blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.404
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα κύριε Μπλιζ... Καί στους εξεχοντας κύριους....Μ΄ αγαπάτε όμως!
Εξάλλου δε νομίζω ότι ο κ. κωλο-γερος αναφερόταν σε αυτόν τον αδύναμο, ασθενή και υπερήλικα Νηματοθέτη, κύριε.
Αγαπητέ κύριε, ευρισκομαι δυστυχώς εις την οριακήν ηλικίαν των 100 ετών, ηλικία η οποία δεν ξέρω αν θα μου επιτρέψει στο μέλλον να μπορώ να πραγματοποιήσω αλλά ταξίδια εις την Ν/Α Ασία, προς ικανοποίηση σεξουαλικών αναγκών, οι οποίες δεν ξέρω αν στο εγγύς μέλλον, λόγω ηλικίας θα υπάρχουν.Ως ορθώς ομιλείτε, κύριε.
Πλην όμως και εις την Γηραιάν Ήπειρον δύναμαι να έχω ομοίας εμπειρίας.
Άλλωστε ο ταπεινός, δύσμοιρος και υπερήλιξ τούτος Νηματοθέτης δεν δύναται να σας συναγωνισθεί εις την ΝΑ Ασίαν. Εκεί τα θήλεα προσκυνούν το 8ποντό σας!
Δηλώ συγκεκινημένος, κύριε επί τη αναρτήσει σας!Αγαπητέ κύριε, ευρισκομαι δυστυχώς εις την οριακήν ηλικίαν των 100 ετών, ηλικία η οποία δεν ξέρω αν θα μου επιτρέψει στο μέλλον να μπορώ να πραγματοποιήσω αλλά ταξίδια εις την Ν/Α Ασία, προς ικανοποίηση σεξουαλικών αναγκών, οι οποίες δεν ξέρω αν στο εγγύς μέλλον, λόγω ηλικίας θα υπάρχουν.
Ίσως, το προσεχές ταξίδι μου στην χώρα του χαμόγελου, αν το επιτρέψουν οι διεθνείς συγκυρίες να πραγματοποιηθεί, ίσως λέω, να είναι το τελευταίο. Από εκεί και πέρα, ίσως, μόνο ταξίδια φυσιολατρειας, μετά βαλίτσας.
Φευ εις το άπειρον.
κ. amjik,Καλημέρα κύριε Μπλιζ... Καί στους εξεχοντας κύριους....
Κύριε Μπλιζ ένα έχω να πω...
Έχετε την υποστήριξη μου....
Ιούδα!Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Μαρτύρησε ο αδελφός μου το 2ο όνομά μου καθώς έχω βαπτιστεί Νικόλαος -Σεραφείμ.
Συγχωρείστε με που δεν έχω το χρόνο να απαντήσω στον καθένα προσωπικά, να ξέρετε πως σας εκτιμώ πάντως.
Τις ευχές μου!!
ΥΓ: Πριν σας αφήσω να σας ενημερώσω ότι ο κύριος Μπλιζ ο αδελφός μου σας δουλεύει ολίγον. Εκτός αν εννοεί πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται το αιδοίο λόγω του ότι έχει δώσει το στη Μανάρι το αιδοίο στο χέρι.
Σας συμπονω άλλωστε δεν αποχώρησα από το σάιτ διότι έχω ταχθεί εμφανώς είς την περιφρούρηση σάς..κ. amjik,
προφανώς και γνωρίζετε την συμπάθειάν μου προς το πρόσωπόν σας.
Σας ευχαριστώ τα μάλα και ειδικώς εις τούτην την δυσάρεστον συγκυρίαν κατά την διάρκειαν της οποίας έχω να διαχειριστώ όχι μόνο το bullying υπό του κ. Roger Rabbit αλλά και την χυλόπιταν υπό της κας. Ιωάννας...
Ενδεκάκις φευ!
κ. amjik,Σας συμπονω άλλωστε δεν αποχώρησα από το σάιτ διότι έχω ταχθεί εμφανώς είς την περιφρούρηση σάς..
Κύριοι υπάγω είς τό barber του χωριού..
Καλημέρα σάς.
Χρονια σου πολλα ρε φίλεΚαλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Μαρτύρησε ο αδελφός μου το 2ο όνομά μου καθώς έχω βαπτιστεί Νικόλαος -Σεραφείμ.
Συγχωρείστε με που δεν έχω το χρόνο να απαντήσω στον καθένα προσωπικά, να ξέρετε πως σας εκτιμώ πάντως.
Τις ευχές μου!!
ΥΓ: Πριν σας αφήσω να σας ενημερώσω ότι ο κύριος Μπλιζ ο αδελφός μου σας δουλεύει ολίγον. Εκτός αν εννοεί πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται το αιδοίο λόγω του ότι έχει δώσει το στη Μανάρι το αιδοίο στο χέρι.
Είσθε ευπρόσδεκτος, κύριε!Σας χαιρετώ και εγώ δια λόγους άκρως επαγγελματικούς
Ες αργότερα τα σπουδαιότερα
Είσθε αισχρός, κύριε!Χρονια σου πολλα ρε φίλε
ΚΑι καλα τα λες του σκατογερου ....