Γιατί δεν ήπιες μια εβδομάδα τώρα;Πρέπει να αποφασίσω σε ποια μπαρ θα πάω σήμερα, για να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος και να πιω όσα δεν ήπια μια εβδομάδα τώρα..
Όλο προβλήματα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Γιατί πίνω μόνο ΣαββατοκύριακοΓιατί δεν ήπιες μια εβδομάδα τώρα;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Βέβαια, σας είχα πει άλλα πράγματα τον Νοέμβριο. αλλά τότε ήταν άλλη περίοδος..
Τελευταία τροποποίηση:
Πολύ κρίμα.Βέβαια, σας είχα τον Νοέμβριο άλλα.. αλλά τότε ήταν άλλη περίοδος..
Τι άλλα μας είχες τον Νοέμβριο;
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Εκείνη την περίοδο έπινα συχνά και πολύ..και σας το είχα πει..( τόσο πολύ προσέχεις αυτά που γράφω.. τέλος πάντων)Πολύ κρίμα.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Βέβαια, σας είχα πει άλλα πράγματα τον Νοέμβριο. αλλά τότε ήταν άλλη περίοδος..
ΔιόρθωσηΠολύ κρίμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Anyways.. i m out ..peace
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Μόνο εγώ ενδιαφέρομαι για σένα να και διαβάζω τί γράφεις να τά βλεπεις αυτάΕκείνη την περίοδο έπινα συχνά και πολύ..και σας το είχα πει..( τόσο πολύ προσέχεις αυτά που γράφω.. τέλος πάντων)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Θα σε ανταμοιψω : στον 4ο γάμο σου, θα παίξω τζάμπαΜόνο εγώ ενδιαφέρομαι για σένα να και διαβάζω τί γράφεις να τά βλεπεις αυτά
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Ενώ στου Ωρίωνα τον 4ο γάμο, θα πληρωθώ και μάλιστα αδρά!
Τώρα είναι αργά για λύπες Ωρίωνα..
Τώρα είναι αργά για λύπες Ωρίωνα..
Καλά, έλα στους 3 πρώτους τζάμπα και στον 4ο, θα σε χρυσοπληρώσω.Ενώ στου Ωρίωνα τον 4ο γάμο, θα πληρωθώ και μάλιστα αδρά!
Λυπούμαι που έκανες τη διόρθωση, μετά...Τώρα είναι αργά για λύπες Ωρίωνα..
Τελευταία τροποποίηση:
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Α ρε Ωρίωνα..στο γάμο σου θα χορέψω κάτι τσάμικα..Καλά, έλα στους 3 πρώτους τζάμπα και στον 4ο θα σε χρυσοπληρώσω.
Εγώ, στο γάμο μου, θα χορέψω ζεμπεκιές, ακούγοντας ροκ.Α ρε Ωρίωνα..στο γάμο σου θα χορέψω κάτι τσάμικα..
Μόνο αν θα γινόμουν στουπί, θα παντρευόμουν.
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Κακώς..βρες μια να σου μαγειρεύει και να σου πλένει τα ρούχα και να σου κάνει παιδιά κι εσύ κάνε τη ζωή σου..( στούντιο, στριπτίζ και τα λοιπά)Εγώ, στο γάμο μου, θα χορέψω ζεμπεκιές, ακούγοντας ροκ.
Μόνο αν θα γινόμουν στουπί, θα παντρευόμουν.
Πλάκα μου κάνεις. Εγώ, τόσο βλήτο που είμαι, θα καταφέρω να της μαγειρεύω, να της πλένω τα ρούχα, να της μεγαλώνω τα παιδιά και να κάνει αυτή τη ζωή της.Κακώς..βρες μια να σου μαγειρεύει και να σου πλένει τα ρούχα και να σου κάνει παιδιά κι εσύ κάνε τη ζωή σου..( στούντιο, στριπτίζ και τα λοιπά)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.395
- Πόντοι
- 2.536
Οι ναυτικοί παντρεύονται την θάλασσα, Αρίστο και η θάλασσα μισεί την προδοσία. Μην βάζεις μικροαστικές αντιλήψεις στο κεφάλι του νεαρού μαρκόνηΚακώς..βρες μια να σου μαγειρεύει και να σου πλένει τα ρούχα και να σου κάνει παιδιά κι εσύ κάνε τη ζωή σου..( στούντιο, στριπτίζ και τα λοιπά)
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Έλα εντάξει..δεν υπάρχουν τέτοιοι άντρεςΠλάκα μου κάνεις. Εγώ, τόσο βλήτο που είμαι, θα καταφέρω να της μαγειρεύω, να της πλένω τα ρούχα, να της μεγαλώνω τα παιδιά και να κάνει αυτή τη ζωή της.
Πω πω! Τι γκόμενα είναι αυτή!Οι ναυτικοί παντρεύονται την θάλασσα, Αρίστο και η θάλασσα μισεί την προδοσία. Μην βάζεις μικροαστικές αντιλήψεις στο κεφάλι του νεαρού μαρκόνη
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.395
- Πόντοι
- 2.536
Πάντα υγρή, άγρια και μυστηριώδης. Τι άλλο να ζητήσει ένας απαιτητικός γαμιάς;Πω πω! Τι γκόμενα είναι αυτή!
Ας ειναι. Ακόμα δεν ξέρεις. Στο τέλος Ιουνίου που θα σου γνωρίσω τις 2 δίδυμες μουνάρες στο Καράκας, θα ζητήσεις συγγνώμη για την αυθάδεια σου, σπόρε.
Είναι και κρύα και επικίνδυνη, όμως! Φοβούμαι!Πάντα υγρή, άγρια και μυστηριώδης. Τι άλλο να ζητήσει ένας απαιτητικός γαμιάς;
Δεν πιστεύω οι δίδυμες να θέλουν τίποτα παντρειές, ε; Γιατί εγώ δεν παντρεύομαι χωρίς την έγκριση του μπαμπά.Ας ειναι. Ακόμα δεν ξέρεις. Στο τέλος Ιουνίου που θα σου γνωρίσω τις 2 δίδυμες μουνάρες στο Καράκας, θα ζητήσεις συγγνώμη για την αυθάδεια σου, σπόρε.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.395
- Πόντοι
- 2.536
Άσε τις βλακείες Ωρίων. Πιο πιθανό είναι να παντρευτεί ο Κοτομπίφτεκος παρά ένας πραγματικός ναυτικός.Είναι και κρύα και επικίνδυνη, όμως! Φοβούμαι!
Δεν πιστεύω οι δίδυμες να θέλουν τίποτα παντρειές, ε; Γιατί εγώ δεν παντρεύομαι χωρίς την έγκριση του μπαμπά.
Σε λίγο αρχίζει η ελεύθερη και αλήτικη ζωή και για σένα. Έως τότε να μελετάς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις