Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.289
- Πόντοι
- 28.246
Κολάς τώρα σε κάτι λεπτομέρειες....Εσυ θα πάρεις τ’αρχιδια μου γιατί μου γαμησες τη Λολα
Κολάς τώρα σε κάτι λεπτομέρειες....Εσυ θα πάρεις τ’αρχιδια μου γιατί μου γαμησες τη Λολα
Θα το έχουμε υπόψιν.Να προσέχετε τα λουκούμια σας τώρα που είστε νεαροί, γιατί όταν μεγαλώσετε στερούμενα λουκουμόσκονης, πάει 140
Ήταν να μην πάρεις φορά εσύ...........Εμένα με ξέχασες ρε; Για κάνε νταραβέρι με την μικρή.
Καλησπέρα!
Εγώ που δεν γάμησα την Λόλα.....παίρνω κάτι ...??Εσυ θα πάρεις τ’αρχιδια μου γιατί μου γαμησες τη Λολα
Μπουχαχαχα......Θα το έχουμε υπόψιν.
Δώσε κι άλλο....Καλά του κάνεις!
Δεν βάζεις γλώσσα εσύ μέσα. έτσι;Μην το πειράζετε το παιδί είναι ερωτευμένο. ΑΓΑΠΑΕΙ!!!
Εσυ θα πάρεις ένα μήλοΕγώ που δεν γάμησα την Λόλα.....παίρνω κάτι ...??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπουχαχαχα......
Εγώ κάνω ότι μπορώ αλλά και ο φίλος μου αγαπάει κάθε μέρα κι άλληΔεν βάζεις γλώσσα εσύ μέσα. έτσι;
oso gamaei toso agapaeiagapaei to zebu....
ζεμπούδιε θέλω κοράσιον...βρες μου !!
Όσο και να προσπαθήσεις γαμπρό στην εκκλησία δεν θα καταφέρεις να με πας. Συνέχισε, όμως, μ'αρέσει.Εγώ κάνω ότι μπορώ αλλά και ο φίλος μου αγαπάει κάθε μέρα κι άλλη
Σου βρήκα αλλά δεν πας.agapaei to zebu....
ζεμπούδιε θέλω κοράσιον...βρες μου !!
Ξεχνούδισέ το και δεν το ξανά βλέπεις.Exουμε μια αδυναμια στα μελαχροινα και χνουδωτα.
Εγώ φίλε Προσπαθώ βλέπεις όλο φέρνω φέρνω φέρνω αλλά εσύ δε λες να στεριώσεις κάπουΌσο και να προσπαθήσεις γαμπρό στην εκκλησία δεν θα καταφέρεις να με πας. Συνέχισε, όμως, μ'αρέσει.
Ο Κόλλιας δεν ξαναμπαίνει στο καΐκι...Εγώ φίλε Προσπαθώ βλέπεις όλο φέρνω φέρνω φέρνω αλλά εσύ δε λες να στεριώσεις κάπου