Κοιτάξτε, κύριε!
1. Συστατικό της απίθανης ρωσικής ομορφιάς είναι η ενσωμάτωση στο DNA της Καυκάσιας φυλής γονιδίων Ασιατικής προελεύσεως. Η απίθανη αυτή μίξη, κατά την ταπεινή γνώμη μου και την πάμπτωχη σεξουαλική και ερωτική εμπειρία μου, δημιούργησε αυτές τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες. Κατά συνέπεια μην ανησυχείτε. Έχω επίγευση της Ασιατικής ομορφιάς. Δεν χρειάζομαι περαιτέρω γευστικές δοκιμές.
2. Εις την φάσιν, ήντινα διάγω, δεν διατηρώ επεκτατικάς βλέψεις. Οι μόνες και αποκλειστικές επεκτατικές βλέψεις μου αφορούν το διπλανό νήμα και δεν αφορούν απλά και μόνο το σεξ. Βεβαίως αυτή την στιγμή δεν δύναμαι να είπω εάν και πότε οι επεκτατικές αυτές βλέψεις μου θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιηθούν. Κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να φοβάστε.
3. Εις κάθε περίπτωσιν η ανάρτησίς μου αφορούσε θήλεα εκ Μογγολίας. Η Μογγολία δεν φημίζεται για ωραία θήλεα. Πιστεύω όμως ότι τις δύναται να εύρει ομορφότατα θήλεα εις ασχήμους φυλάς. Σεις, κ. κωλο-γερε, δεν ειδικεύεστε εκεί στα βόρεια. Είστε ειδήμων εις τα της ΝΑ Ασίας. Δεν θα φθάσω έως εκεί. Σας διαβεβαιώ.