genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Και το κέρδος σαφώς πιο ευχάριστοΑσυγκρίτως καλυτέρας, κύριε!
Σας ευχαριστώ.
Και το κέρδος σαφώς πιο ευχάριστοΑσυγκρίτως καλυτέρας, κύριε!
Σας ευχαριστώ.
Μα αφού κύριε βρίσκεστε ήδη στην αρχήν εντός μεγάλου ειδυλλίου...
Έχω την εντύπωσιν ότι θα ξαναπροστρέξομεν συντόμως εις την βοήθειαν του κυρίου TRIVE.
Υγιαίνετε και ευτυχείτε.
Φευ!Και το κέρδος σαφώς πιο ευχάριστο
Υπάγετε εντός, κύριε!Καλημέρα. Η πρωινή με καθυστέρηση και ελαφρύ κύμα. Υπάγω εντός
Αυτήν την κριτικήν μου την είχα λησμονήσει, κύριε.Ο blizardeye, η Anastasia Vip και ο μέσος χρήστης του μπου | Κριτική για Anastasia3/Stacey citytour ανεξάρτητη από τον blizardeye
Κριτική για το citytour Anastasia3/Stacey citytour ανεξάρτητη από τον blizardeye με βαθμολογία 8.7 στις 28 Ιουνίου, 2017www.bourdela.com
Τι άλλο μπορεί να θέλει σε αυτή τη μάταιη ζωή ένα οκταποντο. Ένα περιβάλλον υγρό και ζεστό να το δέχεται εντός.Υπάγετε εντός, κύριε!
Εκεί το περιβάλλον είναι υγρόν και θερμόν.
Τι άλλο μπορεί να θέλει σε αυτή τη μάταιη ζωή ένα οκταποντο. Ένα περιβάλλον υγρό και ζεστό να το δέχεται εντός.
Το αιδοίον ποτέ δεν χάνει. Απλώς σου αφήνει την ψευδαίσθηση ότι και εσύ κερδίζεις.Και το κέρδος σαφώς πιο ευχάριστο
Το αιδοίον ποτέ δεν χάνει. Απλώς σου αφήνει την ψευδαίσθηση ότι και εσύ κερδίζεις.
Το αιδοίον αρκετά ανοικτόν ένα οκταποντο θα κολυμπάει εκεί μέσα, αλλά και ο πρωκτός, μου φαίνεται ότι είναι λίγο παραβιασμενοςΕις το σημείον αυτό καλό είναι να θυμηθώμεν πως είναι το γυναικείον αιδοίον αφού εις την πράξιν έχομεν ξεχάσει πότε ήτο η τελευταία φορά που αντικρίσαμεν αιδοίον ...
Γιατί τι έγινε με την Κ Ιωάννα κρίμα και ταιριάζετε ;Κατόπιν όλων των παραπάνω το ειδύλλιον μεταξύ του Νηματοθέτου και της κας. Ιωάννας ετερματίσθη.
Η τελευταία φορά , τον περασμένο αιώνα, που συνάντησα αιδοίον, είχε αυτή την μορφή.Πιθανώς να έχετε δίκαιο, κύριε.
Πρέπει να αρχίσουμε να μελετούμε τις εγκυκλοπαίδειες ίνα σχηματίσωμεν εικόνα περί του πραγματικού αιδοίου.
Μου έριξε χυλόπιτα, κύριε ... Αναγνώσατε παρακαλώ τας σελίδας υπό τους αριθμούς 22682 και 22683 και θα κατανοήσετε τι έχει ακριβώς συμβεί.Γιατί τι έγινε με την Κ Ιωάννα κρίμα και ταιριάζετε ;
Υ.Γ χρόνια πολλά στον Nick Trive
Αληθώς ότι και εγώ έχω επιθυμήσει ένα ελαφρώς τριχωρόν αιδοίον πλην όμως και επί του παρόντος ας εύρωμεν πρώτα αιδοίον και συζητώμεν ύστερον επί των λεπτομερειών.Η τελευταία φορά , τον περασμένο αιώνα, που συνάντησα αιδοίον, είχε αυτή την μορφή.
Στην Ν/Α Ασία, το σύνηθες είναι το τριχωτό αιδοίον. Ίσως θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι προς τα εκεί.Αληθώς ότι και εγώ έχω επιθυμήσει ένα ελαφρώς τριχωρόν αιδοίον πλην όμως και επί του παρόντος ας εύρωμεν πρώτα αιδοίον και συζητώμεν ύστερον επί των λεπτομερειών.
Ως ορθώς ομιλείτε, κύριε.Στην Ν/Α Ασία, το σύνηθες είναι το τριχωτό αιδοίον. Ίσως θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι προς τα εκεί.