Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Έχω εμπιστοσύνη εις το νέο Νηματοθέτη του παρόντος! Και ήμουν σίγουρος ότι παρά την δική μου αποχώρηση, ο κ. popov θα τον στήριζε και έθετε την λίμνη της εμπειρίας τους εις την διάθεσή του.
Τώρα ο νηματοθέτης αυτός είναι μόνος και γι΄ αυτό όλοι σας πρέπει να τον στηρίξετε, να τον βοηθήσετε και να τον ακούτε!

Είδα ότι εισήλθε θήλυ εις το Νήμα. Όμορφον θήλυ θα έλεγον. Μακάρι να την απολαύσετε και μακάρι να σας απολαύσει!
Σας ευχαριστω.

Είχα μια ιδιωτική συζήτηση με τον Popov την τελευταία ημέρα που επισκέφθηκε τον ιστότοπο.

Μου ευχήθηκε καλή τύχη, μιλήσαμε για διάφορα και είπαμε ότι εάν το φέρει η μοίρα, θα συναντηθούμε κάποια στιγμή , υμείς, ημείς και αυτός.

Ελπίζω να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση κάποτε.

Δεν έχω διάθεση για αστεϊσμούς σήμερον.

Θα μιλήσουμε κύριοι .

Εάν έλθει η αγαπητή Σοφία να είσθε κύριοι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εσείς που θα συνεχίσετε το νήμα αυτό, να θυμάστε ότι πάντα ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό νήμα.
Για εμάς που το ζήσαμε τόσα χρόνια, θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που κάναμε στην ζωή μας. Δεν έχουν νόημα οι λεπτομέρειες.

Εμείς το ζήσαμε.

Ζήστε το και εσείς!

b9972ab045221e19187c03f104c74eaa.gif
Το κύριο συστατικό της επιτυχίας αυτού του νήματος, ήταν ο αυτοσαρκασμος των μελών του και οι κώδικες επικοινωνίας μεταξύ των. Οι νεώτεροι και ίσως και εμείς οι παλαιότεροι, ίσως να παρασυρομαστε σε άλλους κώδικες. Και ίσως αυτό να είναι ο λόγος τής αποχώρησης κάποιων μελών.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Λοιπόν φίλοι Καζανόβες αλλοτινών αιώνων,

σας εξομολογούμαι ότι ξενέρωσα πολύ με την απώλεια Popov. Ακόμα και εμένα του ίδιου μού φαίνεται "αστείο" που ξενέρωσα με την ηλεκτρονική εξαφάνιση ενός e-φίλου, αλλά ξενέρωσα στ' αλήθεια.

Είτε είστε ροκάδες είτε σκυλάδες είτε ακούτε τίποτα φλούφλικα, όλοι εσείς, ως νήμα και εγώ, στο πλαίσιο της απόδοσης τιμών Νηματοθέτη στον Popov, τον αποχαιρετούμε με ένα μουσικό έργο παιγμένο από παππούληδες για παππούληδες με στίχους που ταιριάζουν στην περίσταση.

Αύριο θα παρακαλέσω γονυπετής την αγαπητή @Sofia_Magic να μας δείξει λίγο βυζάκι (λίγο!) μήπως και ξεχαστούμε κάπως. Σήμερα σωπαίνουμε διαμαρτυρόμενοι.

Χαίρε Popov! Oι μελλοθάνατοι Σε χαιρετούν.

Sofia_Magic

Call-Girl
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
43.089

σας εξομολογούμαι ότι ξενέρωσα πολύ με την απώλεια Popov. Ακόμα και εμένα του ίδιου μού φαίνεται "αστείο" που ξενέρωσα με την ηλεκτρονική εξαφάνιση ενός e-φίλου, αλλά ξενέρωσα στ' αλήθεια.

Είτε είστε ροκάδες είτε σκυλάδες είτε ακούτε τίποτα φλούφλικα, όλοι εσείς, ως νήμα και εγώ, στο πλαίσιο της απόδοσης τιμών Νηματοθέτη στον Popov, τον αποχαιρετούμε με ένα μουσικό έργο παιγμένο από παππούληδες για παππούληδες με στίχους που ταιριάζουν στην περίσταση.

Αύριο θα παρακαλέσω γονυπετής την αγαπητή @Sofia_Magic να μας δείξει λίγο βυζάκι (λίγο!) μήπως και ξεχαστούμε κάπως. Σήμερα σωπαίνουμε διαμαρτυρόμενοι.

Χαίρε Popov! Oι μελλοθάνατοι Σε χαιρετούν.
Αύριο βυζια λοιπόν ??

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.354
Πόντοι
12.946

Το διάβασα το πρωί και δε το πίστευα, έψαξα παλιότερες σελίδες και μετά λύπης
αντί για τον αγαπημένο μας κατάσκοπο είδα διαγραμμένο μέλος 136408 :cry:
Ότι και να γράψω είναι λίγο για τη προσωπικότητα του αγαπητού μας κ. popov,
του εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο στη πραγματική του ζωή.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Το κύριο συστατικό της επιτυχίας αυτού του νήματος, ήταν ο αυτοσαρκασμος των μελών του και οι κώδικες επικοινωνίας μεταξύ των. Οι νεώτεροι και ίσως και εμείς οι παλαιότεροι, ίσως να παρασυρομαστε σε άλλους κώδικες. Και ίσως αυτό να είναι ο λόγος τής αποχώρησης κάποιων μελών.

Όντως... όπως τα γράψατε είναι. Μόνο που κάποια στιγμή ο αυτοσαρκασμός αντικαταστάθηκε με έπαρση, και οι κώδικες επικοινωνίας εξελίχθηκαν σε μυστικά ερμητικά κλειστής σέχτας, που απομάκρυνε όσους δεν είχαν πρόθεση να γίνουν "αντίτυπα" και να επαναλαμβάνουν καθημερινά και με δέος τις ιερές επικλήσεις : Δεν υπάρχει μανάρι. Ημάς δεν μας πλησιάζει ούτε θηλυκή γαλή. Φεύ και τρισφεύ. Κανείς εξ υμών δεν συνουσιάζεται πλην του τάδε. Καταδώστε τον διπλανό σαςν που συνουσιάστηκε. Το αγλάισμα δεδικαίωται. Η πλέμπα επικράνθη, και λοιπές δοξασίες, με αποτέλεσμα όλο αυτό το αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων πραγμάτων να καταστήσει το νήμα βαρετό για τα ίδια τα μέλη της σέχτας. :)

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Όντως... όπως τα γράψατε είναι. Μόνο που κάποια στιγμή ο αυτοσαρκασμός αντικαταστάθηκε με έπαρση, και οι κώδικες επικοινωνίας εξελίχθηκαν σε μυστικά ερμητικά κλειστής σέχτας, που απομάκρυνε όσους δεν είχαν πρόθεση να γίνουν "αντίτυπα" και να επαναλαμβάνουν καθημερινά και με δέος τις ιερές επικλήσεις : Δεν υπάρχει μανάρι. Ημάς δεν μας πλησιάζει ούτε θηλυκή γαλή. Φεύ και τρισφεύ. Κανείς εξ υμών δεν συνουσιάζεται πλην του τάδε. Καταδώστε τον διπλανό σαςν που συνουσιάστηκε. Το αγλάισμα δεδικαίωται. Η πλέμπα επικράνθη, και λοιπές δοξασίες, με αποτέλεσμα όλο αυτό το αναμάσημα των ίδιων και των ίδιων πραγμάτων να καταστήσει το νήμα βαρετό για τα ίδια τα μέλη της σέχτας. :)
Στην μικρή αυτόνομη κοινότητά μας κάθε άποψη έχει θέση. Έχετε άλλη οπτική εσείς άλλη ο Blizardeye. Επίσης έχετε άλλη αίσθηση του χιούμορ. Αν είχατε ακριβώς την ίδια θα μιλούσαμε για ένα και όχι για 2 πρόσωπα.
Δύο παρατηρήσεις μόνο:
- ένα νήμα για να κρατάει 7 χρόνια προφανώς έδωσε γέλιο στα μέλη του. Εγώ αν και δεν το πέτυχα στα καλά του απ' ό,τι καταλαβαίνω, γέλασα πολλές φορές. Αυτός είναι ο μόνος σκοπός: η πλάκα και κάποιες φιλικές σχέσεις που προέκυψαν μέσα από αυτήν.
- με το παραπάνω δεδομένο, είναι κάπως υποτιμητικό για πολλά μέλη του να λέτε, ουσιαστικά, ότι έκαναν το χατίρι ενός ανθρώπου για χρόνια. Αλλά δεν ξέρω κιόλας, εσείς μπορεί να ξέρετε καλύτερα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Στην μικρή αυτόνομη κοινότητά μας κάθε άποψη έχει θέση. Έχετε άλλη οπτική εσείς άλλη ο Blizardeye. Επίσης έχετε άλλη αίσθηση του χιούμορ. Αν είχατε ακριβώς την ίδια θα μιλούσαμε για ένα και όχι για 2 πρόσωπα.
Δύο παρατηρήσεις μόνο:
- ένα νήμα για να κρατάει 7 χρόνια προφανώς έδωσε γέλιο στα μέλη του. Εγώ αν και δεν το πέτυχα στα καλά του απ' ό,τι καταλαβαίνω, γέλασα πολλές φορές. Αυτός είναι ο μόνος σκοπός: η πλάκα και κάποιες φιλικές σχέσεις που προέκυψαν μέσα από αυτήν.
- με το παραπάνω δεδομένο, είναι κάπως υποτιμητικό για πολλά μέλη του να λέτε, ουσιαστικά, ότι έκαναν το χατίρι ενός ανθρώπου για χρόνια. Αλλά δεν ξέρω κιόλας, εσείς μπορεί να ξέρετε καλύτερα...

Πέφτετε συνεχώς στο λάθος να "μεταφράζετε" σχεδόν με βεβαιότητα πράγματα στα οποία δεν είχατε συμμετοχή, και τα οποία ουσιαστικά δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε. :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Και για αυτό ευθυνομαστε εμείς, τα παλαιότερα μέλη, μη εξαιρουμένου του εαυτού μου, ίσως με μεγαλύτερο βαθμό ευθύνης από κάποια άλλα μέλη.
Μεγάλο ρόλο, επίσης, στην ακροαματικοτα αυτού του νήματος είχε παίξει και η συμμετοχή του νικ Εριναλ. Από την εποχή πού το συγκεκριμένο νικ άρχισε να απέχει από το νήμα, άρχισε και η οποια παρακμή του.

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
Καλημέρα σας,

Γιατί αυτός ο άνθρωπος ξεχώριζε από μίλια μακριά?
Και δεν εννοώ τον Μόρισον...

Αφιερωμένο εξαιρετικά!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Και για αυτό ευθυνομαστε εμείς, τα παλαιότερα μέλη, μη εξαιρουμένου του εαυτού μου, ίσως με μεγαλύτερο βαθμό ευθύνης από κάποια άλλα μέλη.
Μεγάλο ρόλο, επίσης, στην ακροαματικοτα αυτού του νήματος είχε παίξει και η συμμετοχή του νικ Εριναλ. Από την εποχή πού το συγκεκριμένο νικ άρχισε να απέχει από το νήμα, άρχισε και η οποια παρακμή του.

Δεν θα ήθελα να αδικήσω το νικ Ερινάλ, το οποίο πράγματι "ανέβαζε" την "επισκεψιμότητα" του νήματος με την σμμετοχή του. Πλην όμως θα ήθελα να κάνω μνεία και σε άλλα νικς που αποχώρησαν διακριτικά και είχαν εξίσου σημαντική συμβολή, όπως το νικ Βλαντής, το νικ Καλοδιωμένος, το νικ Τόμαχωκ, το νικ Μπράμπος και άλλα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Δεν θα ήθελα να αδικήσω το νικ Ερινάλ, το οποίο πράγματι "ανέβαζε" την "επισκεψιμότητα" του νήματος με την σμμετοχή του. Πλην όμως θα ήθελα να κάνω μνεία και σε άλλα νικς που αποχώρησαν διακριτικά και είχαν εξίσου σημαντική συμβολή, όπως το νικ Βλαντής, το νικ Καλοδιωμένος, το νικ Τόμαχωκ, το νικ Μπράμπος και άλλα.
Ναι, μεγάλες απώλειες. Όπως και η αραιή πλέον συμμετοχή του ταρίφα της καρδιάς μας, του κυρίου Νικοτριβη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:kiss-mark: :smitten: :kiss-mark: :kiss-mark:
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι....
Πιστεύω να μην ερημώσει το τόπικ ...
ΠΠΠΣΣΣΣΑΑΡΡΡΡΑΑΑ έλα να βουτήξουμε παρέα...

Συνημμένα

• IMG_20220226_103019.jpg
    IMG_20220226_103019.jpg
    169,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Καλημέρα σας γέροντες.

Τα χρόνια περνούν ... και δυστυχώς δε γυρνάνε πίσω.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρατείνουμε λίγο περισσότερο την ύπαρξή μας σε τούτο τον πλανήτη και αυτό αν είμαστε τυχεροί.

Μεγαλώνουμε και αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει το τέλος ...

Αγαπήσαμε, χωρίσαμε και ξανά αγαπήσαμε ...

Acrpls.jpg

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246

Stories

Νέο!

Stories