Εγώ, αφού αναρωτήθηκα, κατέληξα.
Ο μισθός που δίνει ο μπαμπάς στους μούτσους είναι 800€ τον μήνα. Βέβαια, όλα τα έξοδά μου είναι πληρωμένα με την πιστωτική του και τον μισθό μου, τον αποταμιεύω ή τον χρησιμοποιώ για δαπάνες που δεν μπορώ να κάνω με την πιστωτική του για να μη φωνάζει. Για παράδειγμα, κάποια μεσημέρια, μου αρέσει να πηγαίνω να κοιμάμαι σε τίμια ξενοδοχεία. Ο μπαμπάς φωνάζει για αυτό γιατί διασύρω, λέει, το όνομα της οικογένειας. Δεν θέλω να τον εξαγριώνω γιατί έχει ανεβάσει λίγη πίεση τελευταία, οπότε δεν του λέω ότι πηγαίνω στα ξενοδοχεία και τα πληρώνω από τον μισθό μου.
Θα μου άρεσε πάρα πολύ να ζω με μίαν καλλονήν αναλόγων προσόντων με την κυρία της φωτογραφίας επειδή, όμως, ο μπαμπάς δε θα ενέκρινε την συμβίωσή μου με μια τέτοια κυρία καθώς σίγουρα θα τη θεωρούσε αρπαχτικό, θα έπρεπε να την πληρώνω από την τσέπη μου. Συνεπώς, επειδή ασφαλώς ο μηνιαίος μισθός της κυρίας θα είναι μεγαλύτερος από 800€, αν και τη θέλω, δεν μπορώ να την έχω. Η μόνη περίπτωση για να γίνει αυτό είναι όταν πεθάνει ο μπαμπάς - χτύπα ξύλο.