Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.432
- Πόντοι
- 2.586
σε χαλαει ?μαλιστα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αρα δεν εχει κολυβα ! !!!![]()
σε χαλαει ?μαλιστα!
αρα δεν εχει κολυβα ! !!!![]()
Ελα υπερβαλεις τωρα...............Τριπλη πληρωνεςΚωλογερακο αδυνατισα!(επρεπε γιατι πληρωνα διπλη θεση στο αεροπλανο)
![]()
Τι;;;; Σε εβαλε μαυρη λιστα ο Τελης;;;οχι αδερφε! ετσι και αλλιως ειμαι σε διαιτα!
![]()
υπερβολες! 2-3 φορες εγινε αυτο!Ελα υπερβαλεις τωρα...............Τριπλη πληρωνες![]()
Κανενα νεο απο τα ελαιοτριβεια εχουμε; Κανενα αυθεντικο κινεζικο;υπερβολες! 2-3 φορες εγινε αυτο!![]()
μακαρι να υπηρχε κατι! δυστυχως ανομβρια στο συγκεκριμενο τομεα!!Κανενα νεο απο τα ελαιοτριβεια εχουμε; Κανενα αυθεντικο κινεζικο;
τωρα σοβαρα ?Κανενα νεο απο τα ελαιοτριβεια εχουμε; Κανενα αυθεντικο κινεζικο;
Ειχα παρει πριν απο καιρο οταν κατεβηκα Αθηνα, στο Κ48, μια Κινεζα, μαπα το καρπουζιμακαρι να υπηρχε κατι! δυστυχως ανομβρια στο συγκεκριμενο τομεα!
Α, δις;;;;Λαστ γιαρτωρα σοβαρα ?
εσυ ρωτας εμας ?
εσυ ο γκουρου των ελαιοτριβειων ?
Νινα? αν ναι οντως! την πηρα καν 2 φορε ! κομοδινο φαση!Ειχα παρει πριν απο καιρο οταν κατεβηκα Αθηνα, στο Κ48, μια Κινεζα, μαπα το καρπουζι![]()
Αυτην ναι. Φευ.Νινα? αν ναι οντως! την πηρα καν 2 φορε ! κομοδινο φαση!
Για τον ίδιο λόγο ήδη έφαγα κάτι ελαφρύ.Παω για φαι τωρα, νωρις, μπας και μπορεσω να παω για κολυμπι το απογευμα.
Αυτην ναι. Φευ.![]()
Μονος ? η θα εχετε και παρέα ?Για τον ίδιο λόγο ήδη έφαγα κάτι ελαφρύ.
Σήμερα θα υπάξω προς κολύμβησιν περί την τρίτην μεσημβρινήν.
Μόνος.γενικως παρατηρω μια , οχι απλα πτωση , αλλα καταβαραθρωση , απο πλευρας νεου αιματος , ποιοτητας υπηρεσιων
Ξαναζεσταμενο φαγητο ....
φτασαμε να θεοποιουμε αυτα που πριν 10 χρονια δεν θα ασχολουμαστε καν
Μονος ? η θα εχετε και παρέα ?
Αυτό ακριβώς είναι το bullying σε βάρος μου.Καλα αμα παρεξηγηθει να μου δωσει τα μισθα μου και να με απολυσει
Εχω μια απορία
κλαιγεται και στην " δεν υπαρχει καλυτερο μαναρι" οτι στο νημα του κανουν bulling ? ή μονο στην κα Jo
Γκρινιαρης εσεις ?Αυτό ακριβώς είναι το bullying σε βάρος μου.
Αυτά γράφετε και μετά έρχεται η κα. Ιωάννα και λέει ότι είμαι γκρινιάρης ...
Πόσο αστείοοοοοο!Γκρινιαρης εσεις ?
Φωτια να πεσει να καψει οποιον το λεει
Σαν γκομενα που περιμενει περιοδο κανεις
ο Χαρουλης σε συνοδευει παντα! απλα δεν εχει ερθει η ωρα να επεμβει!!!Μόνος.
Έχω ορίσει μοναδικό κληρονόμο μου, με δημόσια δήλωσή μου, τον κ. troubakhs μου!ο Χαρουλης σε συνοδευει παντα! απλα δεν εχει ερθει η ωρα να επεμβει!!!![]()