες γυναίκες που μας είχαν καλύτερα να μην μας είχαν γιατί μας έχασαν ενώ μας είχαν και δεν μας ξεπέρασαν ποτέ.
Αρίστο, θέλεις να γράψεις την βιογραφία μου; θα πίνουμε whiskey, εγώ θα σου λέω τα βιώματά μου κι εσύ θα τα κάνεις υψηλή τέχνη.
Εγώ, μόνο ΑΕΚ.Καπτεν δε γράφω προς το παρόν..αποσύρθηκα από τη συγγραφή..θα δούμε στο μέλλον..
Προς τo παρόν μόνο DJ
θελουμε και αλλα τετοια βιντεο με τοσο ωραιες γυναικεςGood morning guys !!!
Να προσέχεις όμως γιατί σε αυτά τα μέρη υπάρχουν γυναίκες ύαινες,εσύ να κοιτάς μόνον τον σκοπό σου όλοι ευελπιστούμε σε σένα για διεθνή καριέρα DJΔε βγήκα τελικά - ήμουν πτώμα
Έμεινα πίσω στην ύλη
Θα αναπληρώσω σήμερα
Εγω οταν ημουν στην Ιταλια εβλεπα μονο γραμμενα συνθηματα οπως: "Μιλανεζοι στροντζι", "Βαφαν κουλο", "Ντιεγκο Ντιο ντε μπαλονε" και οταν πηγαινα στο γηπεδο εβλεπα παντα ενα τεραστιο πανο, απεναντι στην εξεδρα των φιλοξενουμενων που εγραφε "Λαβαρσε"23000!
Το εισα χθες και μου άρεσε.
Και η μετάφραση:
Η ευτυχία, όπως ένα καλό κρασί, πρέπει να την απολαμβάνουμε γουλιά-γουλιά
Καλημέρα σας κύριοι.
Μια και καμία για τον κύριο @κωλο-γερος
θα ερθω και εγω ιταλια μαζι σου παππουλακο μουΕγω οταν ημουν στην Ιταλια εβλεπα μονο γραμμενα συνθηματα οπως: "Μιλανεζοι στροντζι", "Βαφαν κουλο", "Ντιεγκο Ντιο ντε μπαλονε" και οταν πηγαινα στο γηπεδο εβλεπα παντα ενα τεραστιο πανο, απεναντι στην εξεδρα των φιλοξενουμενων που εγραφε "Λαβαρσε"
Στην αλλη ζωηθα ερθω και εγω ιταλια μαζι σου παππουλακο μου
γιατι????????????Στην αλλη ζωη
ολα τα εξοδα ειπε θα τα καλυψει ο ωριων μην ανησυχεις
εσυ αρισταρχε επικεντρωσου μονο στη καριερα σου
ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο καποιος δρομος η κλαμπ στη ιμπιζα
θα εχει το ονομα dj aristarxos τιμης ενεκεν στο μεγαλο καλλιτεχνη
Εντάξει guys.. εντάξει..Να προσέχεις όμως γιατί σε αυτά τα μέρη υπάρχουν γυναίκες ύαινες,εσύ να κοιτάς μόνον τον σκοπό σου όλοι ευελπιστούμε σε σένα για διεθνή καριέρα DJ
Τοτε θα ξαναπαωγιατι????????????