Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.362
Ευχαριστώ πολύ ❤Καλησπέρα κι από μένα. Θα σας μαλώσω όμως. Μη μας κοροϊδεύετε. Ούτε εσείς ούτε η Σάντρα γίνεται να γίνετε πιο όμορφες. ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!!!!
Ευχαριστώ πολύ ❤Καλησπέρα κι από μένα. Θα σας μαλώσω όμως. Μη μας κοροϊδεύετε. Ούτε εσείς ούτε η Σάντρα γίνεται να γίνετε πιο όμορφες. ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ!!!!
Pas du tout mademoiselle. Είναι απλά η αλήθεια. ???Ευχαριστώ πολύ ❤
Αν σε μια γυναίκα της προκαλείς κάποια ωραία εστηματα...Δεν θα σε δει για πελάτη..
Φυσικά το πιστεύω ! Δεν είμαστε ρομπότ, όταν συναντάμε κάποιον πού ταιριάζουμε...Όλα είναι αλλιώς.Αγαπητή Σοφία.
Ειλικρινά το πιστεύετε αυτό ?
Νοιώθετε αισθήματα με έναν πελάτη ?
Φυσικά το πιστεύω ! Δεν είμαστε ρομπότ, όταν συναντάμε κάποιον πού ταιριάζουμε...Όλα είναι αλλιώς.
...Φυσικά μιλάω πάντα για μένα...
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές εμπειρίες! Είμαι ΤαυριναΕνδιαφέρον μου ακούγεται.
Από την προσωπική μου όμως εμπειρία με ένα κορίτσι του χώρου εκτός Ελλάδος δεν έχω την ίδια αντίληψη.
Ίσως δεν θα ταιριάζουμε μάλλον.
Ίσως έπεσα στη περίπτωση ...
Επιστρέψτε μου όμως να σας ρωτήσω το ζώδιό σας αν επιτρέπεται.
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές εμπειρίες! Είμαι Ταυρινα
Ταυρίνα μόνο στο ζώδιο ή και στο κρεβάτι?Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές εμπειρίες! Είμαι Ταυρινα
Παντού Και στα νεύρα ????Ταυρίνα μόνο στο ζώδιο ή και στο κρεβάτι?
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...,.Σιγα μη σου στραβωσει το γαμιστιράκι εσενα
Γέλασε και ο κάθε πικραμένος...
Ρε αρχιδομαλακα Σοχοβιτς τί δουλειά έχεις μέσα σε αυτό το τόπικ ??Γέλασε και ο κάθε πικραμένος...
στο λακομπα το ραντεβου αρχοντα να ριξουμε μετα και κανα την καλημερα μουΡε αρχιδομαλακα Σοχοβιτς τί δουλειά έχεις μέσα σε αυτό το τόπικ ??
Κλεισε ραντεβού στον Καρυπίδη να έρθω από κει.
Άκουσες Γιωργάκη ??
Αααααα ωραία...... Ακούς Σοχοβιτς ?? Σίγουρα ακούς ....στο λακομπα το ραντεβου αρχοντα να ριξουμε μετα και κανα την καλημερα μου
θτη κουζίνα βεβαια , και θα τη βαλω να μου τηγανιθει πατατεθ αφου τη θκιιθωΕνώ η 5μελης εκτελεστική επιτροπή ξενυχτούσε πάνω από τα προβλήματα του νήματος, τα άκακα γεροντάκια επιτέλους κοιμήθηκαν γλυκά σήμερα.
Συνήθως τέτοια ώρα έχουμε συνωστισμό στα λουτρά και οι χριστοπαναγίες πέφτουν σύννεφο. Σήμερα ακούγονται μόνον ροχαλητά και παραμιλητά.
Περνάμε μπροστά από τις κουκέτες των γερόντων και αντί για γκρίνια ακούμε μόνο "Τί μουνί!" , "Σοφία" κλπ.
Κάποιος μονολογεί σε όνειρο διαρκείας "θα την θτριμώξω θτην κουζίνα και θα την θκιθω" και ο Αναπούρνα λέγει: " τί ωροσκόπο να έχει άραγε η Σάντρα;"
Κοιμηθείτε γέροντες! Έχετε περάσει πολλά.
Υπάγουμε προς βιοπορισμό.
Όλα για εσάς - τίποτα για εμάς!
καμπουρογαμοσαυρος μου μοιαζειΚαλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...,.
Φίλε μου καλέ ΠΣΑΡΡΡΡΑ αυτό το καφέ με τις κεραίες
τί ΠΣΑΡΡΙ είναι ?? ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ολόκληρο γύρο θα φάτε πάλι;
ετοιμάζομαι για τον επόμενο γύρο, ελπίζω ο Constantinos27 να μη με απογοητεύσει
α ρε τυχεράκια ....ξεσκιστηκες παλι ...Πότε πέρασαν 27 γαμημενες μέρες και δεν το πήρα χαμπάρι;