Διαγραμμένο μέλος 204057
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 25
- Like
- 6.243
- Πόντοι
- 5.646
Ηι! Φορμαρισμένο και τυχοδιώκτη. Καλημέρα.Hello...!!
Πως τον έχετε....????
Καλημέρα σας....
Ηι! Φορμαρισμένο και τυχοδιώκτη. Καλημέρα.Hello...!!
Πως τον έχετε....????
Καλημέρα σας....
Έβαλες στο μάτι την μάνα καί θες να κάνω μπέιμπι-σιτινγκ στην κόρη,ε;;; Κωλο-παιδο.
Επίσης σημερις ηρθε μια Μολδαβα μάνα με μια κόρη 19αρα που ζει στη Γενευη
η μάνα εικοτολογω ότι ξεκίνησε τις και μετά παντρεύτηκε Ελβετοπουλο, πήρε διαβατήριο, έκανε τη μικρή εκεί και τώρα ζουν και βασιλεύουν χωρίς να ασκούν κάποια ειδικότητα ( )
τώρα αλωνίζουν μόνες ξοδεύοντας ελβετικά φράγκα
Αν είχα τον κωλογερακο εδώ θα κάναμε πάρτυ
Αυτές οι άσκεπες μάνες και κόρες που περιφέρονται στα μέρη σας μάλλον θα είναι πληροφορημένες για το ποιόν σας...
Επίσης σημερις ηρθε μια Μολδαβα μάνα με μια κόρη 19αρα που ζει στη Γενευη
η μάνα εικοτολογω ότι ξεκίνησε τις και μετά παντρεύτηκε Ελβετοπουλο, πήρε διαβατήριο, έκανε τη μικρή εκεί και τώρα ζουν και βασιλεύουν χωρίς να ασκούν κάποια ειδικότητα ( )
τώρα αλωνίζουν μόνες ξοδεύοντας ελβετικά φράγκα
Αν είχα τον κωλογερακο εδώ θα κάναμε πάρτυ
Καλημερα μπορμπι,κωλογερακο , τζωνυ, ζωγραφε, βαλεπουδρα, αμτζικιε και λοιπά γεροντοπαιδαHello...!!
Πως τον έχετε....????
Καλημέρα σας....
Οοοοοχι εσυ θα πάρεις τη μάνα (42) και εγώ τη μικρή (19)Έβαλες στο μάτι την μάνα καί θες να κάνω μπέιμπι-σιτινγκ στην κόρη,ε;;; Κωλο-παιδο.
Το λουκουμακι είναι παντοτε διαθέσιμο για τις γλυκιές παρουσίες του καταστήματοςΑυτές οι άσκεπες μάνες και κόρες που περιφέρονται στα μέρη σας μάλλον θα είναι πληροφορημένες για το ποιόν σας...
Τις κερνάτε και συριανό λουκουμάκι?
Σε παρεξηγησα.Οοοοοχι εσυ θα πάρεις τη μάνα (42) και εγώ τη μικρή (19)
Έτσι, λάου λάου! Μετά από το λουκουμάκι, έρχεται ο λουκουμάς με την τρύπα (για υπονοούμενο), στη συνέχεια περνάμε στην τηγανίτα με το μέλι και τέλος κατ' ευθείαν στο ψητό (κουλούρι με σουσάμι)!Το λουκουμακι είναι παντοτε διαθέσιμο για τις γλυκιές παρουσίες του καταστήματος
Αρχίσαμε ήδη τα παρε δωσε
Λουκούμακι εγώ… ελβετική σοκολάτα αυτές
Αν δεν δώσω σε σένα το καλό… το περπατημενο… το δουλεμένο… το έμπειρο κομμάτι σε ποιον θα το δώσωΣε παρεξηγησα.
Έτσι, λάου λάου! Μετά από το λουκουμάκι, έρχεται ο λουκουμάς με την τρύπα (για υπονοούμενο), στη συνέχεια περνάμε στην τηγανίτα με το μέλι και τέλος κατ' ευθείαν στο ψητό (κουλούρι με σουσάμι)!
Εμένα με ξέχασες ρε; Για κάνε νταραβέρι με την μικρή.Αν δεν δώσω σε σένα το καλό… το περπατημενο… το δουλεμένο… το έμπειρο κομμάτι σε ποιον θα το δώσω
Ενιοτε το μελι σερβιρεται και κατ ευθειαν στο λουκουμα, απο τον 25ποντο.Έτσι, λάου λάου! Μετά από το λουκουμάκι, έρχεται ο λουκουμάς με την τρύπα (για υπονοούμενο), στη συνέχεια περνάμε στην τηγανίτα με το μέλι και τέλος κατ' ευθείαν στο ψητό (κουλούρι με σουσάμι)!
Να προσέχετε, όσο ετοιμάζετε τους λουκουμάδες με τις τρύπες κλπ μην σας δαγκάσουν την τουλούμπα αυτές οι επιτήδειες.Ενιοτε το μελι σερβιρεται και κατ ευθειαν στο λουκουμα, απο τον 25ποντο.
Εσυ θα πάρεις τ’αρχιδια μου γιατί μου γαμησες τη ΛολαΕμένα με ξέχασες ρε; Για κάνε νταραβέρι με την μικρή.
Καλησπέρα!
Καλά του κάνεις!Εσυ θα πάρεις τ’αρχιδια μου γιατί μου γαμησες τη Λολα